Figyelem, rendkívüli híradás! Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Budapest, június 30. A Jobbik EU-mérlege Az EU csatlakozás társadalmi és gazdasági hatásai.
Advertisements

A profitmaximalizálás és a Superbrands november 4. Kempinski Hotel Corvinus dr. Serényi János – Superbrands Bizottság, elnök.
Mire lehet/ne jó az iskola?
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
A helyi termékek szerepe a gazdaságfejlesztésben TAPASZTALATOK, PÉLDÁK, A FEJLŐDÉS LEHETSÉGES IRÁNYAI.
EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj.
Adósságcsapda felé tart az ország Minden közoktatásban lévő gyerek 53 évig kaphatna ingyen tankönyvet! Egy év alatt 1200 milliárd forint államadósság-növekedés.
Készült a 25 éves osztálytalálkozónk emlékére !
Videó kártyák újdonságai Készítette: Villás Tibor.
Napsugár Óvoda – Emeleti mosdó felújítása2010dec-2011jan Rövid áttekintés: A Napsugár óvoda vizesblokkjai évtizedek óta változatlan formában üzemelnek.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Az utolsó Árpádok ( ).
AZ IDŐSEK VILÁGNAPJA MARGÓJÁRA Korózs Lajos
Nemzetközi körkép az Élelmiszer Önrendelkezésről
Rogán Antal sajtótájékoztatója április 4.. Kórházprivatizációs tervek A Medgyessy-kormány, aminek Gyurcsány Ferenc a minisztere volt, kórházprivatizációs.
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
1 „100 Kistigris” Sajtótájékoztató május 15. Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai.
Hogyan legyünk jó tanulók?
A Magyar Köztársaság kormánya. 2 A demokrácia szolgálatában Szilvásy György tárca nélküli miniszter prezentációja Laborc Sándor kinevezésének felterjesztéséről.
Az angol nyelv diadalútja
A HABSBURG-MAGYAR ELLENTÉTEK KIÚJULÁSA
A felvilágosult abszolutizmus
1 A magyar gazdaság helyzete, perspektívái 2008 tavaszán Dr. Papanek Gábor Előadás Egerben május 7.-én.
Egyesületi tagok.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
Üzleti Szakközépiskola 12. A osztály "Azokért élünk, akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. A jövőnek élünk: a szépért s jóért, amit.
Tildy Zoltán.
1956. október 6. Műegyetem Október 23. Petőfi szobor Parlament Bem tér.
LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG.
Miért ünnepeljük még ma is a reformációt?
Nemzeti számlák, Szektorszámlák Klein Marcell.
Roma Központ Nagykanizsa Magyar-Horvát Szakértői Akadémia szeminárium
Költségvetési kockázatok Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke Adóegyetem, nov. 29.
A nagy népvándorlás.
A magyar gazdaság helyzete, kilátásai Előadás a Pedagógusok Szakszervezete Országos Fórumán, November 12-én Soós Károly Attila.
Egy kis ország nagy reményekkel 1956
Az információs társadalom oktatása az iskolákban Pintér Róbert Információs Társadalom és Trendkutató Központ (ITTK)
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Kibontakozás helyett gazdasági káosz Az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának csődje.
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
A fenntartható fejlődés
2008 válság. USA USA jegybank (FED) alacsonyan tartja az alapkamatot. Ez több hitel és jelzáloghitelhez vezet. A bankok nem teszik a pénzt a FED-be, inkább.
Foglalkoztatottság 1.A foglalkoztatási ráta Magyarországon EU átlagban alacsony, a V4- ek között a legalacsonyabb. 2.A válság előtt egyedül Magyarországon.
1 Politikai mélypont Magyarországon? november 22. Somogyi Zoltán, igazgató Political Capital Institute.
Kövér családok.
Termelői csoportok tájékoztatója Eredmények és lehetőségek B udapest, február 10. dr. Forgács Barnabás szakállamtitkár.
Az Anthropolis Egyesület
Románia és az EU-s csatlakozás. Problémafelvetés Visszatekintés Rendszerváltás utáni gazdaságpolitika A csatlakozás folyamata A csatlakozás után.
Danielisz Dóra – Építészet és kritika – 2013.
A 18 éves korra emelt tankötelezettség és a könnyen lemorzsolódó tanulói csoportok Mártonfi György Budapest november 4.
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Csongor és Tünde Németh Antal rendezésében. Németh Antal Modern irányzatok felé érdeklődött expresszionista Szintetikus rendezés ‘’kukucska” színpad térszínpad.
Európai Uniós ismeretek
Csongor és tünde Sík Ferenc.
Kolozsvár.
Az európai nagyvároshálózaton belüli fejlettségi különbségek
SZÍNHÁZI CREDO Készítette: Annarébe.
Kolozsvár.
Előadás másolata:

Figyelem, rendkívüli híradás!

Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies küzdelme áll! Jelenleg zajlik egy titkos nemzetközi sajtótájékoztató, amelyről sikerült néhány részletet megszerezni:

Orbán Viktor elmondta: a turul erejével számos kokit és sallert kiosztva legyőztük az ország ellen az elmúltnyócévben szőtt IMF- EU-maja összeesküvést, pedig még a diákokat is bevetették ellenünk.

Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a világvége elhárítása óriási siker és ezzel egyben a nyugdíjakat is sikerült megvédeni végül felszólította a majákat és az MSZP-t, hogy hagyják abba az emberek félrevezetését.

Matolcsy György kifejtette, miszerint Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt a maja növekedési centrumban is benne van, így a válságnak ismét vége és a magyar tündérmese diadalmaskodott a maja spekuláns kalózok fölött. Továbbá mivel úgy tűnik, hogy a világon komoly piaci igény mutatkozik megbízható naptárakra, így úgy látja, hogy a Kiszel Tünde naptárak államosításával és globális piacra dobásával 2030-ra a GDP-nk megegyezne Kínáéval.

Pálffy István a kereszténység elleni újabb támadás sikeres elhárításáról beszélt és utalt a maja nép és a kereszténység régi, a spanyol konkvisztádorok idejéig visszanyúló kiváló kapcsolatára.

Semjén Zsolt tudomásul veszi, véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát egyúttal kezdeményezni a Fővárosi Állat- és Növénykertben található valamennyi közép-amerikai állatfaj vadászhatóvá tételét.

Kövér László a majavilágvége- esetet az újságíró terroristák újabb ténykedésének tartja, és javasolja a "kötél, etika és erkölcs"-elv követését az ügyben.

Martonyi János elmondta, hogy nem adjuk ki a majáknak Safarovot, valamint hogy erőfeszítéseink elismeréseként egy az egykori maja birodalom területén fekvő ország repülőterén leszállópályát fognak elnevezni Orbán Viktorról.

Varga Mihály csalódottságának adott hangot, mert a világvége elmaradásával a háztartási eszközök, így a hűtőszekrények és a televíziók amortizációja sem gyorsult fel, ami jelentősen hátráltatja a lakossági fogyasztás növekedését.

Hende Csaba nézetei szerint a magyarok genetikailag világmegmentők, és a sas sast szül, nem például quetzalt.

Pintér Sándor kijelentette, hogy felkérése esetén két hét alatt rendet teremt az egész világon is.

Rogán Antal nem tartja túl udvarias dolognak, hogy a maják nem egyeztettek előzetesen a világvégéről, de 70 milliós államkötvény- vásárlás esetén hajlandó lenne nekik is állampolgárságot adni.

Szájer József a probléma okaként a kőtáblák elmaradt frissítését látja, és a további hasonló problémák elkerülése érdekében a maják figyelmébe ajánlja az Apple cég kiváló termékét, amellyel még ércnél maradandóbb műveket lehet alkotni.

Deutsch Tamás Twitter- üzenetében arról érdeklődött, hogy "Ki a f*sz az a Maja?", és emlékeztetett rá, hogy ne kérdezzük meg a nagymamától, hogy mennyibe került a bejgli.

Pataky Attila egy bulvárlapnak adott interjújában elárulta, hogy a földönkívüliek útmutatása nyomán titokban már a békemenetek tagjaival végeztek olyan szakrális gyakorlatokat, amellyel lehetővé vált a maja vérmágusok fenyegetésének elhárítása. A Dankó rádióban hamarosan magyar nótákat fog énekelni a történelmi tettről, amely az alkotmány illusztrációi közé is be fog kerülni.

Andy Vajna elképzelhetőnek tartja a story itthoni megfilmesítését hollywoodi sztárokkal, pl. Orbán Viktor szerepében Mel Gibson, Jack Nicholson mint Matolcsy György, a Pitt-Jolie sztárpár pedig a Szijjártó-Selmeczi párost alakítaná (előtte természetesen mindegyiküknek alá kéne írnia a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot). A színházi változaton máris dolgozik Vidnyánszky Attila.

Schmitt Pál doktori disszertációja és néhány maja kőtábla között újabb jelentős szövegazonosságokat találtak.