Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
Óraregisztrálási modul
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
NEKIK MÁR CSAK GYEREKJÁTÉK Felmérés az internetező gyerekekről A Piackutatás Napja május 5.
Ki illik hozzád?.
A Krúdy Gyula Városi Könyvtár katalógusának használatáról…
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
MANORKA projekt Értékelő Csoport ülése február 18. Budapest „Önkormányzati kapacitásépítés norvég ‐ magyar együttműködéssel” projekt HU HU11-PP
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Készítette: a Dalai Láma
Tisztaszoftver a gyakorlatban
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Készítette: Pető László
A négy világháború története 109.
. Üdv Olvasó ! Május Voltika, Koko1362 GT Mlap GT MAGAZIN.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Feltétel nélküli szeretet
Év eleji információk Előadó: Hosszú Ferenc II. em Konzultáció: Szerda 9:50 – 10:35 II. em
A táblázatok formázása Készítette: Gombkötő Alexandra Felkészítő tanár: Györe Mihály József Attila Gimnázium, 6900 Makó Csanád vezér tér 6.
Jonas Brothers Még nem hallottad a zenéjüket... És nem is hallottál róluk???
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Feltétel nélküli szeretet
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Egy szőke nő kvízműsorban vesz részt.. A műsorvezető a következő kérdéseket teszi fel neki sorban:
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
Ha aggódnál… Ha valami aggaszt vagy idegesít, akkor nézd meg a dolog másik oldalát is!
Miért nem valóságos az idő?
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja.
Általában a kétszintű informatika érettségiről. Források, ahol utána nézhetünk részletesebben:
Horoszkóp teszt!.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Nem más csak egyszerü logika!
Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is.
Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Miért aggódsz?.
Feltétel nélküli szeretet
Az Élet Igéje szeptember.
Az újság formai jegyei 1. csoport.
Szeretettel köszöntöm Önt Némethi Erika december 26.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Feltétel nélküli szeretet
Információvédelem Menedzselése XX. Szakmai Fórum
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Előadás másolata:

Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám

Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót. A hírlevél minden hónap 15.-én lesz elküldve, a játék megoldását hónap 22.-ig kell elküldeni. A részletes eredmények a következő hírlevélben találhatóak meg. Az első 10 hírlevéligénylő ajándékot kap!!!

Disney-csatorna a Jetixen Szeptember 19.-én Disney-csatorna lesz a Jetixen. Elindul két új sorozat: Zac és Cody, illetve Jonas. Ezen felül azok, akik erre a csatornára kattintnak megnézhetik a Hannah Montana sorozat 3. évadát, valamint a Phineas és Ferb 2. évadját. Nem feledkezhetünk meg a Waverly Place varázslóiról sem. Ők szintén új részekkel jelentkeznek. Ezen felül megnézhetitek Demi és Selena közös produkcióját. Ettől kezdve új sorozatok és epizódok is lesznek a Jetixen. /végre  /

Igaz, avagy nem? A hírek szerint a legidősebb Jonas házasodni készül. Vajon ez is valami reklámfogás, vagy most tényleg igazat írnak a Holywood-i pletykalapok? Véleményeteket várom az oldi fórumán /igaz, vagy nem/

Felhívás! Ebbel a hónapban elindítok egy kis versenysorozatot, melyet a hírlevél olvasói tudnak megoldani elsősorban. Ha megjelenik a novemberi hírlevélben egy játék, az az oldalra januárban kerül fel. Ha valakik ugyanannyi pontszámot ért el, akkor kérek még egy kis plusz munkát, de nem vészes /pl.: egy linkcím, ahol a JB egyik dalának karaoke változata van/ Az első 3 beküldő automatikusan ajándékot kap.

Nyerj!!! Itt van az első kérdéssor: 1) Melyik dalból igézek?,,Lost with no direction” /Segítség: Miley dala/ 2) Az egyik Jonas srác szeptember 16.-án ünnepelte a születésnapját. Ki ő? 3) Mi Joe Jonas csillagjegye? 4) Melyik együttes játsza ezt a számot: Paranoid?

Nyerj! ll. 5) Ki Miley magyarhangja a Hannah Montana sorozatban? 6) A Jonas sorozatban a srácok igazi szülei játszzák a szülőket? 7) Mi az első Jonas epizód címe? /segít a Youtube/ 8) Hány epizód erejéig szerepelt Demi a Szökésben? /válasz az oldalamon/

Ide küldd! Ha megoldottad a versenyfeladatokat, akkor küld el a jó megoldásokat az címre. Én egy héten belül kiértékelem a feladatokat, és elküldöm az elért pontszámot, és esetleg az ajándékot. Csak ez a feladatsor ilyen egyszerű, de a többi se nagyon nehéz.  Írd meg, milyen színű ajit szeretnél, és hogy ki legyen rajta /JB, Miley stb./

Elérhetőség Szerkesztő: Anett és Weblap: Feliratkozás:fórum Infók: Hírlevél menüpont Megjelenés: szeptember15.