SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS
Advertisements

Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
MINDENKI GYŐZTES AKI CÉLBA ÉR!
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Projekt általános bemutatása
Szponzoráció.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Eurosport Média ajánlat 2014.
F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
Az Internet Fiesta a könyvtárakban 2002 dr. Bakonyi Péter Országos Könyvtári Kuratórium elnöke.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Coke Zero sampling
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A évi EMH kampány csatlakozási feltételei Hogyan szervezzünk sikeres és mégis költséghatékony városi kampányt? Szerencsi Éva Nemzeti Fejlesztési.
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
Bringázz a munkába! őszi kampánya Előadó: Varga Andrea Magyar Kerékpárosklub.
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
1,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XII. Országos Konferencia Budapest - Hotel Platánus, február
Az eseményszervezés formái, eszközei
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (Gárdonyi TDMSz) tevékenységeinek fejlesztése II. KDOP-2.2.1/A Marketing kampányok megszervezése.
Az élelmiszeripari versenyképesség és innováció egyes kérdései
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Szakszervezeti demonstrációk szervezése és kommunikálása
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
TÁMOP /A Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Hallatlan Alapítvány Összefoglaló az Alapítvány tevékenységéről és kiadványairól Országos Idegennyelvű Könyvtár Budapest, november 26. Könyvtár,
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézet Sportágválasztó rendezvények szervezése Szeged
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2007-es összefoglalója.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
Atlétika versenyszervezés
Haszon rendezvények médiaajánlat
Előadás másolata:

SzponzorációSzponzoráció

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk, egy évben több mint embert mozgatunk meg (köztük kb külföldit). Jelen vagyunk szinte minden sportágban. Pl.: futás; terepfutás; gyalogtúra; Nordic Walking; aerobik, fitnesz; Mountain Bike, országúti kerékpár; úszás; görkori A legnépszerűbb magyarországi tömegsport rendezvényeket szervezzük, Budapesten, vidéki nagyvárosokban (pl.: Szeged, Kaposvár, Dunaújváros, Kecskemét, Veszprém, Miskolc, Pécs, Debrecen), illetve az ország turisztikailag reprezentatív helyszínein, pl. Hortobágy, Kékes-tető, Balaton, Velencei- tó, Tisza- tó. A két legnagyobb nemzetközi eseményünk a Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál illetve a Budapest Nemzetközi Félmaraton. Minden évben, a félmaratonon több, mint induló, a maratonon több, mint induló áll rajthoz összesen 10 távon. E két eseményre közel 3000 külföldi futó érkezik hazánkba a világ 52 országából, akik versenyélményeikkel hazatérve Magyarország és a BSI hírnevét öregbítik szerte a nagyvilágban. A szponzor cég/márka nevének és emblémájának publicitását a BSI eseményei nagymértékben és hatékonyan segíti. A szponzorált esemény előzetes kampányában, az eseményen és az esemény után a kampány lezárásában a szponzor cég/márka neve és emblémája folyamatosan jelen van nyomot hagyva a részvevőkben. Mára Magyarországon is egyre fontosabb az egészséges életmód (táplálkozás, sport) az emberek életében. Éppen ezért az eseményeinken évről- évre egyre többen vesznek részt, ben a legtöbb eseményünkön létszám rekordot döntöttünk, ezen kívül rendelkezünk egy fős adatbázissal.

Szponzori lehetőségek: Névadó Szponzor Az esemény a Névadó Szponzor köré épül fel. Az eseménnyel kapcsolatos összes felületen megjelenik (előzetes kommunikáció, helyszínen, online és nyomtatott kommunikációban és az esemény beszámolókban) Kiemelt Társszponzor Ez a szponzor típus követi a Névadó Szponzorációt a szponzori ranglétrán! Gyakorlatilag 4-5 Névadó Szponzornak fenntartott megjelenés kivételével a Kiemelt Társszponzor a lehető legtöbb eseménnyel kapcsolatos felületen megjelenik. Társszponzor A Névadó szponzor és Kiemelt Társszponzornál kisebb szponzori csomagot foglal magában. A Társszponzor nem jelenik meg minden felületen, de olyan csomagokat tudunk összeállítani az ügyfél részére, mely az igényeinek megfelelően kommunikálja a márkát.

A megrendezés magában foglalja az esemény megtervezését, engedélyeztetését, személyi és technikai hátterének biztosítását, az esemény sportszakmai lebonyolítását, a szponzor által kért kiegészítő szolgáltatások megrendelését és lebonyolítását, valamint a rendezvény teljes PR kampányát. A szponzor neve, emblémája megjelenik: • Az esemény nevében • Az esemény emblémájában • Az esemény hivatalos pólóján • Az esemény rajtszámának felső részén • Az eseményt megelőzően 2-3 másik verseny rajtszámának hátoldalán • Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján • Az esemény digitális szórólapján • oklevele és/vagy érem felületén • A internetes honlapunkon a versenyhezwww.futanet.hu kapcsolódó minden oldalon • A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben • rajt/célkapu molinón • a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon • a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon • függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók • kilométer táblákon az útvonal mentén öntapadók • kordon és terelőszalagokon • a felvezető autó tetején az időmérő óra mellett • célszalagon • díjazási színpadon és annak hátterén • felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

Embléma megjelenése mellett egyéb helyszíni megjelenések: Az esemény díjazásába és a sorsolásába beépítjük a Névadó Szponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Névadó Szponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Névadó Szponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba. A rajt és célcsomagok a Névadó Szponzor által biztosított reklámszatyrokban kerülnek átadásra.

Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban több alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban több alkalommalwww.futanet.hu A oldalon bannerwww.futanet.hu A BSI online hírlevelében több alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) A szponzorált esemény előzetes hírleveleiben. A oldalon a verseny előzetes kommunikációjában a nyitó oldalonwww.futanet.hu elhelyezzük a verseny bannerét, melyben szerepel a Névadó Szponzor emblémája. A oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Névadó Szponzor játékotwww.futanet.hu szervezünk, melynek nyertesei között a Névadó Szponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki..

Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz, Fusd le a félmaratont, Fusd le a maratont A Spuri WebTV 3 és egy 10 perces adást készít az eseményekkel kapcsolatban, mely megtekinthető a oldalon. Egyéb megjelenések: Televíziókban 3-5 perces képes összefoglaló jelenik meg az eseményről Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére.

• Az esemény rajtszámának alsó részén • Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján • Az esemény digitális szórólapján • Az esemény online oklevelén • A internetes honlapunkon az eseménywww.futanet.hu oldalán • A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben • rajt/célkapu molinón • a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon • a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon • függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók • kilométer táblák alján az útvonal mentén öntapadókon • felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

Embléma megjelenése mellett egyéb helyszíni megjelenések: Az esemény sorsolásába beépítjük a Kiemelt Társszponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Kiemelt Társszponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Kiemelt Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban 2 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban 4 alkalommalwww.futanet.hu A oldalon 2 hét bannerwww.futanet.hu A BSI online hírlevelében minimum 2 alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) valamint a szponzorált esemény előzetes hírlevelében minimum 2 alkalommal A oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Kiemelt Társszponzor játékotwww.futanet.hu szervezünk, melynek nyertesei között a Kiemelt Társszponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki. Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz Egyéb: Sajtó dokumentáció elkészítése a Kiemelt Társszponzor részére..

• Az esemény online oklevelén • A internetes honlapunkon az eseménywww.futanet.hu oldalán • a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon • függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók • Megbeszélés alapján felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

Embléma megjelenése mellett egyéb helyszíni megjelenések: Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Társszponzor részére. (3X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban 1 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban 2 alkalommalwww.futanet.hu A oldalon 2 hét bannerwww.futanet.hu A BSI online hírlevelében 2 alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) Info: