HUNGARY CARD Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gondolatok a Cafeteriáról
Advertisements

A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Cafeteria megoldások - Nálunk többet ér a pénze!
Aktuális pályázati lehetőségek
Nyugdíjasok utazási kedvezménye
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
„Első munkahely garancia” központi munkaerő-piaci program Munkáltatói Fórum március Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ.
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Adjunk többet, mint amibe kerül!
Béren kívüli jutatások 2012 IVSZ Badak Béla okl.könyvvizsgáló
CAFETERIA RENDSZER
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
Maráth Noémi OTP SZÉP kártya csoport
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
A Budapest-Közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóság 2009 évi tevékenysége. MagyarországBudapest-Közép-Dunavidék április 20. Domonyvölgy.
Kincses Márk, marketing stratégiai titkár
A világ karnyújtásnyira van… Velencei-tó kártya - Live Guide
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Foglalkoztatói nyugdíj
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Támop / „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” Idegen nyelvű kompetenciák fejlesztése Nagy Zoltán, MBA Katedra Nyelviskola.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Budapest, május 5.KOMBIJEGYEK RENDEZVÉNYEKHEZ KAPCSOLÓDÓ JEGYEK A BKV-TÓL Előadó: Priegl Gábor értékesítési igazgató, BKV Zrt.
SZJA PÉLDÁK ADÓJÓVÁÍRÁS
UTAZÁS Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár Futár Veronika február 21.
A január 1-től életbe lépett adó- és járulék változások. Az alkalmi munkavállalás április 1-től életbe lépő változásai március 29. Készítette:
ADÓVÁLTOZÁSOK ÉLETBIZTOSÍTÁSI ADÓKEDVEZMÉNY Életbiztosítási adókedvezmény továbbra is változatlan feltételek teljesülése esetén járhat DE érvényesíteni.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
ADÓ Farkas Gábor Szenior Menedzser február 28. Adózás 2006.
2012. évi adótörvény változások. Béren kívüli juttatások új rendszere: Béren kívüli juttatások esetén az adóteher 30,94 % - = Erzsébet utalvány: havi.
Törzsutas program.
29. Feladat 6-7-es Termelő Kft..
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Turisztikai kártyák Többféle probléma, sokszínű megoldás.
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete ÉVKÖZI ART és ÁFA VÁLTOZÁSOK Előadó: Vadász Iván Budapest, július 13.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Cafeteria 2011 Dr. Orbán Ildikó.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
Turisztikai kártyák Többféle probléma, sokszínű megoldás.
TÁMOP A-12/ Innováció a szakképzésben, új irány - új iránymutatás a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetéséhez NYITÓRENDEZVÉNY.
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
A 40 éves MUISZ tevékenysége, tapasztalatai Miért érdemes MUISZ tagnak lenni.
OTP Pénztárak S A J T Ó T Á J É K O Z T A T Ó január 6. OTP PÉNZTÁRAK.
SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Béren kívüli juttatások új generációja!
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
A kerékpáros nemzet: jó példák Hollandiából Virág Álmos tudományos munkatárs.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
Lényeges változás, hogy a kedvezményes juttatások ismét kapnak egy összevont korlátot évi Ft értékben A kedvezmény összege csökken évhez.
Összehasonlító példák ‏ 2015/2016 II. Dr Lakatos Mária: ADÓZÁS I.
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
Összehasonlító példák
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Irány Pécs! kártya.
Előadás másolata:

HUNGARY CARD Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között: Kedvezmények belföldi üdüléshez egy éven át!

amely a megvásárlástól 2013. január 31-ig felhasználható. A Hungary Card 2012 a belföldi turizmus szolgáltatóinál, a világon egyedülálló módon, kettős technikával működő, átruházható, országos kedvezménycsomag, amely a megvásárlástól 2013. január 31-ig felhasználható. A kártyát célszerű már az első használat előtt regisztrálni a www.hungarycard.hu honlapunkon!

korlátlan alkalommal felhasználható A Hungary Card elemei: diszkont funkció korlátlan alkalommal felhasználható kedvezmények (felmutatós) prepaid funkció adott alkalomszámban rendelkezésre álló, nagyobb összegű megtakarítások (szelvények papír vagy elektronikus alapon) Ez utóbbiak jellemzően a regisztráció után a www.hungarycard.hu honlapon keresztül érhetők el.

Kedvezmények országszerte Háromféle szolgáltatási csomaggal kapható: Hungary Card Basic jellemzően felmutatásos kedvezmények Hungary Card Standard megjelennek a nagyértékű megtakarítási lehetőségek Hungary Card Plus teljeskörű szolgáltatást nyújt

Egymásra épülő kedvezmények Plus Standard Basic

Hungary Card Basic Az alapcsomag kedvezményei: Kártya felmutatásával, korlátlanul igénybe vehető kedvezmények: 6,-Ft/liter üzemanyag-kedvezmény MOL kutaknál, 10-20% szállás- és vendéglátóhelyeken, 10-20% múzeumokban, rendezvényeken, kalandparkokban, 20% a Balatonon a menetrendszerinti járatokon. Elektronikus szelvénnyel: 1 x 50% Gödöllői Királyi Kastélyba, 4 x 40% Fővárosi Nagycirkuszba, 4 x kedvezményes belépő a Hungexpo kiállításaira, 1 x 80% a Bringóhintóra, 1 x 50% a Ludwig Múzeumba, 2 x 50% két főre a Pinceszínházba, és további kedvezmények a www.hungarycard.hu oldalon.

Hungary Card Standard A Basic kártya kedvezményei + Elektronikus szelvénnyel: 1 x ingyenes 4 napos D1 autópálya-matrica, 1 x ingyenes múzeumbérlet hét megyében, 2 x kedvezményes felnőtt és 2 x kedvezményes gyerek jegy a Fővárosi Állatkertbe, 2 x 30% a miskolctapolcai Barlangfürdőbe, 1 x 50% a dunai szárnyashajókon, 1 x kedvezményes jegy a miskolci Operafesztiválra, 1 x 50% a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadra, 1 x 50% két főre a Szegedi Nemzeti Színházba, 2 x 20% a Bárka Színházba, 1 x 25% nosztalgia vonatozásra, 1 x 45% Tropicariumba, és további kedvezmények a www.hungarycard.hu oldalon.

Hungary Card Plus Az eddig felsorolt kedvezményeken felül tartalmazza: Elektronikus szelvénnyel: 1 x 100% Zsolnay Negyed belépő, 1 x 100% a Művészetek Völgye rendezvényre, 1 x 100% Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba, 1 x 30% a Harley Davidson Fesztiválra. Nyomtatott szelvénnyel: 4 x félárú menettérti vasúti kedvezmény 1. és 2. osztályra, 10 további vasúti kedvezmény IC pótjegyre, egyútra, kerékpárra és START Klub kártyára, 2 x 50% távolsági buszokon, 2 x ingyenes napibérlet Kaposvár, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen helyi közlekedésére, 3 x 50% a hévízi, harkányi, sárvári és cserkeszőlői fürdőbe, 2 x 15% budapesti fürdőkbe, és további kedvezmények a www.hungarycard.hu oldalon.

Megtakarítási tipp MISKOLC 2 felnőtt és 2 gyerek / 3 nap / 2 éjszaka Kedvezmény Megtakarított összeg Vasúti menettérti jegy Budapestről (2. oszt.) 50% 6.720 Ft Szállás a Lévay Villa Hotelben 10% 3.900 Ft Miskolci helyi közlekedés 100% 2.200 Ft Belépő a Barlagfürdőbe 30% 1.380 Ft Diósgyőri Vár 900 Ft Kirándulás autóbusszal Aggtelekre 1.280 Ft Lézerpont Látványtár belépő 2 fő részére 3.500 Ft Miskolci Állatkert és Kultúrpark 20% 392 Ft Kalandtúra Park 1.350 Ft Összesen: 21.622 Ft

Egyedülálló Mert: 2013. január 31-ig használható, Nem névre szóló, Jelentős összeg takarítható meg, Több, mint ezer elfogadóhely, Több, mint 10 éve működik Részletes leírás a www.hungarycard.hu oldalon! A kártyát regisztrálni kell a honlapon, csak így érhető el valamennyi lehetősége!

ÁRAK: Bruttó Basic 2.550 Ft Standard 5.800 Ft Plus 9.300 Ft Minden ami eddig a csekély értékű ajándék fogalmába belefért, 2012-ben is 51,17%-os közteherrel adózik, azzal a könnyítéssel, hogy nincs összeghatár korlát, feltétel viszont, hogy a munkáltató egységesen biztosítson juttatásokat, vagy csoportokat alkotva el is térhet az egységtől, de a csoport alkotásnál nem veheti figyelembe a dolgozói teljesítményt. (A különböző csoportok kialakítása során egyetlen dolog nem lehet a közös ismérv, ez pedig a munkavégzés minősége.)

Basic 2.550 Ft 3.855 Ft Standard 5.800 Ft 8.767 Ft Plus 9.300 Ft A Hungary Card költségei a munkaadó részéről: A Hungary Card Basic és Standard ára nem éri el a minimálbér 10%-át, így az a munkáltató számára a bekerülési értékének csupán 1,51-szeresébe kerül. Hungary Card fajtája: Bruttó fogyasztói ár: Munkáltatót terhelő költség: Basic 2.550 Ft 3.855 Ft Standard 5.800 Ft 8.767 Ft Plus 9.300 Ft 14.060 Ft A munkáltató befektetése a dolgozó részére már egy hétvégi utazás során akár több, mint 10.000 Ft-os megtakarítást jelenthet.

További lehetőség: díszcsomagolás standard saját arculattal Kérje egyedi ajánlatunkat!

Köszönjük a figyelmét! Hotelinfo Kft. www.hungarycard.hu www.hotelinfo.hu