Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
Advertisements

TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
Tisztességtelen Devizahitelek?
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Café Kara - H-1063 Budapest, Andrássy út 130.
Kamatszámítás.
Egyetemisták a pénzügyi kultúráért
Devizaadósok Szövetsége
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
Lízingpiac Magyarországon Előadók: Komlós Tamás Gombás Péter.
NMH Munkajogi Ügyfélszolgálata 1054 Budapest, Akadémia u > 1089 Budapest, Kálvária tér 7. www. munka. hu Tájékoztatás.
Safer Internet Plus magyarországi programBudapest március 24. Az EU Safer Internet Plus magyarországi programja.
Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből.
Hitelbírálat a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
Faktoring 1950 USA – a kezdet
Nemzetközi pénzügyi ügyletek
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
A pénzügyi és gazdálkodási felelősségvállalás szabályozása
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A SZERZŐDÉS MEGSZŰNÉSE. MEGSZŰNÉS A FELEK AKARATÁBÓL A JOGOSULT ÉRDEKEINEK KIELÉGÍTÉSE NÉLKÜL HATÁLYEGYOLDALÚ NYILATKOZATTAL KÉTOLDALÚ NYILATKOZATTAL.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
ADÓVÁLTOZÁSOK ÉLETBIZTOSÍTÁSI ADÓKEDVEZMÉNY Életbiztosítási adókedvezmény továbbra is változatlan feltételek teljesülése esetén járhat DE érvényesíteni.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Programozás I. Ciklusok
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
Ápolóeszköz kölcsönzés Négy hónap tapasztalatai Dr Pusztai Erzsébet.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
A jogerős ítélet kikényszeríthetősége
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Kormányszóvivői tájékoztató ELSZÁMOLÁS Biztonságosabb időskor – felzárkózó nyugdíjak.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
A készpénz és más eszközök használata
1. 2 Mi a hitel? 3 Mi a hitel? - válasz A hitel olyan pénzösszeg, amelyet az egyik fél a másiknak egy meghatározott lejáratra ad. A hitel visszafizetése.
1 A CO 2 KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG ÜGYLETEK ELSZÁMOLÁSA - tájékoztató a befektetési szolgáltatók részére október 15.
1 A CO 2 KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG ÜGYLETEK ELSZÁMOLÁSA - tájékoztató a befektetési szolgáltatók részére június 12.
A deviza alapú kölcsönszerződésekről, azok gazdasági - társadalmi hatásáról Bemutató én a MIÉSZ Klubban © Tilk László Géza elnök Devizaadósok.
TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS- VÁLTOZÁSOK. BETEGSZABADSÁG A munkavállalót naptári évenként változatlanul 15 munkanap betegszabadság illeti meg. A betegszabadság.
Százalék számítás - 1. feladat
2012. november 9. Új projekttámogatási módszerek a kormányzati informatikában Vályi-Nagy Vilmos.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft. Vezérigazgatói találkozó, Röjtökmuzsaj.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
DR BITTNER PÉTER NEKÜNK ÖSZTÖNZÉS NEKIK OSZTALÉK SZÉKESFEHÉRVÁR,
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
© , Hedz Magyarország Kft. Az elektronikus díjbeszedés perspektívái Győztesek felősége - Tájkép csata után Számlakibocsátok és bankok egy asztal.
Indulnak az új, kkv-k versenyképességét segítő EU-pályázatok
Vállalkozói mikrohitelek
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
HUF (210*180) HUF (210*180) HUF (140 CHF) HUF (210 CHF) Kamatrész Tőkerész HUF (140*180) 180 HUF fölötti rész [(240-
Devizahitel  A devizahitel olyan hitel, ahol mind a hitel folyósítása, mind pedig a törlesztése az adott devizában történik.
Közigazgatási Jog 4. Európai Közigazgatás, 13. előadás december Az európai közigazgatás fogalma Kiindulópont: annak ellenére, hogy az EU esetében.
Dolgozók képzése Lakók felkészítése Szervezetfejlesztés Közbeszerzés kiírására került sor, elbírálás a jövő héten történik meg.
Magyarázatok a forintra váltott gyűjtőszámlahiteles jelzáloghitel elszámoló leveléhez Budapest, május 18.
A családi költségvetés
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
(Megújuló) energetikai projektek finanszírozási lehetőségei szeptember 12. Előadó: Papadimitropulosz Alexander a megújuló energia.
MNB ajánlás a nemteljesítő lakossági jelzáloghitel-adósok fizetőképességének helyreállításáról Virág Barnabás, ügyvezető igazgató Freisleben Vilmos, igazgató.
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Előadás másolata:

Devizaadós történet Avagy mi is történt és történik, fehéren feketén.

Devizaadós történet •Az emberek lakást, autót szerettek volna vásárolni.

Devizaadós történet Elmentek a bankba és kölcsönszerződést kötöttek. Deviza- elszámolású kölcsönszerződést.

Devizaadós történet Megvették a lakást, az autót.

Devizaadós történet Fizették a havi törlesztő részleteket.

Devizaadós történet Folyamatosan, majd egyszer csak közel duplájára emelte a bank a havi törlesztő részleteket, melyet az emberek, vagy nem tudják, vagy nem is akarják fizetni, mert nem erről volt szó.

Devizaadós történet Aki nem fizet attól viszont elveszik a fedezetet képező autót, lakást úgy, hogy a bank a végrehajtóra bízza a tartozás behajtást, aki viszont elárverezteti. Az értékének %án.

Devizaadós történet Az emberek tanácstalanok, mert a bankok hajthatatlanok, nem hajlandók az eredeti állapot helyreállítására. Nem is, mert így hozzájuk dől a pénz és ezt az ex lex állapotot mindaddig fenntartják, amíg csak tudják.

Devizaadós történet Az embereket hülyítik a médián keresztül -A bankok -A kormányzat -Szolgáltatók -„Megmentők”

Devizaadós történet Folyik az „agymosás” hogy - a világválság miatt meg kell osztani a terheket a bankok, az állam és az emberek között.

Devizaadós történet Ez mögött az eltérő érdekek állnak, más ugyanis -A bankok -Az emberek -A kormányzat érdeke

Devizaadós történet Az emberek érdeke az, hogy ez a tűrhetetlen helyzet megszűnjön. Ez pedig csak a kölcsönszerződés megváltoztatásával történhet.

Devizaadós történet A kölcsön-szerződés magánjogi szerződés, így annak megváltoztatása az EU és a magyar jogrend szerint, a szerződő felek, ám ha vita támad csak és kizárólag az illetékes bíróság joga.

Devizaadós történet Az emberek érdeke tehát az, hogy az illetékes bíróság előtt mihamarabb megtámadják a kölcsönszerződést.

Devizaadós történet A kölcsönszerződés bíróság előtti magtámadása előtt hatalmas akadály a perilleték, mely a fedezet értékének 6%. Ez egy 10 milliós autónál Ft, ami közel négy havi átlagkereset, Egy 3 milliós autónál ,- t ami több mint egy havi fizetés. Az emberek viszint hónapról hónapra élnek.

Devizaadós történet A perilleték csökkenthető, ha együttesen perelnek, egy-egy bankot egy-egy fedezetre, ám ezt a(z) -ügyvédi kamara, -kormányzat nem támogatja, mert mások az érdekeik.

Devizaadós történet Az emberek rettegnek, belebetegednek az igazságtalanságokba, az agymosásba. Akik végrehajtás alá kerülnek annak 10 %-a öngyilkos lesz, 80 %-a a családoknak elválik, majd az emberek az utcára kerülve a fekete munkába és külföldre menekülnek.

Devizaadós történet Akadályok számba vétele -Média ellenpropaganda -Nem ismerik egymást a devizaadósok -A perilleték nagysága -Ügyvédi kamara jelenleg álláspontja -Kormányzati nehezítő intézkedések

Devizaadós történet Mindezekre kínál megoldást az embereknek a Devizaadósok Szövetsége.

Devizaadósok Szövetsége A Devizaadósok Szövetsége a deviza- elszámolású kölcsönszerződéssel rendelkezők érdekvédelmi szervezete.

Devizaadósok Szövetsége A szövetség szervezése az interneten történt, melynek eredménye -36 tag -122 pártoló tag

Devizaadósok Szövetsége A szövetség rendeltetése az, hogy a tagjai és pártoló tagjai munkájával felkutassa a sorstársakat, azokat akik belátják, hogy egyetlen kimenekülési út, a kölcsönszerződés bíróság előtti megtámadása. Ezzel felszámolja az ismeretlenség falát.

Devizaadósok Szövetsége A sorstársakat a szövetség percsoportokba szervezi, mely percsoportok egy-egy bankra és egy-egy fedezet típusra szerveződnek. Nem igaz az, hogy minden szerződés különböző a bíróság előtt, ahogy azt a bankok kommunikálják a médiában.

Devizaadósok Szövetsége A percsoportok előnyösen 50 – 100 fő közötti létszámúak kell legyenek, ugyanis így csökkenthető a perilleték szerződésenként ezer forint közé. Ezzel a szövetség ledönti a perilleték falát.

Devizaadósok Szövetsége Az fős percsoportok már zsíros üzlet az ügyvédek számára is, ezáltal vannak a pertársaság megalakítására és a képviseletre vállalkozó ügyvédek. Ezzel a szövetség leküzdi az ügyvédi kamara pertársaság ellenességét.

Devizaadósok Szövetsége Mindeddig egyetlen pertársaság megindulásáról nem tudni, és egyes próbaperek dolgában a média folyamatosan csúsztat, félretájékoztat. A szövetség képes megvalósítani a pertársaságok megindulását.

Devizaadósok Szövetsége A szövetség taglétszáma napról napra növekedik és elérheti akár a 10 ezres nagyságrendet is, tekintettel a 150 ezres tömegű érintettre. Ez már egy olyan hatalmas társadalmi erő, amelynek érdekeit nem lehet a szőnyeg alá söpörni.

Devizaadósok Szövetsége Weboldala: