Learn – Earn – Own www.myleobusiness.com All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ÜDVÖZÖL a WowWe.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÜDVÖZÖL a.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Szabadítsd fel az emberi potenciált!. 100% kifizetés a “Lion Code” termékcsomag értékesítéséb ő l 100% kifizetés a “Lion Code” termékcsomag.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Marketing terv.
Online értékesítési modellek
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Ha valóban szeretnél változtatni
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Előadás másolata:

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő potenciált

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress 100% jutalékot a LEO viszont eladói programján keresztül Birtokolj legyen saját üzleted, ingatlanod és befektetéseid: legyél saját magad f ő nöke LEO Tower

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO viszonteladói program Amit kapsz Vs. Keresetek Minden támogatás és üzleti szolgáltatás £15/hó Nincs befizetés, nem probléma: a vásárlónk lehetsz 100% jutalék marad a hálózatban -Teljes viszonteladói jogok -Felügyelt platformok -Termékfejlesztés -Szabályos -Infrastruktúra -Fizetési megoldások -Üzleti eszközök -Üzleti tréningek

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO üzleti eszközök Személyes weboldal az üzleted reklámozására, ajánlások küldésére, a koncepció bemutatására és a hitelesség építésére Marketing rendszer a legkorszer ű bb eszközök, mint az ajánlói oldalak, automata üzenetküld ő, közösségi média marketing és így tovább… Boot Camp tréning minden amire egy új viszonteladónak szüksége van egy sikeres üzlet építéséhez. Ez egy tökéletes, 10 lépéses, bevezetés az üzletbe rendszer CAMPCAMP BOOTBOOT

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Tower Keress 100% jutalékot a LEO viszont eladói programján keresztül Birtokolj legyen saját üzleted, ingatlanod és befektetéseid: legyél saját magad f ő nöke Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Akadémia Sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot A siker kulcsa az agyad kondicionálása és új ismeretek elsajátítása

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Akadémia Világszínvonalú tréning • A mai know-how online akadémiája • NLP tréning a siker eléréséhez • Intelligens pszichológia • A Fortune 500 standard tréningje • PC, Mac, iPhone & Android • Interaktív eLearning tréning segédanyagokkal • Online és fizikai* bizonyítvány • Több ezer elégedett tanuló több mint 70 országból

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Akadémia Indulási tartalmak • Lion Kód • Lion Kód HD videó, hat nyelven elérhet ő felirat • Szabadítsd fel a benned rejl ő Oroszlánt Motivációs tréning • Felszabadítottam! És ezután? • Felszabadítottam! És ezután? Személyiségfejleszt ő tréning • Értékesíteni, mint egy Oroszlán Képességfejleszt ő tréning • Lion vezet ő képz ő Képességfejleszt ő és Személyiségfejleszt ő tréning Képességfejleszt ő és Személyiségfejleszt ő tréning • Valóraváltani Motivációs tréning • A pillanat, ami megváltoztatja az életedet Inspirációs tréning • Inspirációs gyakorlatok Személyiségfejleszt ő tréningek, 12 cím Minden hónapban új termékekkel b ő vül a LEO Akadémia

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Tower Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Birtokolj legyen saját üzleted, ingatlanod és befektetéseid: legyél saját magad f ő nöke Keress 100% jutalékot a LEO viszont eladói programján keresztül

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A LEO terv Egy forradalmian új kifizetési terv Egy forradalmian új kifizetési terv 100% jutalék Korlátlan bónusz Passzív jövedelem

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A bevételem £25 £50 £75 £100 LEO Akadémia Direkt Bónusz Pass-up Bónusz Simon Te

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A bevételem £100 £125 £150 LEO Akadémia

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A bevételem £150 £225 LEO Akadémia £300

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd £25 £3,000 + visszatér ő termékek + egyéb termékek + jöv ő beli termékek 100% Gyors Korlátlan every month

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Jak mo ż esz swój dochód zwielokrotni ć

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress 100% jutalékot a LEO viszont eladói programján keresztül LEO Tower Birtokolj legyen saját üzleted, ingatlanod és befektetéseid: legyél saját magad f ő nöke

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Tower Üzlettulajdonosi Díj (BOA) £20,000 A szabadság az a saját üzlet, ingatlan és befektetések Lion Díj £100,000

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd LEO Tower Üzlettulajdonosi Díj Érd el a Platinum státuszt* és kvalifikálj a £20,000 BOA díjra A Direktori Rang elérésekor kapod meg

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Lion Díj A LEO akár £100,000 befektet az üzletötletedbe. Az igényléséhez kvalifikálj a Direktori rangra

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Learning Enterprises Organisation Ltd Globális koncepció- Helyi jelenlét

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A LEO támogat téged Személyiség fejlesztés A legkorszer ű bb IT platformok Világszínvonalú termékek Teljesen szabályszer ű üzlet Globális infrastruktúra Fizetési megoldások Üzleti eszközök (Personal website, Marketing system, etc) Üzleti tréningek (Boot Camp training) Heti“Leaders Meeting” webinár Hivatalos hírlevelek Hosszú távú üzleti kapcsolat

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Miért csatlakozzam most? Szeretném Megtanulni hogyan sajátíthatom el a sikeres gondolkodásmódot, készségeket és szeretnék pozitívan gondolkodó emberekkel dolgozni Szeretnék 100% jutalékot Keresni az eladásaimból és olyan emberekkel szeretnék együtt dolgozni, akik számára a sikeressé válás szintén értéket jelent Szeretnék Saját üzletet, ingatlant és befektetéseket, hogy hasonló gondolkodású emberekkel élvezhessem a nagyszer ű életstílust

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd A következ ő lépések… -Beszélj a szponzoroddal, hogy jobban megismerd az üzletet -Végezd el a „Boot Camp” tréninget -Vegyél részt a következ ő webinárunkon -Látogass el a -Oszd meg a LEO üzleti lehet ő séget -Vegyél részt egy helyi LEO rendezvényen! A helyszínr ő l és az id ő pontról érdekl ő dj a szponzorodnál! -Csatlakozz most!

Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation LtdKöszönjük! Élvezd a LEO el ő nyeit, ami 100% hasznot hoz neked és az embereidnek