ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT 2010. február 12. Web: jaszosszefogas.hu © Baráth László.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az új kisebbségi joganyag főbb elemei Köszönti Önöket a 15 éves Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal.
Advertisements

Dr. Dietz Ferenc polgármester Március 12.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
© Baráth László Az elmúlt félév. Miért igen, miért nem. Szabad-e tartózkodni? © Baráth László.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT. KÖZBIZTONSÁGUNK A probléma nem más, mint megoldandó feladat…
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
Kortárs városfejlesztési modellek
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Csongrád megye , a területi tervezés aktualitásai 2014
ÖKO-Pack rendezvénysorozat a Mobilitási Héten Hankó Gergely ÖKO-Pack Nonprofit Kft. PR és Marketing Vezető december 2. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT március 26. © Baráth László.
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
© Baráth László szeptember 4.. Tisztelt Képviselők! Higgyék el nekem, hogy tökéletesen tisztában vagyok avval a teherrel és nyomással, ami egy-egy.
„Magánpraxis 2013” konferencia, 1. nap, Budapest, január 25. (C) ALGY1.
Közigazgatási alapismeretek
Városrehabilitációs konferencia Mosonyi Balázs – ROP Irányító Hatóság április 29.
375/2007. (XII. 23.) Korm. rendelet a kisebbségi önkormányzatoknak a központi költségvetésből nyújtott feladatarányos támogatások feltételrendszeréről.
ENSZ - ECOSOC EU EU Bizottság - AGIS Európa Tanács Szervezett, határokon átlépő bűnözés elleni harc Társadalmi-közösségi bűnmegelőzés az újszerű és a tradicionális.
A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásának megerősítése A társadalmi együttműködés útjai Önkormányzat - - Civil.
Meghívó.
Integrált városrehabilitációs fejlesztések a gyakorlatban (tagállami példák és hazai tervek) GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS VÁROSREHABILITÁCIÓS PROGRAMJA Dr. Ottófi.
Az EU-pályázati rendszer gyakorlata Magyarországon
A projekttervezés alapjai A „jó projekt” ismérvei
Fogyasztóvédelem.
A KÉPVISELETI DEMOKRÁCIÁK
Államszervezet és közigazgatás
dr. Szaló Péter helyettes államtitkár szeptember 24.
TIOP / „A tudás kulcsa” – tanulói laptopok az élethosszig tartó tanulás kulcskompetenciák fejlesztéséhez. Kedvezményezett: Jászárokszállás.
Az önkormányzati gazdálkodás szabályai Debrecen,
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság munkája, tapasztalatai Budapest, május 21.
Európai Uniós Támogatás EU URBAN Program: EU célzott programja Lokális városfejlesztés között Célja: Gazdasági - társadalmi regeneráció Fejlődés.
2012. február 15. Paulik Áron. i:=0 CIKLUS AMÍG i
A társadalmi egyeztetés alapfogalmai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője február.
Civil Fórum Jászfényszaru, Január 31.. Napirendi pontok Éves programok egyeztetése Közoktatási Esélyegyenlőségi Terv elfogadása Testvérvárosi kapcsolatok.
Önindító, motor, karosszéria?! Az önkormányzatok katalizátor szerepe a megújulókra való áttérésben Bozzay Balázs, alelnök
A kihelyezett kormányülésen meghozott döntések értékelése augusztus 20. Kormányzati lépések Székesfehérvár fejlődéséért.
A Dél-alföldi Régió évi Területfejlesztési Operatív Programja Regionális Akcióterv Kecskeméti Klára tervezési projektmenedzser június.
Adj erőt Uram, adj fénysugarat,
A helyi önkormányzatok az Alaptörvényben
Regionális projekt-előkészítési támogatás 2007-ben (PEA4) Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
A es NYDOP akcióterv előkészítése. Várható ütemezés  Végleges módszertan: március  Főbb változások, újítási szándékok jelzése, egyeztetése:
Történelem – középszintű témakörök
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
ÁROP „Partnerség erősítése”.
A költségvetés készítésének és elfogadásának folyamata
Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Kamarai előadás március 2.
Belügyminisztérium Önkormányzati Feladatok Főosztálya
A pécsi EKF a magyar politikai diszkurzív térben Dr. Tarrósy István, egyetemi adjunktus, PTE BTK Politikai Tanulmányok Tanszék MTA PAB, december.
TERÜLETI SZEMPONTOK MEGJELENÉSE A AS TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAMBAN Tóth Róbert, fejlesztési szakértő CODEX workshop Novi.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
A VÁROSREHABILITÁCIÓS KERET FELHASZNÁLÁSA ÉPÜLET KÖZTÉR 2013 előtt 2013 évben kifizetés: 12 milliárd Ft 8 támogatott kerület; 3 nyereséges. keret: 5 milliárd.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Önkormányzati fejlesztések Sárospatakon Közoktatási infrastruktúra fejlesztése (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főépületének bővítése,
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
EGER TÉRSÉGE FEJLESZTÉSI EGYESÜLET „Területfejlesztés civil szemmel” Előadó: Pozsikné Hidvégi Éva, elnök.
Ajka város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Pályázati összefoglaló KÖZÉP-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS OPERATÍV PROGRAM.
A NYILVÁNOSSÁG HOGYAN ERŐSÍTI A TELEPÜLÉSEK KULTURÁLIS ÉLETÉT ? Molnár Aranka, március 25. Halmaj.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Műltunk.
Módosítási kérelem benyújtása internetes pályázatok esetén.
Az Újbuda 60+ Program rendszerének legfontosabb elemei
TOGETHER WITHOUT BORDERS ÎMPREUNĂ FĂRĂ FRONTIERE EGYÜTT HATÁROK NÉLKÜL
Közigazgatási-civil partnerségi kapcsolatok
A TÉR_KÖZ pályázat számokban
Közigazgatási-civil partnerségi kapcsolatok
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
Urbánné Malomsoki Mónika
Előadás másolata:

ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT február 12. Web: jaszosszefogas.hu © Baráth László

VÁROSFEJLESZTÉS Cél: Kialakuljon egy történelmi örökséget tükröző, egy jász identitást őrző város és környezete. Veszély: Félő, hogy választások előtti időszakban újra megjelennek szavazat gyűjtés reményében, kevéssé átgondolt, kapkodó, de kétség kívül látványos beruházások vagy terveik. © Baráth László

MEGOLDÁS A város feladata a civilek képviseletének biztosítása Jászberény fejlesztési vonatkozású döntéseinek meghozatalában. A helyi társadalomnak lehetőséget kell biztosítani a jelenlétre egy-egy projektciklus minden szakaszában. © Baráth László

JAVASLAT Tisztelt Önkormányzati Képviselő Hölgyek és Urak! A folyamatban lévő és végleges döntést bíró fejlesztések tiszteletben tartásával az önkormányzat hirdessen ideiglenes moratóriumot a városközpont fejlesztésével kapcsolatban. Egy valós társadalmi vita és egyeztetés után kerüljön kiírásra országos pályázat Jászberény városközpontjának komplex fejlesztésére. A pályázat várható költsége jelentős, amelynek a költségvetés mellett a másik forrása lehet, a képviselőtestület önmérséklete és példamutatása, amely megnyilvánulhat abban a gesztusban, hogy a ciklus hátralévő hónapjaiban felajánlják tiszteletdíjuk egy általuk meghatározott részét. © Baráth László

Nem tudjuk, mások hogy csinálják, honnan lesz pénzük, akaratuk, álmaik. Nem lehet minden politika, elhatározásnak is lennie kell, elmozduló erőnek, ami egyszerűen az életről szól. Szeretnénk kérni egy nagy, folyton változó makettet, mondjuk az áruház aulájába, hogy vissza-visszatérve meg tudjuk mutatni szeretteinknek: Ez lesz, ezt építjük! Hol adóval, hol kétkezi munkával, hol szellemiséggel. © Baráth László

Huszárlaktanya © Baráth László

Adu © Baráth László

Csemegetömb © Baráth László

Déryné - Kvadrum © Baráth László

Déryné - Nirmana © Baráth László

Déryné – Tóth Tamás © Baráth László

Szentháromság park © Baráth László

Fürdő © Baráth László

Fürdő u. © Baráth László

Nyilvános WC © Baráth László

Óvodacentrum © Baráth László

HARMÓNIA ? © Baráth László

MINŐSÉG ? © Baráth László

Köszönöm a figyelmet © Baráth László

ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT Web: jaszosszefogas.hu © Baráth László