Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
Advertisements

Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Automatikus szállítási hűségprogram
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
13. Tétel Szépségszalonjában kötelező jól látható helyen elhelyezni az árjegyzéket! Foglalja össze az Ön által ismert árképzési módokat! Mutassa be egy.
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
A január 1-től életbe lépett adó- és járulék változások. Az alkalmi munkavállalás április 1-től életbe lépő változásai március 29. Készítette:
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Karrier.
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra vásárol Viszonteladó vásárló: továbbértékesítés vagy üzleti célú feldolgozás céljából vásárol Franchise tag: 6990 Ft+Áfa egyszeri regisztrációs díj, ez jogosít: jutalompontokra ajándék franchise tagokra a mátrixban az mlmdiszkont mobilflottájához való ingyenes csatlakozásra kedvezményes vásárlásra országos szolgáltatóknál kedvezményes vásárlásra helyi vállalkozásoknál

Ki jogosult jutalékra? Franchise tagság Havi 1 kifizetett rendelés (Aktuális havi megrendelés nélkül a havi jutalék nem lesz jóváírva, de az előzőek nem vesznek el) Jutalék kiszámítása Minden terméknek van egy pontértéke Ez alapján íródik jóvá a jutalék 1 pont = 1 Ft

Visszaosztás: árrés 56%-a (8 szint mélységig 7% jutalék)

Gyorsindulás bónusz: A közvetlenül szponzorált tagok első 2 hónapjában 49-56% jutalék. Akinek lejárt a 2 hónapja, utána és az egész alsó vonala után 8 mélységig 7% Hálózatépítő bónusz: Minden regisztrált franchise tag után Áfa értékű bónusz 83 napja regisztrált 42 napja regisztrált 32 napja regisztrált 15 napja regisztrált 2 napja regisztrált 8 napja regisztrált 74 napja regisztrált 62 napja regisztrált 68 napja regisztrált 27 napja regisztrált

Direkt jutalék: Minden egyes közvetlenül hozzád regisztrált vásárló/tag által levásárolt pontérték alapján 5% jutalék az ő hálózatuk 8 szint mélységéig. Hálózati jutalék: A hálózatodban elhelyezett összes ember vásárlása után a Te hálózatod 8 szint mélységéig 2% jutalék. Tehát normál esetben 2+5 = 7% jutalék az egész hálózat után, 8 szint mélységig. A saját vásárlások után a Ft feletti részből, a 8. szinteden lévők vásárlásai után pedig Ft-ig kapsz jutalékot.

Hogyan lesz 2%-os vonalból újra 7%-os vonal? A 7%-os vonal visszaszerezhető a plusz tagok elhelyzésével

Elérhető jövedelem Ft-os átlagos vásárlással (~2400 pont), és a 7% normál jutalékkal számolva.

Az összegyűlt pontok jóváírásának feltétele az adott havi vásárlás. A jóváírt pontok jutalompontként jelennek meg a webirodában. A jutalompont gyűjthető, bármikor felhasználható a rendelés árrésének (termékpontjának) mértékéig. Ha a fel nem használt jutalompontok összege eléri a pontot, a franchise tag igényelheti a kifizetést. A jutalék cégként és magánszemélyként is felvehető Cégeknek/vállalkozóknak számla ellenében. Magánszemélyeknek megbízási szerződéssel, bérszámfejtve a hatályos jogszabályok alapján. A feltételek bővebben az ÁSZF-ben.

országos szolgáltatók, üzletláncok A 3 alappillér mlmdiszkont webshop helyi vállalkozások

• Olcsóbb vásárlás • a webshopban, • a helyi vállalkozásoknál és • országos partnereinknél • Piacbővítési jutalék a továbbajánlások után • Nincs kötelező kezdőcsomag • Nincs magas regisztrációs díj • Nem kell senkit meggyőznöd a termékekről • Nem kell semmit eladnod