SCnetwork® Magyarország Kft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
3-as karrier szint 90 nap alatt!
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Kötelezettségek 10. feladat kidolgozása
SCnetwork® Magyarország Kft.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A Fellow vásárlói közösség bemutatása
Fellow Global Trade Kft. Bemutatkozó: Törzsvásárlói előnyök bemutatása A prezentációt készítette: Székely Alex.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
SCnetwork® Magyarország Kft.
SCnetwork® Magyarország Kft.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám:
1. Számítás OsztályFoglalóKészpénzUtalvány Visszaforgatva Megmaradt összeg Összes összeg , , , , ,- 3x30.000,-3.
Jutalék Terv.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
Fellow Global Trade Kft. Bemutatkozó: Törzsvásárlói előnyök bemutatása A prezentációt készítette: Székely Alex.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
SCNet Karrier 2. Rész Karrier az SCNet -ben Nyerj Költekezve!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

SCnetwork® Magyarország Kft. Üdvözöljük! SCnetwork® Magyarország Kft. Adosz: 23276107-2-13, CJSz: 13-09-145580

Miről beszélünk? Zavar minket valami? A rossz fizetések Mindennapok egyhangúsága Kevés szabadidő Nincs nyaralás vagy ha van az is rövid Nincs előrejutásra való esély A főnök utasításai

Mi volt eddig? A mai napig csomagokkal, különböző termékekkel házaltunk. Azokat kerestük, akik ezeket a termékeket megveszik. Nem a termékekkel van a baj, nem is velünk, hanem, akkor …? A tény az, hogy egy átlagos család nem tud kifizetni egy havi fizetést, csak kozmetikumokra vagy vitaminokra vagy porszívóra…

Fortune Magazine August 11, 2003 Network Marketing Bil Gejts i Voren Bafet, együtt vásároltak MLM céget.. Voren Bafet mondta hogy legjobb befektetése! Fortune Magazine August 11, 2003

Hatalmas partnerek NIS Gasprom, 480 benzinkút SRB Telekom Srbija –mobiltelefon és internet SRB Lilly drogerije – 118 drogéria áruház SRB MAXI – élelmiszerlánc SRB T-com, 20% mobil kedvezmény! – Horvátország DM 135 bolt, Billa 52 bolt, CRO EKA, üzemanyag - 7000 benzinkút Oroszország Vodafone, mobiltelefon, flotta díjcsomag - Románia Vodafon mobil, Grawe biztosító- Románia One, mobil; Makpetrol, üzemanyag - 130 benzinkút MK Neptun – műszaki, Tediko – élelmiszer – Macedonia Eurolink, biztosítás - Macedonia Telenor – mobil, flotta díjcsaomag - HUN AGIP – 179 benzinkút - HUN NESTRO PETROL, üzemanyag - 89 benzinkút RS Energopetrol, üzemanyag; BH Telekom, mobiltelefon FBiH Pavlović Nemzeti Bank, Societe Nemzeti Bank

SCnetwork® Magyarország Kft. E-mail: iroda@scnethu.com Cim: www.scnethu.com Bank: CIB bank Adosz: 23276107-2-13, CJSz: 13-09-145580 Bank számla 10701276-66357849-51100005 Üzleti lehetőség ami meghódítja a világot! 4 országot nyitottunk az első évben! Budapest .

SCnetwork® megalakulása 2010. február elsején indultunk Szerbiában! 3 év a gyakorlatban Magyarországon, kijavította a különböző cégek, vállalkozások hibáit. Az SCnetwork kb. 70%-kal jobb eredményt ért el az indulásnál mint a legsikeresebb hasonló rendszer! A mi kompenzációs tervünk kínálja legnagyobb arányú juttatásokat jelen pillanatban, az egész világon!

SCnetwork® célja mindanyiunk javára! Olyan vásárlói közösséget létrehozni, amely a vásárlóknak és a kereskedőknek egyaránt is jelentős előnyt biztosít! mindanyiunk javára!

Vásárolj szokásos módon, de csak a termékpartnereinknél!

Amikor nagyobb tételt illetve nagyobb mennyiséget vásárolunk... …kapunk egy nagyobb árengedményt, a nagykereskedőnél, a piacon, pl. 10%-ot. plusz akár 60%-ot nálunk!

Vízió és cél! Törvényesen, olyan törzsvásárlói rendszert működtetni, ahol a törzsvásárlók és a termékpartnerek megtalálják saját hasznukat és ennek köszönhetően előbbrelépést tehetnek egy könnyebb, gazdagabb élet felé.

SCNet® ma! www.scnetsrbija.com www.scnetromania.com www.scnetmakedonija.com www.scnetnederland.com www.scnetrussia.com www.scnetbih.com www.scnethu.com www.scnethrvatska.com www.scnetrs.com www.scnetmontenegro.com

Az SCnetwork® egy egyszerű és nagyszerű ötlet! Regisztráljatok mert: Nincs belépési díj! Nincs havi költség vagy kötelezettség! Nincs tagsági díj! Nincs vásárlási kötelezettség! Nincs kötelező tréning és szeminárium Nincs kockázat Van olcsóbb vásárlás Van egy új, különleges jövedelem Van elismerés és siker

Amit biztos vásárolni fogunk, sok ezer TP-nél!

SCnetwork® a gyakorlatban Pl.: veszel egy tévét, ami 220.000.- Ft és kifizeted a 100%-át A termékpartner átutalja a 10% árengedményt SCnet® részére Az SCnet® 1%-ot megtart a költségeire Az SCnet® azonnal visszautal 1%-ot neked, a webirodádba Ön TP ScNet® 10 % 22.000.- 220.000.- 100 % 1 % 2200.- 100%

SCnetwork® a gyakorlatban 2. TP SCnet® 10% 22.000,- 220.000.- 100% 1% 2200.- 2.200,-  0,5% 1100.- 100% TP – Termékpartner

4 mélység x 0,5% = 2% 10x10x10x10=11110 TV

SCnetwork® a gyakorlatban 3. TP SCnet® 10% 22.000.- 220000,-Ft 100% 1% 2200.- 6% 13.000 Ft PP 13.000 Ft A fennmaradó 13.000.- Ft a bináris fában lesz elhelyezve Ez a pozíció további pénz megkeresésére ad lehetőséget.  Saját jog 13.000,- Ft TP – Termékpartner

Hogyan keressük a pénzt? Felső ág Alsó ág

Hogyan keressük a pénzt? 2 2 2.600,- Ft

Hogyan keressük a pénzt? 4 4 3.900,- Ft

Hogyan keressük a pénzt? 8 8 5.200,- Ft

Hogyan keressük a pénzt? 24 24 10.400,- Ft

Hogyan keressük a pénzt? 30 30 93.600,- Ft Összesen: 130.000,- Ft

SCnetwork® Magyarország 1 Profit Pozíció =13.000 Ft 2/2 4 jog PP => 2.600.- Ft 4/4 8 jog PP => 3.900.- Ft 8/8 16 jog PP => 5.200.- Ft 14/14 28 jog PP => 6.500.- Ft 36.400.- Ft.- kp! 18/18 36 jog PP => 7.800.- Ft 24/24 48 jog PP => 10.400.- Ft 30/30 60 jog PP => 93.600.- Ft vásárlási utalvány! 1 db PP =130.000-Ft-ot eredményez összesen

Miért érdemes mindig SCnet® Termékpartnereknél vásárolni? Pl.: 220.000Ft - ért vásárolsz …….. Árengedmény (10%): 22.000 Ft amelyből: 1% azonnali visszatérítés Neked: 2.200 Ft 0,5% visszatérítés az ajánlódnak: 1.100 Ft 1% a ScNet® kezelési költsége: 2.200 Ft A maradék összeg az árengedmény számlára kerül: 13.200.- Ft PP 28

Kiadás: 220.000 Ft (10 % árengedmény) A tényleges kiadásunk végül csak A kiadás és bevétel összehasonlítása Kiadás: 220.000 Ft (10 % árengedmény) Megtakarítás: 36.400.-Ft kp + 93.600.- Ft értékű utalvány = 130.000 Ft A tényleges kiadásunk végül csak 87.800.- Ft Megtakarítás: 130.000 Ft + (1% = 2.200 Ft) Ez a kiadás Közel 60%-a!!! 29

A SCnet Termékpartnereitől közép távon, közel 60% árengedmény? Önnek mi ér többet? A megszokott boltban, az esetleges 10%-kal olcsóbb vásárlás, Vagy A SCnet Termékpartnereitől közép távon, közel 60% árengedmény?

130.000 Ft Miért érdemes vásárlási utalványt foglalózni? Pl.: 220.000.- Ft - ért szeretnél vásárolni, de még nincs ennyi pénzed Lefoglalózod 13.000.- Ft - ért a vásárlási utalványt a TP-hez! Ezért azonnal megkapod a pozíciót! Ajánlod a SCnet-et ismerőseidnek és így a PP-k közép távon elérik a 30/30-as, kifutott állapotot! 130.000 Ft 31

A jutalék és a foglaló felhasználása a vásárláshoz Pl.: Megrendeled a 220.000.- Ft –os vásárlási utalványt Az utalványt az alábbi módon fizeted ki: Felhasználod a foglalót: 13.000.-Ft Felhasználod a kp-t és az utalványt: 130.000.-Ft Befizeted a még hiányzó összeget: 77.000- Ft Így átveheted az utalványod: 220.000- Ft Tehát a 220.000.- Ft-os vásárlásod: A foglaló összege: 13.000.- Ft Az utólag befizetett összeg: 77.000.- Ft Mindösszesen: 90.000.- Ft Megtakaritottál: 130.000 Ft-ot 32

SCnet® PP fontossága a gyakorlatban! Kiegészítés Jutalék + + 77.000 Ft Előleg / Foglaló 130.000 Ft 13.000 Ft 220.000 Ft PP 13.000 Ft

Jövedelmek Direkt: 1%, 4x0,5% Bináris mátrix 6 gazdasági osztályban Ajánlói jutalék: 2. karrier szint kb. 50.000 Ft havonta, 3. karrier szint kb. 200.000 Ft havonta, 7. karrier szint több mint 3 Millió Ft havonta! Karrier jutalék végtelen mélységig!

Elismerések Vezetőképzés utazás félévente 300 E SCnet® névjegykártya és arany kitűző 2 brilliánssal 1000 direkt E SCnet óra, a munkatárs nevével 3. karrier szint arany kitűző 3 brilliánssal 2000 direkt E - laptop számítógép (100.000 Ft értékben) 4. karrier szint arany kitűző 4 brilliánssal

Elismerések 5. karrier szinttől iroda támogatás 78 Ft/E és arany kitűző 5 brilliánssal 6. karrier szinttől auto és iroda támogatás 52 + 52 Ft/E és arany kitűző 6 brilliánssal 7. karrier szinttől nemzetközi támogatás 26 Ft/E autó és iroda támogatás is…

Mit teszel? - Mire vársz? 5 egyszerű lépés

Ingyenes webiroda!

Lekérdezések!

A jogok online nézete!

Jóváírások, másodpercenkénti elszámolással!

Online utalvány

Ingyen, vagy tetszés szerint! Összefoglalás: Vásárlói közösség Ötlet: Mennyibe kerül? Tudom-e használni? Jó ez nekem? Ingyen, vagy tetszés szerint! Könnyen! Igen!

33-as modell® 28 pozíció x 13.000 Ft, plusz 2.600 Ft = 33 pozíció A cél az, hogy egy másolandó modellt építsünk Eddig a gyakorlatban ez már többeknek sikerült

Mi a 33-as modell®? 1 5 2 4 3 PP 5-ös: 2/2 = 2.600 Ft PP 4-es: 2/2 + 4/4 = 6.500 Ft PP 3-as: 2/2 + 4/4 = 6.500 Ft PP 2-es: 2/2 + 4/4 + 8/8 + 14/14 = 18.200 Ft + bónusz 8/8-nál Összesen 52.000 Ft (-2.600 Ft) = 4 PP 1 5 2 4 3

Első direkt munkatárs: 1 2 3 PP 3-as az új direktünk PP 1 kifutott! PP 1 jövedelmez: 36.400 Ft jutalék 93.600 Ft utalvány 3.458 Ft ajánlói jutalék 12.480 Ft karrier bónusz Összesen min. 146.000 Ft!

AZ EGYSZERŰ LISTA BC 33! Cél, határidők Névlista Ajánlások beszerzése Üzleti meghívó Szükségletek felmérése Üzleti bemutató Üzletkötés Start biznisz megbeszélés A magad és a csoportod képzése – TRÉNING BC 33!

Sok sikert kívánok mindenkinek, egy boldogabb és gazdagabb élethez! Köszönöm szépen! Sok sikert kívánok mindenkinek, egy boldogabb és gazdagabb élethez!