E.ON – Versenyben Önökért!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyedül a zsákutcában A paksi néhány ezer helyett százezer zöld munkahelyről szól az április választás.
Advertisements

A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Energiaköltségek optimalizálása
Innováció konferencia
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
Nyugdíj.
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
E.ON – Versenyben Önökért!
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Megújuló energia tanúsítványok az EON ügyfelei számára
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
E.ON – Versenyben Önökért!
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centruma Logisztikai Koordinációs Központ Logisztikai szakemberigény, képzési igény, elvárások és tények.
Szolgáltatásfejlesztés Az értékesítési és marketing osztály feladata Új szolgáltatások kifejlesztése a hagyományos és a versenypiaci tevékenységhez.
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
A Foglalkoztatási Információs Pontok a Dél-dunántúli régióban Márk László Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
Minőség menedzsment 6.előadás
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.
Kedves Fiam ....
Emma telefonos ügyfélszolgálat
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozat XXV. Gazdasági Tevékenységet Segítő Szolgáltatási Osztály Megújuló Energiák Szakmai.
Itbusiness konferencia, CONFESSION ON A DANCEFLOOR Cégek az üzleti modellváltásról Gulyás János / Ipsos Zrt. Nobody’s Unpredictable.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
11. Előadás Az emberi erőforrások fejlesztése. Az emberi erőforrások fejlesztése 1.Az alkalmazottak fejlesztése (development ) 2.Továbbképzés, betanítás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
ben Európában telepítették a világ napelemes rendszereinek 70%-át, 2013-ban ez az arány már csak 28% volt, - az új PV (photovoltaic - fotovillamos.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
1. / Áttekintés ›Az EU természete ›Mikor lehetséges / alkalmas eszköz az EU jog? ›Az EU jogorvoslat keretei ›Tagállammal szembeni EU jogorvoslat ›Kötelezettségszegési.
E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály.
De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Országos nagykereskedelmi menedzser
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
EBSCO Information Services
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – HoReCa
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
OTP Bank A legjobb pénzügyi szolgáltató vállalkozásának Kiss László
Előadás másolata:

E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály

E.ON Európában Az E.ON a világ egyik legnagyobb, Magyarország piacvezető magánkézben lévő energetikai vállalatcsoportja 30 országban tölt be vezető pozíciót az áram- és földgázpiacon, 88 ezer munkatársa segítségével 30 millió ügyfelét szolgálja ki, minden igényéhez alkalmazkodva Minderre a garancia a nemzetközi háttér és a fejlett technológia

Szolgáltatási területünk E.ON Magyarországon Ha Ön már az E.ON ügyfele… akkor Ön már egyike annak a 3 millió lakossági, vállalati vagy önkormányzati ügyfelünknek, akik élvezhetik a Magyarország piacvezető energiaszolgáltatója által nyújtott biztonságos szolgáltatást. Szolgáltatási területünk Csak Magyarországon 5000 munkatársunk gondoskodik arról, hogy a teljes Dunántúlon és a Tiszántúl jelentős részén biztosítsa a mindennapokhoz szükséges villamos energiát. A földgázellátás szempontjából a teljes dél-dunántúli régió, valamint a Közép-Dunántúl és Nógrád megye egy része tartozik hozzánk, kereskedelmi szempontból Magyarország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére gázszolgáltatásban.

„A szolgáltatónak most egy kicsit szó szerint ki vagyunk szolgáltatva” KKV ügyfelek visszajelzései korábban „A szolgáltatónak most egy kicsit szó szerint ki vagyunk szolgáltatva” „Egy levél, hogy ‘köszönjük, hogy az ügyfelük vagyunk’, nem tudom eldönteni, hogy az E.ON hol létezik és milyen cégről van szó. „A telefonba mindig elmondom, hogy csúnya dolgokat fogok mondani, de nem neki szól, hanem a cégnek” – „olyan kedvesek, hogy az ember mérge elszáll, de nem oldanak meg semmit” „Nem adhatják meg az illetékes telefonszámát” – „Nem az én kompetenciám, kapcsolok, nem az én kompetenciám, kapcsolok – állandóan ez megy” „Nincs kapcsolattartóm, pedig egymilliót fizetek havonta. Pedig még az APEH-nél is van.”

KKV ügyfelek visszajelzései most „Van olyan más, kisebb szolgáltató, aki fél forinttal kevesebb lenne, de nem bízunk másban. Egy ekkora üzemnél kell a nagy szolgáltató, mint partner.” „Összekapták magukat, amióta érzik a versenyhelyzetet. Összességében nem is rosszak” „Van kapcsolattartónk az E.ON-hoz, tájékoztatva vagyunk minden lényegesről” „Mostanában felhívnak az E.ON-tól – ennek örülök. Nemcsak dorgáló levél jön, hanem megpróbálnak segítőkészek is lenni” „Ki tud alakulni egy olyan személyes kapcsolat, amivel élni és nem visszaélni lehet”

Személyre szabott ügyintézés áramban és gázban Vállalatunk arra törekszik, hogy ügyfeleink folyamatosan elégedettek legyenek, és igényeiknek megfelelő megoldásokat nyújtsunk számukra. Ennek a gondolkodásnak mentén dolgoztuk át versenypiaci ügyfélkiszolgálói rendszerünket üzleti ügyfeleink számára, amelyben mindenki számára saját telefonos ügyintézőt biztosítunk, így mindig ugyanaz a személy segíti munkáját, sok időt és fáradtságot takarítva meg ezzel. Győri székhelyű Ügyfélkezelési Központ!

Egyszerűen, kényelmesen váltani Bízza az E.ON-ra az ügyintézést! Ma már az energiapiac is kínál lehetőséget a szolgáltatóváltásra, akárcsak a telekommunikáció, a kábeltelevízió vagy az internetpiac. Számos ügyfelünk élt már a versenypiac nyújtotta előnyökkel, hogy így az elérhető legkedvezőbb áron juthasson energiához. A szolgáltatóváltás nem teher! Minden ezzel kapcsolatos ügyintézést átvállalunk hozzánk szerződő ügyfeleink helyett. Vistritz Mónika Telefon: 06 30 4591 589

Hazai megújuló energia terjedésének támogatása Solar Program Az E.ON hitvallása, hogy a fejlesztésekben is mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járjon, az elérhető legjobbat nyújtva ezzel ügyfeleinek. Elmondhatjuk, hogy a hazai energiaszolgáltatók közül elsők vagyunk napelemes megoldásunkkal, az E.ON Solar-ral. Több száz kkv számára biztosítjuk az áramot 100%-ban magyar megújuló forrásból