Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg 1.000 négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Miért hirdetne egyenként több online állásközvetítő portálon, ha Önnek elegendő 1 helyen kérnie, hihetetlenül alacsony áron? hihetetlenül alacsony áron?
Advertisements

VILLAMOSPÁLYA-FELÚJÍTÁS A NAGYKÖRÚTON AUGUSZTUS 1-19-IG
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Reklámhatékonyság növelése retargetinggel. A hatékony display kampány: minimális költséggel maximális konverzió. 2/10 Hogyan lesz hatékony egy kampány?
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
BIG SIDE REKLÁMTORON Y. A BIG SIDE REKLÁMTORONY Pécs legforgalmasabb csomópontjában található.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
InfoRádió árlista - Érvényes: január 1-jétől- Budapest, november 18.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Vázlat tradicionális, kézi gyártású rönkházakról, öko-házakról
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
1. Hol lehet a 61-es jelzésű villamos vonalán hátsó áramszedő használatával üzemszerűen közlekedni? a) Nincs lehetőség hátsó áramszedő üzemszerű használatára.
Siemens Financial Services – Kisértékű eszköz finanszírozás
Az Európai Területi Társulások évi támogatására kiírt pályázat (A pályázat kódja: ETT-14) Szilágyi Orsolya Támogatási Főosztály Közigazgatási és.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket!
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
BGE SZAKMAI FÓRUM 2012 DECEMBER 5. TÖMEGKÖZLEKEDÉS FEJLESZTÉSI JAVASLATOK TÖMEGKÖZLEKEDÉS FEJLESZTÉSI JAVASLATOK Keszthelyi Péter.
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
Vevőkövetelések finanszírozása Gyors, megbízható, kreatív pénzügyi megoldások a Magyar Factortól Csinos Tibor, Magyar Factor zRt III. Pénzügyi Vezetők.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
1. Milyen kialakítású a 19-es jelzésű villamos Batthyány tér végállomása? a) Fejvégállomás, két csonka vágány, kettős vágánykapcsolattal. b) Fejvégállomás,
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
86. sz. főút Szombathely - Vát szakasz ( – km szelvények között) kivitelezési munkálatai Lakossági fórum október 09.
2011-ben a hazai gyorsforgalmi utak fejlesztése. úthálózat bővülése Gyorsforgalmi úthálózat bővülése.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Page 1 Date 2007 Author Siemens Finance Zrt./Siemens Leasing Kft. Siemens Financial Services Siemens Financial Services Kisértékű eszköz finanszírozás.
A médiaelemzések lehetőségei és buktatói GKI-EKI Egészségügykutató Intézet Kft. Skultéty László 1/21.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Nemzeti Civil Alapprogram 2010-es pályázati év Költségvetés tervezése.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
ZÖLD SZIGET ZÖLD SZIGET az innovatív, hiánypótló, zöld beruházás Green Meetup Budapest, szeptember 11.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
37. számú főút Szerencs átkelési szakasz rekonstrukciója Lakossági fórum március 29.
Öreghegyi Forgalomszabályozás Lakossági Fórum
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
VILLAMOSPÁLYA-FELÚJÍTÁS A NAGYKÖRÚTON AUGUSZTUS 1-19-IG
Hogyan közelíthető meg Budafok kocsiszín vágányhálózata a Fehérvári úti villamosvonalról? A Savoya park irányú vágány Budafok kocsiszín megállóhelye után.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Milyen kialakítású a Móricz Zsigmond körtér M végállomás?
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Milyen kialakítású a Móricz Zsigmond körtér M végállomás?
Előadás másolata:

Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető Partnereink számára Az Alle bevásárlóközpont és környezete, Dél- Buda és a XI. kerület szíve. A Dél-Budai és a Dél-Pest felé vezető autósforgalom az adott helyszínt érinti és ezt a legjobban szem előtt lévő reklámfelületet hatékonyan észleli. Az M1 és M7 autópálya folytatólagos, bevezető szakaszán (Bocskai út, Október 23-a út) naponta ezer autó közlekedik. A gyalogosforgalom is igen magas a bevásárlóközpont, a piac és a 4-es Combino villamos végállomása miatt. Közvetlen közelében a Móricz Zsigmond körtér és a buszvégállomásokkal rendelkező Kosztolányi Dezső tér, BME és az Infó Park Az négyzetméteres épületháló sok lehetőséget nyújt a kreatív megjelenésre! Valósítsa meg elképzelését velünk!

Mennyibe kerül egyben vagy külön, oldalanként? Hány hónapig hirdethet? Minimális bérleti időszak:2 hónap Bérleti díj egyben: 2925 Ft+Áfa/nm/hó Bérleti díj Fehérvári úti oldal 467nm: 3460 Ft+Áfa/nm/hó Bérleti díj Október 23-a u. oldal 401 nm: 3460 Ft+Áfa/nm/hó Bérleti díj Október 23-a u-ra merőleges 120 nm: 3220 Ft+Áfa/nm/hó Produkciós költség:3550 Ft+Áfa/nm (Gyártás, kihelyezés és levétel) A bérleti díj tartalmazza a megvilágítás költségét.

Térkép Az épületháló az Október 23. utca és a Fehérvári út kereszteződésénél található

Index Kommunikációs Kft. Közterületi divízió Telefon: +36 (23) Fax: +36 (23)