Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály 2009 2009.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
GfK Custom ResearchTalpra, magyar! Bacher János2010/03/03 Talpra, magyar! Számokban a sport fogyasztásról Bacher János GfK Hungária.
Advertisements

Beszámoló a SIOSZ eddigi tevékenységéről Összeállította: Fuhrmann Géza.
Tíz éves a Filozófiai Kert
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Civil szervezetek szerepe a Bihari Kistérségben Berettyóújfalu, július 1.
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Képes Beszámoló Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Add tovább! Fiatalokkal a települési közösségekért! – országos mozgalom A fiatalok részvételének fokozása a közjóért!
Egy lépés a munkahely megszerzéséig képzési projekt az aktív munkakeresés témakörében fiatalok számára IFJÚSÁG, IFJÚSÁGPOLITIKA - ÚJ KIHÍVÁSOK előadó:
Egészségfejlesztésének lehetséges irányvonalai
ATKE Aranygombos Többcélú Közhasznú Egyesület. Alapszabály – célok I. •Az egyesület az alábbi célokkal jön létre: •Javítja a Telkibányán és környékén.
A cserkészet bemutatása
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
Németh Tamás — Főtitkári beszámoló … Főtitkári beszámoló az Akadémia évi költségvetésének végrehajtásáról Németh Tamás Magyar Tudományos Akadémia.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Térségi tanoda hálózat BHIM RAO Egyesület
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Szektorok közötti együttműködés tapasztalatai a kerékpáros érdekképviseletben Csikai Mária Nyíregyháza, május 27. A program.
Tisza-tó, mint kerékpáros régió
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
1 Pont, 3 Szervezet Unió Alapítvány •A helyzethez képest életben maradtunk •Árvíz, rémhírek, rossz idő •Működtettük, túléltük •Az első pályázat.
EURÓPAI UNIÓ - VÍZÜGYI KERETDIREKTÍVÁK Bemutató Általánosan a VKI-ről és Magyarország helyzetéről 2005 április.
Kecskemét, április 2O.Készítette: Ramháb Mária A kistelepülési könyvtári ellátás korszerűsítésének lehetőségei Informatikai és Könyvtári Szövetség.
A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az.
Gábor Dénes Tehetségpont
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, február 05. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
A Tisza szabályozása.
Magyarország Természeti Kincsei
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
Élménypark és Szórakoztató Központ Európában és Magyarországon
Magyarország a 2010-es Sanghaji Világkiállításon Dr. Huszty András.
ÖKOISKOLA A HERNÁD ÉS A BÁRSONYOS ÖLELÉSÉBEN Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
„Egyenlő Eséllyel a Rák Ellen” szűrő és felvilágosító program hátrányos helyzetű nőknek
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj 4. A bringa közösség, és gazdaságfejlesztő szerepe 5. A bringázás kisteljesítményű.
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
2012.november 1. Mamutfenyőknél november 3-án Magaskő-Kőfejtőnél.
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
MINDENKI NYERTES Készült a az IRM (OBmB) támogatásával.
Tanulási partnerségek kezdeményezése A NYITOK hálózatfejlesztési program bemutatása Balázs Ákos Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért június 22.
Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Nemzetközi együttműködések „A BAKONYÉRT” Egyesületnél.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Meghívó Természetbarát
Mozduljunk meg! Let’s move! HU-12-E R3 Projekt indító rendezvény Általános ismertető.
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
Tiszafüredi Halas Napok
Alkalmazott egészségügyi gazdaságtan
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
EGY ORSZÁGOS CIVIL SZERVEZET BEKAPCSOLÓDÁSA A KÖZMŰVELŐDÉSBE.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály április XI. Vitézlő nemzetközi teljesítménytúra XI. Vitézlő nemzetközi teljesítménytúra.
Munka – magánélet egyensúly Mintaprojekt és a jövő Hidegkúton és környékén Pénzes Erzsébet Hidegkút „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel”
Mi a cserkészet? Szülőknek 1.
CÉLUNK Kinizsi Pál életeseményeihez kötődő magyar közösségek együttműködése Nagyvázsony: Kinizsi legkedvesebb lakhelye Székelyföld, Firtosváralja, Gidófalva:
10 km Esti tekergés Kékfestő ház Csáky kastély Református VÁR
Helyi védett értékek bemutatása a
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 28
Előadás másolata:

Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály

A Vitézlő idei távjai Országosan meghirdetett teljesítménytúra az Aggteleki Karszt és a Cserehát szívében. az Aggteleki Karszt és a Cserehát szívében. Gyalogos 4 távon:  15 km  25 km  35 km  50 km Kerékpáros táv:  50 km Újdonság 2009-ban:  25 km geocaching  24 km kombinált táv (20km gyaloglás és 4 km kenu)

A Vitézlő története Célközönség:  Felsőfokú oktatási képzésben résztvevők  Közép- és általános iskolások  Teljesítménytúrázók  Természetbarátok  Helyi és kistérségi lakosok 2007-ben az ország 155 településéről érkeztek a túrázók ban az ország valamennyi megyéjéből volt kiránduló.

A résztvevők A résztvevők korösszetételét tekintve év közötti felsőfokú oktatási intézménybe járó fiatalok voltak jelen a legnagyobb számban.  2006-ban: 267 fő + 35 szervező  2007-ben: 534 fő + 56 szervező  2008-ban: 929 fő + 84 szervező

Miért jönnek el az érdeklődők?  ismeretlen, izgalmas vidék a túrázók számára  csodálatos természeti környezet  kulturális, történelmi emlékek  rengeteg meglepetés, ajándék a túra során  színvonalas lebonyolítás  széles körű propagálás

És ami mögötte van….  fiatalokból álló lelkes csapat  közhasznú szervezet  együttműködési megállapodások több szervezettel  szponzorok  sikeres pályázatok  kapcsolat több vállalattal  hosszú távra gondolkodás

Vitézlő szakmai elismertsége A Magyar Sportturisztikai Szövetség elismerése: A Vitézlő 2009-ben a Nemzeti Bajnokság része előző évhez hasonlóan a következő kategóriákban.  gyalogos felnőtt 35 km  gyalogos ifjúsági 25 km  futó 50 km Az IVV nemzetközi túramozgalomba az idén első alkalommal került be a rendezvény, mivel a családbarát, jól szervezett, kellemes hangulatú túraként ismerték meg az előző évekbe. Az IVV nemzetközi túramozgalomba az idén első alkalommal került be a rendezvény, mivel a családbarát, jól szervezett, kellemes hangulatú túraként ismerték meg az előző évekbe.

2009-es IV. Vitézlő ellenőrző pontjai Abod Galvács Csorba kő Rakaca Szalonna Kolostor Ördög gát Kecske farm VÁR IV. Vitézlő 2009 Ált Isk Lipóc Bánya tó Perkupa Ádám domb alja Hungaropec Szendr ő i Természetjáró Szakosztály

A Vitézlő képekben

Nincs hiány sem a jó időből, sem pedig a jó hangulatból!

A Vitézlő teljesítménytúra

Üzenetek a túrán kihelyezett véleményfalról: Nagyon jó volt a túra! Először voltam, bevallom a barátaimmal a 35km-en és rájöttem ez a túra nem piskóta! Nehéz volt, de a jó szervezés, a segítőkész szervezők és a helyiek könnyebbé és szebbé tették az élményt! Köszönöm, hogy szerveznek ilyeneket! Mindenkinek el fogom mesélni, hogy milyen klassz ez a túra és érdemes eljönni! Köszönöm, Lilla (Hajdúszoboszló) Nagyon jól szervezett színvonalas túra volt. Örülök, hogy itt lehettünk! Jövőre is jövünk! Tiszaújvárosi Természetjárók

Köszönjük a figyelmet! Szeretettel várjuk áprilisban 25-én a IV. Vitézlő túránkon!