Összehangolt könyvtári szolgáltatásfejlesztés és az olvasáskultúra népszerűsítését támogató programsorozat lebonyolítása a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése „Tudásdepó-Expressz” BÁCSALMÁS.
Advertisements

Országos könyvtári fejlesztések a tanulás támogatására
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
A dunakeszi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár szolgáltatás fejlesztése, képzési szerepének erősítése TÁMOP /1/KMR.
"Tabletek, kispolski, miegymás - Mi is az a Bűvösvölgy?” Média animátor – H95 Bűvösvölgy szeptember Legeza Katalin.
TIOP /1 Haizler Lászlóné Bük, november 12. Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése – „Tudásdepó Expressz”  A könyvtárak.
TÁMOP / Békés – Tudásdepó – Expressz A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó.
Mobilitás pályázatok Leonardo da Vinci
INFOKOALÍCIÓ TÁMOP pályázat január 01. – június 30.
Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat mint képzőintézmény Bencze Györgyné Hajni.
–– Hétköznapi munka több nyelv és kultúra metszéspontján Papp Annamária Nyelvi és kulturális sokszínűség Bemutatkozik.
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
Tehetségpont létrehozása
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg BÁCSKIR TIOP / LAKITELEK Könyvtári.
Kisalföldi Tudástár szolgáltatásainak horizontális és vertikális bővítése a hatékony információátadás érdekében TÁMOP A-11/ Projektnyitó.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
A Miskolci Egyetem TÁMOP projektjének záró rendezvénye Országos Széchényi Könyvtár Budapest, június 21.
Nevelési Tudásdepó Az olvasóvá neveléshez és a digitális kompetenciák fejlesztéséért Budapest, január 26. OFI Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum.
MÚZEUMI KÖNYVTÁRAK A STATISZTIKA TÜKRÉBEN - FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK, IRÁNYOK Tóth Máté OSZK - Könyvtári Intézet.
Diplomás pályakövetési program, komplex hallgatói szolgáltatásfejlesztés az ELTE-n ELTE TÁMOP /2/KMR projekt március 9. TÁMOP /2/KMR
A minőségügy a könyvtárügyért
Beszámoló a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács évi munkájáról.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
A könyvtárak fejlesztési lehetőségei Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) ( ) Tudásdepó-Expressz.
TÁMOP fenntartás és további fejlesztések tervek november 17. Szeged Németh Antal Educatio Nonprofit Kft. felsőoktatási osztályvezető.
Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár TÁMOP A közművelődés a nem formális és informális tanulás szolgálatában.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
A könyvtárak fejlesztési lehetőségei európai uniós források segítségével ( ) Oktatási és Kulturális Minisztérium Könyvtári Osztály Egyetemi Könyvtárigazgatók.
Networkshop 2009 MKE Vándorgyűlés, Debrecen július 10.
Nevelési Tudásdepó Csík Tibor projektmenedzser. Az országos lelőhely-nyilvántartás számára rekordok Magyar közoktatás tankönyvei Gyermek- és ifjúsági.
Közkincs kerekasztal a kecskeméti Kistérségben Szakmai konferencia június 9. Kecskemét.
MKE Helyismereti Könyvtárosok Szervezetének XVIII. Országos Tanácskozása Gödöllő, július Helyismereti fejlesztés - online elérés a dunakeszi.
A TÁMOP-2.2.3/07/2-2F projekt megvalósítása Nógrád megyében
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Digitalizálás és elektronikus hozzáférés az infokommunikáció világában
Társadalmi Megújulás Operatív Program „Tudásdepó-Expressz”- A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig.
Könyvtári konstrukciók az Új Magyarország Fejlesztési Terv Operatív Programjaiban Szakmai tájékoztató a városi könyvtárak számára Országos Széchényi Könyvtár.
A könyvtárak fejlesztési lehetőségei a TÁMOP-ban és a TIOP-ban Oktatási és Kulturális Minisztérium Könyvtári Osztály „A könyvtárak fejlesztési lehetőségei.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
TIOP-1.2.3/08/ Nagykun Tudásdepó-Expressz Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúrafejlesztése.
„ LÉPTÉK az ÉRTÉK” Művészeti Tehetséggondozó Projekt TÁMOP / Nyitókonferencia és sajtótájékoztató május 6.
„Olvasási és digitális kompetenciák fejlesztése könyvtári szolgáltatásokkal. A PTE Egyetemi Könyvtár a minőségi oktatás és hatékony tanulás szolgálatában”
A HEFOP / /4.0 „A társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” projekt keretében tervezett.
TÁMOP-5.5.2/09 „Önkéntesség elterjesztése” c. pályázati kiírás előzményei, céljai és háttér-információ Információs nap április 9.
AZ ÚJ OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET – ÉS A KOMPETENCIAFEJLESZTÉS Budapest, január 18.
CALDERONI PROGRAM HEFOP K /1.0 A PROGRAM CÉLJA, FELADATAI ÉS SZEREPE AZ ÚMFT-BEN március 4. IV. Calderoni Informatika Kerekasztal,
Az Emelt szintű eTanácsadó akkreditált felnőttképzés tapasztalatai Dr. Tóth András - Herpainé Lakó Judit AGRIA MEDIA 2011 KONFERENCIA OKTÓBER ,
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
TÁMOP / „Tudásdepó Expressz” Új szolgáltatások Zala megye könyvtáraiban –élethosszig tartó tanulás könyvtári környezetben február.
Fény vagy Te is, ragyogj, hát” TÁMOP / Társadalmi Megújulás Operatív Program Hétszínvirág Óvoda, Bölcsőde, Gyermekjóléti és Családsegítő.
„Tudásdepó - „ Tájékoztató a magyarországi könyvtári rendszer fejlesztési irányairól és eredményeiről Sörény Edina vezető tanácsos Emberi Erőforrások Minisztériuma.
VÁLTOZÓ KÖNYVTÁR A VÁLTOZÓ VILÁGBAN „Megőriztük a régit, s megújultunk az időben, ahogy kell.” Csukás István.
1 Felelősségvállaló szereplő avagy mit tehet a könyvtár a fogyatékosok érdekében.
Barcsák Marianna - KPSZTI
Lorem ipsum.
TÁMOP az OSZK-ban A nemzeti könyvtár az élethosszig tartó tanulásért országos és intézményi fejlesztések a tanulás szolgálatában az állományok hozzáférhetőségének.
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Előadás másolata:

Összehangolt könyvtári szolgáltatásfejlesztés és az olvasáskultúra népszerűsítését támogató programsorozat lebonyolítása a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár által (TAMOP 3.2.4-08/1/KMR/2009-007) A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

JÁRNAK-E AZ EMBEREK KÖNYVTÁRBA? JÓ KÉRDÉS! JOGOS KÉRDÉS! LELKIISMERETI KÉRDÉS! KÉRDEZD MEG A KÖNYVTÁROST! Ő CSAK TUDJA! HISZEN OTT MINDENT TUDNAK!

JÁR-E KÖNYVTÁR AZ EMBEREKHEZ? EZ KÉRDÉS? MIKOR JÁRNA? HÁT, …HA OTTHON VAN! …HA ÚTRA KEL! …HA A HÁLÓ FOGLYA! …HA CSAK A MOBILLAL TUD! …HA ELNYELTE A TÉR! …HA…

MIT TEGYEN A KÖNYVTÁR? A KÖNYVTÁR ÉS A TÁRSADALOM KÖZÖTTI INTERAKCIÓ KITERJESZTÉSE A HASZNÁLÓ KÖZÖNSÉG VÁLTOZÓ IGÉNYEINEK VALÓ MEGFELELÉS A MEGLÉVŐ KOMMUNIKÁCIÓ KITERJESZTÉSE A KÖNYVTÁRI TEVÉKENYSÉG HASZNOSSÁGÁNAK NÖVELÉSE ÚJ KOMMUNIKÁCIÓS FORMÁK ÚJ HASZNÁLÓK BEVONÁSA

MEGÚJULÁS A FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁRBAN 1997-2009 (2012) ÚT A TÁMOP-HOZ MEGÚJULÁS A FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁRBAN 1997-2009 (2012)

MÉRFÖLDKÖVEK PÁLFFY-PROJEKT (1997) WENCKHEIM-PROJEKT (1998-2001) ZENEI GYŰJTEMÉNY JAPÁN KULTURÁLIS ALAP WENCKHEIM-PROJEKT (1998-2001) KÖZPONTI KÖNYVTÁR : REKONSTRUKCIÓ ÉS BŐVÍTÉS SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIA ALAPJAI NAGYVÁROSI KÖNYVTÁR

MÉRFÖLDKÖVEK STARTÉGIAI TERV I. (2002-2008) CÉLOK: PARADIGMAVÁLTÁS TECHNOLÓGIAI VÁLTÁS A SZOLGÁLTATÁSI POTENCIÁL BŐVÍTÉSE ELÉRT SZOLGÁLTATÁSI SZINT STABILIZÁLÁSA A KERÜLETI TAGKÖNYVÁRAK FEJLESZTÉSE

MÉRFÖLDKÖVEK STRATÉGIAI TERV I. (2002-2008.) EREDMÉNYEK: KÖNYVTÁRTECHNOLÓGIA:CORVINA IKR EGYSÉGES KATALÓGUS (2004. 12. 13.) HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOK A TAGKÖNYVTÁRAKBAN PORTÁL (2004) KÖZPONTOSÍTOTT GYARAPÍTÁS TAGKÖNYVTÁRAK (ÉPÍTÉS, FELÚJÍTÁS, SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS)

MÉRFÖLDKÖVEK STRATÉGIAI TERV II. (2008-2012) MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS MAGAS SZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSI RENDSZER HAGYOMÁNYOS KÖNYVTÁR TUDÁSTÁRRAL ADATBÁZISOK ÉS ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK LEGKORSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSI FORMÁK KORSZERŰ ISMERETEKKEL ÉS MEGFELELŐ KOMPETENCIÁKKAL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREK AZ OLVASÁSI, INFORMÁCIÓKERESÉSI ÉS DIGITÁLIS KOMPETENCIÁK FEJLESZTÉSE RÉVÉN AZ OKTATÁS, VALAMINT A TANULÁS TÁMOGATÁSA A FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIEMELT TÁMOGATÁSA

MÉRFÖLDKÖVEK TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ KAPCSOLAT A STRATÉGIÁHOZ IDŐBELI EGYBEESÉS AZONOS CÉLOK ÚJ LEHETŐSÉGEK GARANTÁLT MEGVALÓSULÁS FINANSZÍROZÁSI BIZTONSÁG

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A PÁLYÁZATI KIÍRÁS (2008. MÁJUS) A KIÍRÁS ÉS A KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK ALAPOS TANULMÁNYOZÁSA A LEHETŐSÉGEK SZÁMBA VÉTELE TÁJÉKOZÓDÁS A LEHETSÉGES PÁLYÁZATI PARTNEREKRŐL

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A PÁLYÁZATI KIÍRÁS A LEHETŐSÉGEK FELDOLGOZÁSA ÖNÁLLÓ - KONZORCIUMI KÖTELEZŐ - VÁLASZTHATÓ KÖLTSÉG

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ KÖTELEZŐ TEVÉKENYSÉGEK ORSZÁGOS ELVEKHEZ IGAZODÓ KATALÓGUS ÉS ADATBÁZIS INTERAKTÍV PORTÁL OLVASÁSKULTÚRA FEJLESZTÉSE (KAMPÁNY, PROGRAM) KÖNYVTÁROSI SZAKTUDÁS FEJLESZTÉSE

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ VÁLASZTHATÓ TEVÉKENYSÉGEK (1) 24 ÓRÁS ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK TARTALOMSZOLGÁLTATÓ HONLAP HELYISMERETI SZOLGÁLTATÁSOK HATÉKONYSÁGOT MÉRŐ MÓDSZEREK ÉS MUTATÓK KIDOLGOZÁSA INFORMÁCIÓKERESÉSI KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ VÁLASZTHATÓ TEVÉKENYSÉGEK (2) KÖNYVTÁROSI SZAKTUDÁS ÉS NYELVISMERET FEJLESZTÉSE INTÉZMÉNYI AKKREDITÁCIÓ SZAKMAI KÉPZÉSHEZ AKKREDITÁLT SZAKMAI KÉPZÉSEK

TÁMOP 3. 2. 4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A PÁLYÁZAT ELŐKÉSZÍTÉSE (2008 TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A PÁLYÁZAT ELŐKÉSZÍTÉSE (2008. JÚLIUS -2008. NOVEMBER) DÖNTÉS A RÉSZVÉTELRŐL ÖNÁLLÓ ÉS/VAGY KONZORCIUMI PÁLYÁZAT A PARTNER KERESÉS EREDMÉNYTELEN AZ INTÉZMÉNY ALKALMAS ÖNÁLLÓ PÁLYÁZATRA A PÁLYÁZATI TEVÉKENYSÉGEKBEN TELJESKÖRŰSÉGRE KÉSZÜLTÜNK

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ DÖNTÉS A RÉSZVÉTELRŐL KÖTELEZŐ TEVÉKENYSÉGEK VÁLLALHATÓK, NAGY BIZTONSÁGGAL TELJESÍTHETŐK E TEVÉKENYSÉGEKBEN A KORÁBBI FEJLESZTÉSEKBŐL KELLŐ TAPASZTALATOKAT SZEREZTÜNK A KÖNYVTÁR TELJESÍTÉSÜKKEL SZOLGÁLJA A KÖNYVTÁRI RENDSZERT ÉS HASZNÁLÓIT

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ DÖNTÉS A RÉSZVÉTELRŐL VÁLASZTHATÓ TEVÉKENYSÉGEK A MEGVALÓSÍTHATÓSÁGTÓL FÜGGŐEN KELL VÁLASZTANI A MUNKACSOPORTOK VALAMENNYI TEVÉKENYSÉGGEL FOGLALKOZZANAK ÉS TEGYENEK JAVASLATOT A KOCKÁZATOS TEVÉKENYSÉGEKET KI KELL ZÁRNI

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ A PÁLYÁZAT ELŐKÉSZÍTÉSE A KÖTELEZŐ ÉS A VÁLASZTHATÓ TEVÉKENYSÉGEK ELEMZÉSE HAT TEVÉKENYSÉGI KÖR KIALAKÍTÁSA MUNKACSOPORTOK SZERVEZÉSE ALPROJEKT KIDOLGOZÁSA KÖLTSÉGEK TERVEZÉSE TÁMOGATÓK ÉS EGYÜTTMŰKÖDŐK MEGNYERÉSE

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ PÁLYÁZATÍRÁS EGYSÉGES PROJEKTTERV KÉSZÍTÉSE (2008. NOVEMBER – 2009. FEBRUÁR) BEADÁS (2009. FEBRUÁR) BEFOGADÁS PÓTLÁSOK

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ PÁLYÁZAT DÖNTÉS A PÁLYÁZAT EREDMÉNYES A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 95.930.570 FT A PÁLYÁZATI ÖSSZEG:99.930.570 FT ALÁÍRÁS 2009. NOVEMBER

TÁMOP 3.2.4 TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ MEGVALÓSÍTÁS (2009 SZEPTEMBERÉTŐL) PROJEKT VÉGREHAJTÁSI EGYSÉG MUNKACSOPORTOK ÚJRAINDULÁSA ARCULATI TERVEK ELKÉSZÍTÉSE NYITÓRENDEZVÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE

AZ INTEGRÁLT KÖNYVTÁRI RENDSZER FEJLESZTÉSE 2010. január – 2010. december

INTERAKTIVITÁS A HASZNÁLÓK TANULÁSI INFORMÁCIÓSZERZÉSI SZOKÁSAI SZERINT TÁVHASZNÁLAT BEIRATKOZÁS, HOSSZABBÍTÁS DIGITÁLIS TARTALMAK SZOLGÁLTATÁSA AZ ADATBÁZIS BŐVÍTÉSE SZAKGYŰJTEMÉNYI ADATBÁZISOK KÉPI ADATBÁZIS (MUZEÁLIS FÉNYKÉPEK, PLAKÁT, METSZET) A DIGITÁLIS ARCHÍVUM BŐVÍTÉSE SOKAT HASZNÁLT DOKUMENTUMOK RITKASÁGOK

A FSZEK HONLAPJÁNAK FEJLESZTÉSE 2010. JANUÁR – 2011. ÁPRILIS

MAGAS SZÍNVONALÚ ÉS FOLYAMATOS TÁJÉKOZTATÁS INTERAKTÍV KAPCSOLAT A HASZNÁLÓKKAL TEMATIKUS WIKI-, ÉS VIDEÓ-ALKALMAZÁSOK LÁTÁSSÉRÜLT HASZNÁLÓK BEVONÁSA AZ INFORMÁCIÓÁRAMLÁSBA REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT TARTALMAK TEMATIKUS ALPORTÁLOK FEJLESZTÉSE

OLVASÁSFEJLESZTÉS 2009. DECEMBER – 2011. ÁPRILIS

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOROK PROGRAMJAINAK BŐVÍTÉSE GYERMEKIRODALOM KLASSZIKUSAI KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYSZERZÉS KÖNYVTÁRHASZNÁLAT ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁS

OLVASÁS EGY ÉLETEN ÁT 2009. DECEMBER – 2011. ÁPRILIS

AZ OLVASÁS ÖNÉPÍTŐ FOLYAMAT „CSALÁDI SZOMBATOK” OLVASÁSFEJLESZTÉS KÖNYVTÁRHASZNÁLAT AZ OLVASÁSKULTÚRA FEJLESZTÉSE KAMPÁNYOK AZ OLVASÁSKULTÚRA NÉPSZERŰSÍTÉSE MELLETT

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS OLVASÁSFEJLESZTÉSI TRÉNING VESZÉLYEZTETETT ÉLETHELYZETŰ FIATALOK SZÁMÁRA 2010. JANUÁR – 2011. JÚNIUS

VESZÉLYEZTETETT FIATALOK TEMATIKUS ALPORTÁL SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYRENDSZER PROGRAMOK INTERAKTÍV LEHETŐSÉGEK MENTORI SZOLGÁLAT SPECIÁLISAN KÉPZETT KÖNYVTÁROS SZOCIÁLIS MUNKÁS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSI TRÉNING OLVASÁSFEJLESZTÉS KREATIVITÁS-FEJLESZTÉS

A DIGITÁLIS SZAKADÉK LEKÜZDÉSE 2009. OKTÓBER – 2011. ÁPRILIS

INTERNETHASZNÁLATI ÉS INFORMÁCIÓKERESÉSI ISMERETEK ÁTADÁSA SZÖVEGSZERKESZTÉS INFORMÁCIÓKERESÉS E-ÜGYINTÉZÉS A JAWS FOR WINDOWS PROGRAM HASZNÁLATA

MÉDIAISMERETI FOGLALKOZÁSOK 2009. OKTÓBER – 2011. ÁPRILIS

AZ AUDIOVIZUÁLIS TARTALMAK KORÁT ÉLJÜK A TELEVÍZIÓ, A FILM ÉS AZ INTERNET ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI ELŐADÁSOK, FOGLALKOZÁSOK GYEREKEKNEK ÉS SZÜLEIKNEK

ORIENTÁCIÓS FOGLALKOZÁSOK KÖZÉPISKOLÁSOKNAK, FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓINAK ÉS KUTATÓKNAK 2009. október – 2011. április

KÖNYVTÁRHASZNÁLATI FOGLALKOZÁSOK ADATBÁZISOK BEMUTATÁSA KÖZÉPISKOLÁSOKNAK: ÁLTALÁNOS ADATBÁZISOK (PL. MATARKA, MEK) EGYETEMISTÁKNAK SPECIÁLIS (REFWORKS), ÉS ANGOL NYELVŰ ADATBÁZISOK (PL. EBSCO, LITERATURE ONLINE) KUTATÓK SZÁMÁRA TÁRSADALOMTUDOMÁNYI INFORMÁCIÓKERESÉSI KURZUS WEB2.0-ÁS ALKALMAZÁSOK HASZNÁLATA

MUNKATÁRSAK RÉSZVÉTELE AKKREDITÁLT KÉPZÉSBEN 2009. SZEPTEMBER – 2011. JÚNIUS

KÖNYVTÁRI MENEDZSMENT DIGITÁLIS DOKUMENTUMGYŰJTEMÉNYEK KIALAKÍTÁSA ANGOL ÉS NÉMET SZAKNYELVI TANFOLYAM WEB2.0 ALKALMAZÁSOK, BÁB-, DRÁMA- ÉS MÉDIAPEDAGÓGIA OKTATÁSA KÖNYVTÁROSOKNAK SZEMÉLYES INFORMÁCIÓMENEDZSMENT

CÉJAINK: A PROJEKT VALAMENNYI ELEMÉNEK MEGVALÓSÍTÁSA A KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁS HATÓKÖRÉNEK ÉS HATÉKONYSÁGÁNAK NÖVEKEDÉSE A HASZNÁLÓI ELÉGEDETTSÉG ERŐSÍTÉSE

FRISS HÍR A TÁMOGATÁSKEZELŐ 2009. NOVEMBER 17-ÉN INTÉZKEDETT A PÁLYÁZATI TÁMOGATÁS ELŐLEGÉNEK ÁTUTALÁSÁRA!

ÜZENET MINDENKINEK! KÖZEL MÁSFÉL ÉVNYI ELŐKÉSZÍTŐ MUNKA UTÁN A FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁRBÓL A TUDÁSDEPÓ-EXPRESSZ ELINDULT, A CÉLÁLLOMÁSRA 2011. JÚNIUS 30-ÁN ÉRKEZIK.

KÖSZÖNET BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK A PÁLYÁZAT CÉLJAINAK FELKAROLÁSÁÉRT, A FINANSZÍROZÁSBAN VÁLLALT KÖTELEZETTSÉGÉÉRT

KÖSZÖNET A PARTNEREKNEK A FŐVÁROSI KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATOKNAK ÉS AZ INTÉZMÉNYEIKNEK A TÁMOGATÓ ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI NYILATKOZATAIKÉRT

KÖSZÖNET A PARTNEREKNEK A CIVIL SZERVEZETEKNEK, KÜLÖNÖSEN A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÁRSADALMI CSOPORTOK PROGRAMJAINAK KIALAKÍTÁSÁBAN ADOTT SEGÍTSÉGÜKÉRT

KÖSZÖNET A PARTNEREKNEK A PROJEKT KIDOLGOZÁSÁT SEGÍTŐ GAZDASÁGI SZERVEZETEKNEK A KORSZERŰ INFORMÁCIÓTECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁBAN ADOTT TANÁCSAIKÉRT

KÖSZÖNET MINDAZOKNAK, AKIK SZAKÉRTŐKÉNT, BÍRÁLÓKÉNT, DÖNTÉSHOZÓKÉNT PÁLYÁZATUNK ÚTJÁT EGYENGETTÉK

KÖSZÖNET MUNKATÁRSAINKNAK: AZ ÖTLETADÓKNAK A PÁLYÁZATÍRÓKNAK A KAPCSOLATÉPÍTŐKNEK AZ OLVASÓKNAK, AKIK INSPIRÁLTAK BENNÜNKET

KÖSZÖNET ÖNÖKNEK, AKIK MEGTISZTELTEK BENNÜNKET, ÉS RÉSZT VETTEK A PROJEKT NYITÓ RENDEZVÉNYÉN

Sóron László főigazgató-helyettes soron@fszek.hu Köszönöm figyelmüket! Sóron László főigazgató-helyettes soron@fszek.hu

VÁRJUK ÖNÖKET KÖNYVTÁRAINKBAN A PROGRAMOKON! 2009. szeptember – 2011. június A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.