Orvostechnikai műszerek gyártása, fejlesztése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Automatikus diabemutató!
Advertisements

Matrix-modul (konténer) biogáz üzemek
Készítették: Kerényi Éva Mogyorósi Mária Péterffy Réka
PTE PMMK ÉPÍTÉSKIVITELEZÉSI ÉS MÉRNÖKI MENEDZSMENT TANSZÉK MINŐSÉGMENEDZSMENT 4. ELŐADÁS.
Nagyhatásfokú szellőztető készülékek működési elve, és a zónaszabályozás Tóth István.
Készítette: Dr. Szabó Péter Főosztályvezető
1 Megaprofil 2 Termékeink 3 Projekt, – beépített termékek 4 Sikertényezők.
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Váltóállítás egyedi inverterrel
Közösségi Energia udvarok kialakítása
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
T RD -Trading Hungary Kft. Metrológia.
 H ol?  Kiemelt kockázatú objektumokban.  Milyen eszközökkel?  Speciális felderítő eszközök használatával.  Levélvizsgáló berendezés  Röntgensugaras.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Készítette: Unyatyinszki Csaba
A területi vízgazdálkodási tervek készítéséhez (vizeink minősítése érdekében) végzett laboratóriumi mérésekből levonható következtetések Krímer Tibor.
A TANÁCSADÓ SZEREPE az EU műszaki jogi szabályozásának vállalati alkalmazásában CE jelölés és társai – a.
Minőségi oktatás hatékony vezetéssel az európai dimenzióban
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Értékesítési csatornák
Pest Megyei Orvosnapok 2006 Hogyan lássam el a beteget? Járó-, vagy fekvőbetegként? Dr. Domján Gyula.
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Minőségbiztosítás. A minőségügy A minőségügy alapjai A minőséget meghatározó tényezők A minőségrendszer Minőségrendszer felépítése Tanúsítás.
Minőségirányítás a felsőoktatásban
1. Bevezetés 1.1. Alapfogalmak
A KÖZPONT MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA. Szabvány Ismétlődő műszaki, gazdasági és más feladatok optimális megoldásának MINTÁJA.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
E-beszerzés Bravo csoport.
INFORMATIKA E-management E-business E-gyártás. Információ alapú gazdálkodás E-management E-business E-gyártás – E-minőségirányítás.
Gyógyszerek minőségbiztosítása GMP alapelvek
Budapest, február 25. Kötik-e a cégek termékeikhez a fogyasztót, és ha igen hogyan?,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ VIII.
Az első lépések Dr. Kadocsa Ildikó, osztályvezető
Az orvostechnikai eszközök marketingje
Környezeti kontrolling
Stratégiai kontrolling az egészségügyben
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Biokémiai és Élelmiszertechnológiai Tanszék Mintavétel Élelmiszeranalitika előadás december 3.
Környezetközpontú irányítása rendszerek MSZ14001.
Magyar Controlling Egyesület Szolnok, október 29. MCE Konferencia 2009 A controlling gyakorlata Bepillantás az államigazgatási kontrolling gyakorlatába.
III. A termelés és értékesítés alakulásának elemzése
3. hét: az ISO 9001:2008-es szabványnak megfelelő
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Fém- és műanyag feldolgozó Kft.
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
LÉGZÉST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK
IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB
Vállalkozások a minőségszabályozás útján – az önkéntes minőségtanúsítás hazai és nemzetközi versenyelőnyei TÜV Rheinland - nemzetközi tanúsítás.
TQM-ISO Minőségügyi kérdések a Pécsi Tudományegyetemen Szellőné Fábián Mária főigazgató-helyettes PTE Egyetemi Könyvtár Budapest december.
Az ISO 9001 szabvány szerepe a felszámolói tevékenységben.
Rugalmas keretrendszer a minőségbiztosítási adatok kezeléséhez XII. abas Vevőfórum, Balatonlelle június 5-7.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
Minőségbiztosítási ismeretek
2003. A környezeti helyzetfelméréstől a környezetirányítási rendszer auditálásáig Dr. Szegh Imre.
ISO 9000:2000 A minőségügy rendszerének új
MINŐSÉGMENEDZSMENT 6/2. előadás
Tojás prezentáció Kategória áttekintés…. Az elmúlt évben jelentős defláció ment végbe a kategórián, ami az év elején visszafordulni látszott,
PTE PMMIK ÉPÍTÉSKIVITELEZÉSI ÉS MÉRNÖKI MENEDZSMENT TANSZÉK MINŐSÉGMENEDZSMENT 5. ELŐADÁS.
A faelgázosítás és pellet technológia a gyakorlatban Zsófi János Megújuló Energiaforrás Energetikus Zsófi Team Kft.
A zöld közbeszerzés lépései Kovács László, beszerzési igazgató, az „Év Beszerzési Menedzsere” 2012-ben.
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Tétényi. u  Tel/Fax: , web: 
Beszerzések hatékonyság növelése
BS es Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatai Potóczky András Pénzjegynyomda Rt., számítástechnikai.
Minőségbiztosítás.
Minőségbiztosítás.
Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz.
ÉMI Kht. Mechanikai Tudományos Osztály
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
Az SZMBK Intézményi Modell
Előadás másolata:

Orvostechnikai műszerek gyártása, fejlesztése SANASOL … Orvostechnikai műszerek gyártása, fejlesztése

SANASOL Magunkról Termékeink Tartozékok Tanúsításaink Kilépés

MAGUNKRÓL A SANASOL Kft. 1992-ben alakult. Fő tevékenységi köre orvostechnikai műszerek gyártása, és fejlesztése. Ezen belül fontos helyet foglal el az ultrahangos inhalátor. Megalakulásunk óta saját fejlesztésben, Magyarországon egyedüli gyártóként a gyógyszerporlasztók széles választékát állítjuk elő az egyszerű személyi inhalátoroktól kezdve a kórházi felhasználású készülékeken keresztül egészen a helyiségpárásításra alkalmas nagy készülékig. Termékeink között szerepel egy veleszületett betegség, a cystic fibrosis diagnosztizálását segítő verejtékvizsgáló készülék is, amit saját szabadalommal védett mérési eljárással fejlesztettünk ki. Tovább

MAGUNKRÓL A felhasználók igényeinek magas színvonalon történő kielégítése érdekében a Kft. 2002 óta a TÜV által minősített minőségbiztosítási rendszerben dolgozik. A folyamatos fejlesztéseknek, és a felhasználókkal tartott szoros kapcsolatnak köszönhetően termékeink minősége kiváló, és egyre szélesebb körű közönséget tudunk kiszolgálni, így most szeretnénk cégünket, és termékeinket megismertetni Önnel is! Vissza Minőségpolitikánk

MINŐSÉGPOLITIKÁNK Tovább A SANASOL Kft. mind a hazai, mind az európai piacon jelen van, és jelen kíván maradni, ezért minőségpolitikájának lényeges eleme a vonatkozó európai és hazai szabályozás modulrendszerein belül a tanúsított minőségirányítási rendszert is működtető magas műszaki igényű gyártás fenntartása.  Ennek érdekében a felső vezetés elkötelezett a minőség mellett, így értelemszerűen elkötelezett a CE jelölés megszerzéséhez és megtartásához szükséges dokumentáció kialakításában és naprakészen tartásában és a termékek ezek szerinti gyártásában.  Bizalmi területen, az egészségügy területén fejti ki működését, ezért gyártmányai színvonalánál meghatározó tényezőnek tartja a megbízhatóságot, a korszerűséget és a gyors és szakszerű vevőszolgálati reagálást.  Tevékenységének meghatározó alapelve, a vevői igények feltárása, értelmezése és az adott technikai színvonal biztosította legmagasabb szintű kielégítése.  A Kft. vezetése és munkatársai mindig tudatában vannak annak a ténynek, hogy a minőségirányítási rendszerük, gondos és hatékony működtetése biztosítja, hogy a beteg, gyógyulni vágyó emberek kezébe, mindig megfelelő minőségű SANASOL Kft. által gyártott készülék kerüljön. Tovább

MINŐSÉGPOLITIKÁNK Tanúsításaink Vissza Fentiek érdekében a SANASOL Kft.:   ·    Stabil beszállítói és alvállalkozói háttér alkalmazására törekszik! ·    Alvállalkozóitól azonos követelményeket vár el, mint vevői a SANASOL Kft.- től! ·    A gyártás során megőrzi korábbi fejlesztési részeredményeit dokumentált módon! ·    Igénybe veszi a speciális méréstechnikai hátteret igénylő esetekben a legújabb vizsgálati lehetőségeket! ·  Vevőszolgálati tevékenységén belül saját maga végzi a szervizelést és tájékoztatást, követve a Vigilance System előírásait ·    A szervezet egészére nézve tudatos képzési tevékenységet végez! A SANASOL Kft. valamennyi beszállítójánál, alvállalkozójánál és üzleti partnerénél is nyilvánvalóvá teszi minőségügyi célkitűzéseit. Tanúsításaink Vissza

TERMÉKEINK UP-01, UPT-01 UP-05 UP-02, UP-02B UP-02C UP-02D Ultrahangos inhalátorok kórházi használatra UP-01, UPT-01 UP-05 Ultrahangos inhalátorok személyes használatra UP-02, UP-02B UP-02C UP-02D Verejték analizátor Inhalációs ernyő SM-01 BabyAir Tartozékok Vissza

UP-01, UPT-01 Adatok Vissza a termékekhez UP- 01 UPT 01 Nagy teljesítményű készülék, elsősorban intézményekben történő használatra. A készülék legnagyobb előnye, hogy egymagában három alkalmazási lehetőséget biztosít, a porlasztóbetét alkalmazásával: kis mennyiségű gyógyszer porlasztása, gyógyvizek vagy fiziológiás sóoldat porlasztása (max. 40 ml), folyamatos párásítás infúziós palackból. Az előállított aerosol szemcse mérete 5 µm (MMAD), ami biztosítja a legkisebb hörgőkbe történő eljutásukat is. Az aerosol hőmérséklete néhány percen belül testhőmérsékletűvé válik. A porlasztás nagyon takarékos, a készülék használata egyszerű, könnyen fertőtleníthető. UP- 01 UPT 01 Adatok Vissza a termékekhez

Legfontosabb alkalmazási területek: Felnőttgyógyászat: Bronchitis obstructiva Atelectasiae, emphysem Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasie Asthma bronchiale Pneumoconios megelózés Gyermekgyógyászat: Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidosis stb. UP- 01 A képre kattintva nagy kép! Főbb műszaki adatok: Tápfeszültség: 230V 50Hz Névleges teljesítmény: 50VA Porlasztási teljesítmény: 0.1-5ml/perc Frekvencia: 2,4MHz Szemcseméret: 5 µm MMD Időzítés: (csakUPT-01-nél) 6 lépésben maximum 30min. UPT 01 Vissza a termékekhez

Legfontosabb alkalmazási területek: UP-02, UP-02B egyszerű kezelés könnyen tisztítható hordozható kis súly hangtalan működés esztétikus megjelenés A SANASOL terméke azoknak, akik kézben akarják tartani betegségüket. Legfontosabb alkalmazási területek: Felnőttgyógyászat: Bronchitis obstructiva Atelectasia, emphysema Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Pneumoconios megelőzése Gyermekgyógyászat Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidossis stb UP-02 U-02B Adatok Vissza a termékekhez

UP-02, UP-02B Vissza a termékekhez UP-02 UP-02B Műszaki adatok UP-02 Méret Ø48+150 Súly 200 g Feszültség 12 V DC Frekvencia 2,4 MHZ Teljesítmény 10 W 10 W Üzemmód: folyamatos (5 perc) szakaszos (10 sec) + - Porlasztási teljesítmény 1 ml/min Szemcseméret 5 µm MMD Térfogat 10 ml UP-02 UP-02B Egy készlet tartalma UP-02 UP-02B Hálózati adapter + Porlasztó egység Csutora A képre kattintva nagy kép! Vissza a termékekhez

UP-02, UP-02B UP-02 kép Kattintásra vissza

Legfontosabb alkalmazási területek: UP-02C egyszerű kezelés könnyen tisztítható hordozható kis súly hangtalan működés esztétikus megjelenés A SANASOL terméke azoknak, akik kézben akarják tartani betegségüket. Legfontosabb alkalmazási területek: Felnőttgyógyászat: Bronchitis obstructiva Atelectasia, emphysema Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Pneumoconios megelőzése Gyermekgyógyászat Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidossis stb UP-02C Adatok Vissza a termékekhez

UP-02C Vissza a termékekhez UP-02C Műszaki adatok Méret Ø48x170 Súly 235 g Feszültség 12 V DC Frekvencia 2,4 MHZ Teljesítmény 10 W Üzemmód: folyamatos (5 perc) szakaszos (10 sec) + Porlasztási teljesítmény 1 ml/min Szemcseméret 5 µm MMD Térfogat 10 ml UP-02C UP-02C Egy készlet tartalma Hálózati adapter + Porlasztó edény Csutora Ventilátor és maszk A képre kattintva nagy kép! Vissza a termékekhez

UP-02C UP-02C kép Kattintásra vissza

SM-01 Adatok Vissza a termékekhez SM-01 A Cystás Fibrosisban szenvedők verejtékének a legjellemzőbb tulajdonsága a kórosan emelkedett NaCl koncentráció. A vizsgálat során ennek az emelkedett ion koncentrációjának a pontos meghatározása biztosítja a helyes diagnózishoz szükséges információt. Segít kiszűrni a CF-es betegeket a hasonló tünetekkel rendelkező más betegségben szenvedők közül. Így a mucoviscidosis korai felismerése, és az azonnal bevezethető specifikus kezelés a betegek életkilátásait jelentősen növelheti. SM-01 Az SM-01 verejték analizátor használata nem igényel laboratóriumi feltételeket. Ez a megbízható, egyszerű készülék ugyanúgy használható gyermekorvosi rendelőben, mint kórházak, klinikák osztályain. A vizsgálat két részbő1 áll. Az első lépcsőben a pilocarpinnal végzett iontophorézis a kezelt felületen verejtékezést indukál, majd a második lépcsőben mérőszonda segítségével a keletkező verejtéket felfogjuk, és zárt rendszerben megmérjük a verejték ion koncentrációját. A minimális (1 µl) mintamennyiségből történő vizsgálat eredménye azonnal leolvasható a készülék kijelzőjéről. Kezelése rendkívül egyszerű, rövid időn belül könnyen elsajátítható. A verejték gyűjtő rögzítése gumipánttal történik. A verejtékgyűjtő egyben mérőszonda is. A mérőszondák egyszer használatosak, de alacsony áruk miatt a vizsgálat költsége rendkívül kedvező. Adatok Vissza a termékekhez

SM-01 Árban foglalt tartozékok: Műszaki adatok: Vissza a termékekhez Vezetőgumi elektróda 1 pár Mérőszonda 10 db* Elektróda lapok 20 db* NaCl oldat 80 ml Pilokarpin oldat 80 ml Gumi pánt 1 db *-gal jelöltek egyszer használatos eszközök. Szabadalomszám: 213 501 Műszaki adatok: Méréstartomány: 10-199 mmol/l Mintamennyiség: 1 µliter Mérési pontosság: ± 5 % Tápfeszültség: 4+1,2V Ni-MH Méret: 65 x 150 x 190 mm SM-01 Vissza a termékekhez A képre kattintva nagy kép!

SM-01 kép Kattintásra vissza

UP-01 Kattintásra vissza

UPT-01 Kattintásra vissza

UP-02D Legfontosabb alkalmazási területek: Adatok Vissza a termékekhez egyszerű kezelés könnyen tisztítható hordozható kis súly hangtalan működés esztétikus megjelenés Ultrahangos inhalátor, inhalációs ernyővel. Hatékony inhalációs terápia a baba két éves koráig Legfontosabb alkalmazási területek: Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidossis stb UP-02D Adatok Vissza a termékekhez

UP-02D Vissza a termékekhez UP-02D Műszaki adatok Egy készlet tartalma Méret Ø48x170 mm Súly 235 g Feszültség 12 V DC Frekvencia 2,4 MHZ Teljesítmény 10 W Üzemmód: folyamatos (10 perc) + Porlasztási teljesítmény 1 ml/min Szemcseméret 5 µm MMD Térfogat 10 ml UP-02D UP-02D Egy készlet tartalma Hálózati adapter + Porlasztó egység Inhalációs ernyő Gégecső Ventilátor A képre kattintva nagy kép! Vissza a termékekhez

UP-02D kép UP-02D Kattintásra vissza

UP-05 Adatok Vissza a termékekhez Up-05 Nagyteljesítményű inhalátor készülék. A készülék nagy előnye, hogy egymagában két alkalmazási lehetőséget biztosit: meghatározott, kis mennyiségű gyógyszer porlasztása nagyobb mennyiségű (max. 40 ml) gyógyvizek vagy higított gyógyszerek porlasztása. Az előállított aerosol szemcse mérete 0,5-5 µm, ami biztosítja a legkisebb hörgőkbe történő eljutásukat is. Az aerosol hőmérséklete néhány percen belül testhőmérsékletűvé válik. A porlasztás nagyon takarékos, a készülék használata egyszerű, könnyen fertőtleníthető. Up-05 Adatok Vissza a termékekhez

Legfontosabb alkalmazási területek: UP-05 Legfontosabb alkalmazási területek: Felnőttgyógyászat: Bronchitis obstructiva Atelectasiae, emphysem Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasie Asthma bronchiale Pneumoconios megelózés Gyermekgyógyászat: Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidosis stb. Up-05 Főbb műszaki adatok: Tápfeszültség: 230V 50Hz Névleges teljesítmény: 50 VA Porlasztási telj.: 0.1-5ml/perc Frekvencia: 2,4MHz Szemcseméret: 5 µm MMD A képre kattintva nagy kép! Vissza a termékekhez

UP-05 kép UP-05 Kattintásra vissza

Tanúsításaink Kattintásra vissza

Tartozékok Tartozékok kórházi inhalátorokhoz Tartozékok személyi inhalátorokhoz Csutorák és maszk az összes inhalátorhoz Tartozékok a verejték analizátorhoz Vissza

Tartozékok kórházi inhalátorokhoz Rendelési szám Megnevezés 1106 Porlasztó edény (komplett) 1104 Egyszerhasználatos porlasztó betét 1105 Porlasztó edény egyszerhasználatos porlasztó betéthez 1115 Gyógyszerporlasztó betét, porlasztó membránnal 1116 Porlasztómembrán, gyógyszerporlasztó betéthez 1101 Levegőszállító gégecső (12”) 1111 Levegőszállító gégecső (12”), szűrővel 1102 Aerosol szállító gégecső (36”) 1113 Aerosol szállító gégecső (6”) UP-05-höz 1103 Gégecső toldó 1109 Porlasztó fej 1112 Levegő szűrőbetét (10 db) 1110 Állvány A képre kattintva nagy kép! Vissza Csutorák és maszk

Tartozékok személyi inhalátorokhoz Rendelési szám Megnevezés 1202 Ventillátor egység 1204 Gyógyszerporlasztó betét (3 db) 1205 Porlasztófedél 1206 Fali tartó 1207 Akkumulátor pack 1208 Szivargyújtó-csatlakozós vezeték 1209 Szivargyújtó-csatlakozós adapter 1210 BabyAir inhalációs ernyő A képre kattintva nagy kép! Vissza Csutorák és maszk

Tartozékok a verejték analizátorhoz Rendelési szám Megnevezés 2002 Gumi elektróda (1 pár) 2001 Gumi pánt 2003 Mérőszonda készlet (10 méréshez) 2004 Pilocarpin oldat 2005 NaCl oldat 2006 Mérőkanál 2007 Akkumulátor készlet (4 db) 2008 Akkumulátor gyorstöltő A képre kattintva nagy kép! Vissza

Csutorák és maszk az összes inhalátor típusainkhoz Rendelési szám Megnevezés 1001 Csutora 1002 Egyutas szelepes csutora 1003 Kétutas szelepes csutora 1005 Oxigéncsatlakozós szelepes csutora 1004 PEP szelepes csutora 1006 Maszk 1007 Orrcsutora 1008 Maszk beültetett gégekanülhöz A képre kattintva nagy kép! Vissza

1001 Csutora Kattintásra vissza

1002 Egyutas szelepes csutora Kattintásra vissza

1003 Kétutas szelepes csutora Kattintásra vissza

1004 PEP szelepes csutora Kattintásra vissza

1005 Oxigén csatlakozós szelepes csutora Kattintásra vissza

1007 Orr csutora Kattintásra vissza

1006 Maszk Kattintásra vissza

1101 Levegőszállító gégecső (12”) Kattintásra vissza

1102 Aerosol szállító gégecső (36”) Kattintásra vissza

1103 Gégecső toldó Kattintásra vissza

1104 Egyszerhasználatos porlasztóbetét Kattintásra vissza

1105 Porlasztóedény egyszerhasználatos porlasztóbetéthez Kattintásra vissza

1106 Porlasztóedény komplett Kattintásra vissza

1115 Gyógyszerporlasztó betét, porlasztómembránnal Kattintásra vissza

1116 Porlasztó membrán Kattintásra vissza

1109 Porlasztófej Kattintásra vissza

1110 Állvány Kattintásra vissza

1111 Levegőszállító gégecső, szűrővel (12”) Kattintásra vissza

1112 Levegőszűrő betét Kattintásra vissza

1113 Aerosol szállító gégecső (6”) Kattintásra vissza

12011 UP-02 Porlasztó egység Kattintásra vissza

1202 Ventilátor egység komplett Kattintásra vissza

1204 Gyógyszerporlasztó betét Kattintásra vissza

1205 Porlasztófedél Kattintásra vissza

1206 Fali tartó Kattintásra vissza

2201 Gumipánt Kattintásra vissza

2202 Gumielektróda (1 pár) Kattintásra vissza

2203 Mérőszonda készlet (10 méréshez) Kattintásra vissza

2204 Pilocarpin oldat Kattintásra vissza

2205 NaCl oldat Kattintásra vissza

2206 Mérőkanál Kattintásra vissza

2207 Akkumulátor készlet (4 db) Kattintásra vissza

2208 Akkumulátor gyorstöltő Kattintásra vissza

1207 Akkumulátor pack Kattintásra vissza

1008 Maszk beültetett gégekanülhöz Kattintásra vissza

1208 Szivargyujtó-csatlakozós vezeték Kattintásra vissza

1209 Szivargyujtó-csatlakozós adapter Kattintásra vissza

BabyAir inhalációs ernyő Ez az egyedülálló inhalációs megoldás lehetővé teszi a porlasztott gyógy-szer bejuttatását egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan, mialatt a ba-ba alszik. Használata során nincs közvetlen kapcsolat az eszköz és a baba között, így elkerülhetőek az inhalációs terápiában egyébként elterjedten alkalmazott arcmaszk használata alkalmával felmerülő kényelmetlenségek (a baba ellenkezik, az inhalációt végzőnek "nincs elég keze", stb). Az eszköz megbízhatóan használható a baba két éves koráig. Legfontosabb alkalmazási területek: Bronchitis obstructiva Acut és chronikus bronchitis Bronchiectasia Asthma bronchiale Laryngitis, Pseudocroup Mucoviscidosis stb A képre kattintva nagy kép! Vissza a termékekhez

1210 BabyAir inhalációs ernyő Kattintásra vissza

Köszönjük megtisztelő figyelmét! SANASOL Cím: SANASOL Kft. 8900 Zalaegerszeg Wlassics Gy. u. 13. Tel: (92) 511-381 Fax: (92) 511-382 Email: info@mail.sanasol.hu Web: www.sanasol.hu Skype: sanasol2 Köszönjük megtisztelő figyelmét! Kilépés