HONDA CIVIC AUTÓ TÍPUSOK •Jó napot kívánok!!!!! •Ezen a bemutatón a HONDA autó típusokat mutatom be!!! •Elérhetőségek: •MC,Martin kert vr. •Mobil szám:0620359111.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Adó és illeték változások 2012-ben
Advertisements

1 Adó és illeték változások 2012-ben. MERIVA LPG Termékismertető Opel Hungary 2.
Erőforrások a Földön: Jut is marad is!!!!!
Az Országos Kompetenciamérés FIT-jelentéseinek új elemei
Makroökonómia gyakorlat
melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
Műszaki Értelmiség Napja 2013 Alternatív járműhajtás koncepciók értékelése, az elektromos járművek alkalmazásának távlatai prof. Dr. Palkovics László.
Számok összehasonlítása mentális számegyenes nélkül
A kétütemű befecskendezéses (DITECH)motor
okostelefon alkalmazások a turizmusban
Főbb változások, újdonságok
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Tőzsdei befektetések A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. Árutőzsde Értéktőzsde - értékpapírtőzsde - devizapiac Hatással van napi életünkre.
Puskás Tivadar Távközlési Technikum
Felelősséggel a környezetért! Alapvetően azért nem erről szól a feladat! Készítette: Mácsai Vivien GTK-GVAM I.évf. / 2. csoport Gödöllő, 2008.
Hybrid autók A projektünk témája az autók és a környezetvédelem, közelebbről a hibrid autók.
 Hibrid rendszernek azt a megoldást nevezzük, melynek során a meghajtáshoz szükséges energiát két vagy több, különböző elven működő erőforrásból nyerik.
A KONTAKT-Elektro Kft. tüzelőanyag-cellás fejlesztései
A Formula-1 világa.
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből.
A Német autogyártás csucsteljesitménye. A osztály A  Az A kategóriáju autok a mercedes-nel városi kisfogyasztásu autok, a leheto.
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
Török Ádám Környezettudatos Közlekedés Roadshow,
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
VÁLTOZÓ SEBESSÉGŰ ÜZEM
Energiaellátás: Tárolás
Korszerű dízel motorok
„Egy harc emberek és gépek között, ahol minden kanyarban veszélyek leselkednek…”
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
Sebességváltó Segédlet a Járműszerkezetek I. tantárgyhoz
Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.
Rögvest kezdünk MÁMI_05.
A forma-1 világa Drahos István ELTE-IK 2008
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Közlekedés – energia – jövő - kihívások és megoldások - Dr. Fónagy János államtitkár, NFM Válságkezelés és váltóállítás A Magyar Közgazdasági Társaság.
Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !
Folie 1 Ausztria mint gazdasági telephely Európai üzleti tevékenységének kiindulópontja Birgit Reiter-Braunwieser ABA-Invest in Austria Sopron, Februar.
Zrínyis tapasztalatok
Hulladékhő hasznosítása a Motorfejlesztő Központ vizsgálópadjainál.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
előadó: Varga Tamás MO csoportvezető
Alkohollal a csúcsra Kaszab István Szuro-Trade cégcsoport Környezettudatos közlekedés roadshow 2012.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Adatbázis-kezelés. Alapfogalmak Adat: –észlelhető, felfogható ismeret –jelsorozat –valakinek, vagy valaminek a jellemz ő je –tény, közlés Információ:
Az elektromos autó, jövő a jelenben
A hibrid autók jelene és jövője Magyar Tudomány Ünnepe, 2014
Tőzsdei idősorok előrejelzése Excel-alapú hibridmodellel Varga Zoltán SZIE GSZDI PhD hallgató 2014 november
Gördülőelemes hajtómű
Tények, számok és folyamatok Hargita megyében , Csíkszereda.
F I G Y E L E M É L E T V E S Z É L Y ! A mobiltelefon ölhet !
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
Szövegszerkesztés és bemutató készítés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal.
Szövegszerkesztés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal tartalomjegyzék - automatikusan.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
Űrkutatás hét. Kisméretű műholdak  Indítási költség jelentős tényező (akár $/kg)  Nagy műholdak mellé befér,  ill. sok kisműhold egy.
A belsőégésű motor A gőzgép hátrányai: Nagy méret Külső kazán
James Watt.
1 Dr. Emőd István, BME Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék Alternatív hajtóanyagok Alternatív járműhajtások Magyar CIVINET, szeptember 28, Zalaegerszeg.
Tesztelje cégünk új porszívó-modelljeit!
A évi kompetenciamérés FIT-jelentéseinek új elemei
3. osztályban.
Előadás másolata:

HONDA CIVIC AUTÓ TÍPUSOK •Jó napot kívánok!!!!! •Ezen a bemutatón a HONDA autó típusokat mutatom be!!! •Elérhetőségek: •MC,Martin kert vr. •Mobil szám: •Előre is köszönöm a figyelmet!

HONDA CIVIC TUNING •Sportos elemeket kapott a japán hibrid! Ahogyan az várható volt, a Honda modelljeire specializálódott tuningcég, vagyis a Mugen kezelésbe vette a márka legújabb modelljét is, a hibrid CR-Z-t. Az autó csak küls ő megjelenésében módosult, a meghajtásról így továbbra is a már jól ismert környezetkímél ő hajtáslánc gondoskodik.

HONDA CIVIC TUNING A Honda gyári tuning részlege a Mugen mindig előrukkol valami igazán ütős újdonsággal. Ezúttal egy prototípust mutattak be a Tokiói Autószalonon a nagyközönség számára. A gyári verziót alaposan feltupírozta a tuning cég.

HONDA CR-Z 2010 GT •Motor •1.5 lHengerűrtartalom:1497 cm3Hengerűrtartalom:sorosHengerelrendezés:4Hen gerek száma:16Szelepek száma:Feltöltés:benzin+elektromosÜzemanyag típusa:91 kW/6100 ford.Teljesítmény:174 Nm/1000 ford.Nyomaték:kéziSebességváltó:6Fokozatok száma:elsőMeghajtás:200 km/hVégsebesség:10.0 sGyorsulás (0-100 km/h):5.0 l/100 kmKombinált fogyasztás:6.1 l/100 kmVárosi fogyasztás:4.4l/100 kmOrszágúti fogyasztás:5EURO osztály besorolás:117 g/kmCO2-kibocsátás:Hengerűrtartalom: Teljesítmény:

Köszönöm szépen a figyelmet! •Honda civic autó típusok bemutatóját látták! •Elérhetőségek:Mc,Martin kert vr. •Mobil szám: •Gulyás Tamás •