Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Nana Mouskuri – Schubert / Ave Maria
Advertisements

Alsónémedi bemutatása
Királyhelmec városunk története
 Kolozs megyében található,megyeszékhely  Népessége: fő (2009)  Magyar lakossága: fő (2002)  Címere középkorú eredetű,mintája a város.
Készítette:Fekete Ágnes
Felsőregmec.
FELVIDÉKEN Határtalanul.
Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!
Értény.
Mondák, dalok útja Zsámbok.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
A falu bemutatása Készítette: Szlovicsák Valéria 8.c
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
2010. III. 29. Fülöpszállás. Fülöpszállás község (Bács-Kiskun megye) Egyenesen álló, csücskös talpú pajzsban - kék mez ő ben zöld halmon álló, szembeforduló,
A terület teljes egészében megvásárolható m2. alapterülete: m2. A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: €+Áfa A teljes.
Kocsis Gáborné Lamberti Judit környezetismeret 4. osztály
Az észak-magyarországi régió idegenforgalma
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
A jurtától a háromosztatú parasztházig
Településhálózatunk, a falvak és a tanyák
A falvak és a tanyák TK.:85-88.old. Atl.:20-21.old.
5. NAP.
Szendrő nevezetességei
Kölcse.
A sümegi vár lábától alig 7 km-re található a Marcal folyó partján fekvő törpefalu A falu első említése 1382-ből való, Vasarhel néven 1508-ban Kyswasarhel.
Fekvése ♦ Zalaegerszegtől 13 km-re északnyugatra, a Zala folyó, a Szévíz és a Foglár patak által határolt területen fekszik.
Pórszombat A falu bemutatása. Előadás áttekintése Fekvése Megközelítése A falu nevezetességei I A falu nevezetességei II A falu nevezetességei III Nevének.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Élménypark és Szórakoztató Központ Európában és Magyarországon
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Verpeléti 24 lakásos társasház Egerszalóktól 11 kilométerre
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
Munkaerő-piaci helyzetkép Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Napkor A mi településünk.
Nagyfüged.
Bőcs Község Készítette: Csege Kornélia.
F ő meü Fekvése Rövid története Nevezetességei Közérdekű Adatok Turizmus,Szálláshelyek Kezdőlap Készítette:Balatoni Ádám.
Petőfi Sándor Emlékmúzeum
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Kávás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
csodás Palotaszállója Isaac Stern – Massenet: Meditation
Történelmi vonatkozások
Erdőhátkarcsa.
Készítette: Klenk Katalin és Szegedi Dóra
Machu Picchu Az Öreg csúcs.
Készítette: Panghy Bence
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Érsekhalma.
Bér bemutatása.
Készítette: Tóth Balázs I./3.cs.
Készítette: Dóbiás Kinga
Zemplénagárd.
Teleki bemutatása. Fekvése Somogy megyében, a Balatonföldvári kistérségben, a Balatontól délre 10 km-re található, a Külső-Somogyi dombságban. Kicsi,
Tevel (Bonyhádi kistérség).
A Heves megyei Markaz bemutatása Készítette: Balog Ádám GTK-KM 1. Évfolyam 1. Félév.
Gyulaj. Gyulaj község Tolna megyében található. Dombóvár és Tamási között félúton. Gyulaj község Tolna megyében található. Dombóvár és Tamási között félúton.
Füzérkomlós. Fekvése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól kb. 90 kilométerre északkeletre fekszik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól kb. 90.
A TERMÉSZET ÉS A TÁRSADALOM KÖLCSÖNHATÁSAI
Az autópálya mérnökségek története Kovács Attila Fejlesztési és felújítási igazgató
Veresegyház.
Székelyderzs a becsület falva
Ózd kistérségének középtávú cselekvési terve
TÁMOP-6.2.4/A/11/ „A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Humánerőforrás fejlesztése foglalkoztatás támogatás révén”
Földrajzi elhelyezkedés
TIOP-2.2.2/C-10/ „Észak-Magyarország kicsinyeiért”
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Sajtótájékoztató.
Előadás másolata:

Múcsonyban található irodaépület 60.000.000 Ft-ért eladó!

Tartalomjegyzék Múcsony bemutatása Múcsony története, értékei A terület bemutatása Fotók Látványképek Alaprajzok Elérhetőség

Múcsony bemutatása Településünk egy észak-kelet magyarországi Borsod-Abaúj-Zemplén megyei falu. Történelme több mint 780 évre nyúlik vissza, így a legrégebbi honi települések közé tartozik. Földrajzi helyét a Sajó-folyó, a Szuha-patak, valamint Sajó-völgy határozta meg. Jelentőségét először a Borsodi földvár szolgálatában álló mezőgazdasági területként jelölhetjük meg, majd a múlt század elején nagy mennyiségű barna kőszén lelőhelyként érte el.

Történelmileg és építészetileg három településrész alkotja Múcsonyt Múcsony története Nagy arányú fejlődését a Mákvölgyi Bányaüzem Alberttelep I . akna megnyitásának köszönheti, amelynek működése nem csak gazdasági szempontból jelentős, hanem a népességi mutatókat tekintve is. Múcsony magán viseli az elmúlt évszázadok nyomát és a bányászatnak köszönhető településjegyeket is. Látható még nálunk az 1800-as évek végén épült népi lakóház és a szocreál stílusú Hunyadi János Művelődési Ház, valamint a lapos tetős négy szintes lakóépületek is. Történelmileg és építészetileg három településrész alkotja Múcsonyt A Falurész, amely a hagyományos mezőgazdasági, állattartó tevékenység alapján ún. egyutcás település, keskeny, hosszú portákkal.

A bérházak alapján kisvárosi jelleget képvisel ez a rész. A Szuhántúli településrész az 1960-as években kezdett kiépülni és a halmazfalu jellegzetes jegyeit viseli magán. Az itt kialakított kertvárosias porták kellemes lehetoséget nyújtanak az itt éloknek. Jellegzetes mucsonyi rész a Görög-katolikus templom, templomkert, parókia és az általános iskola épülete, amelyek az itt élo emberek keze munkáját dicsérik és a gondozottsága példa értéku. A Hunyadi János Muvelodési Ház, Egészségház, Kalász László Általános Iskola épülete, valamint a most kiépülo piactér a településközpont szerepét tölti be.

Népi házak A házak népies jelleget kölcsönöznek Múcsonynak. Keskeny portáival és szép kialakításukkal a régi hangulatot hozzák vissza.

A terület bemutatása Az ingatlan a 631/1 helyrajzi számon fekszik. Idegenforgalmi szempontból kedvező helyen helyezkedik el. Aggtelektől 30 km-re, Jósvafőtől 35 km-re, Miskolctól 25 km-re található. Az társasház földszint+ I. emelet+ II. emeletből áll. A pince alapterülete: 404,15 m2. A földszint alapterülete: 594,4 m2. Az I. emelet alapterülete: 583,61 m2. A II. emelet alapterülete: 603,76 m2. A társasház összes alapterülete: 2185,76 m2. A társasház teljes felújítása után kialakítható: öregek otthona, jó elhelyezkedését figyelembe véve szálloda,oktatási intézmény, konferencia központ..stb.

Alaprajzok Pince alaprajz

Földszinti alaprajz

I. emeleti alaprajz

II. emeleti alaprajz

Tető alaprajz

Jelenlegi állapot

Látványkép

Elérhetőség Információért forduljon Szabó Istvánhoz az alábbi elérhetőségeken: Miskolc, Állomás u.1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/207-04-02 email: doxabi@chello.hu