Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Advertisements

Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Tíz éves a Filozófiai Kert
FOGYASZTÓI MAGATARTÁSTRENDEK HATÁSA AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Magyar Reklámpiac 2008 Reklám-média konferencia április 9. Mihálszki Zsuzsa.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
"Tabletek, kispolski, miegymás - Mi is az a Bűvösvölgy?” Média animátor – H95 Bűvösvölgy szeptember Legeza Katalin.
Leonardo da Vinci szakképzési projektek Magyarországon TÓTH Csenge Tempus Közalapítvány Az Élethosszig tartó tanulás program nemzeti irodája.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Az egészséget támogató kommunikáció lehetőségei és eszközei
2007 szeptember 13. helyi nyilvánosság, helyi közélet helyi média.
GfK HungáriaMédia„ Egészségtudatos olvasók“. Bacher János Egészségtudatos olvasók,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’
Mire jó az internet? • Kommunikáció a családdal, a barátokkal • Elérhető információ és szórakozás • Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek.
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
Életvédelem agyakorlatban Frivaldszky Edit Együtt az Életért Közhasznú Egyesület.
A várandós anyák segítése döntéseikben „Nyújts szárnyad árnyékában menedéket nekem” 17. Zsoltár.
dr. Robák Katalin,helyettes projektvezető
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Sportolás hatása szervezetünkre
„Nyitott kapu” a rendszeres testmozgásért és kapcsolódó egészségfejlesztési programok Vámospércsen Ménes Andrea polgármester.
TURIYAM  A belső műhely A testhez a testről: Részletek Knolmár Marica írásából június Téma: A hála.
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata egy komplex ifjúsági szolgáltató rendszer egy eleme a kortárssegítés Ifjúsági iroda, közösségi tér Felkereső ifjúsági munka.
TÉT Platform Egyesület 1132 Budapest, Borbély u Tel.: Csontos Csaba TÉT Platform Közgyűlés.
Hangunk megsokszorozza erőnket ! A betegszervezetek jelentősége
Rehabilitációs törekvések egy pszichiátriai betegotthonban
MUNKAERŐ-PIACI PARTNERSÉG
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi kutatások, adatok közzététele Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában.
Munkahelyi Egészségvédelem Egyéni felelősség vagy vállalati érdek ?
Neveléstudományi doktori iskola A tapasztalatok hatása a pedagógusok szakmai életútjára (Nádasi Mária – Hunyady Györgyné) Speciálkollégium november.
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
A kiskorúak védelme a hatósági gyakorlatban dr. Futó Gábor Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiafelügyeleti főosztály szeptember 28.
Hatékonyság – Esély - Integráció TÁMOP /2-C június 27.
Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület
„Forró témák” a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés? - Szelektív hulladékgyűjtési kommunikációs szakmai nap – 2010.február.
„SEGÍTSÉG – A DOHÁNYFÜSTMENTES ÉLETÉRT” – az Európai Bizottság új kezdeményezése Dr. Szilágyi Tibor, MD, MPhilPH május 31.
Aktív idősödés és nemzedékek közötti szolidaritás európai éve Magyarország Nemzeti Programja (tervezet) Február 22.
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Tanulási partnerségek kezdeményezése A NYITOK hálózatfejlesztési program bemutatása Balázs Ákos Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért június 22.
Miért fontos a komplex rehabilitáció az Európai Unió foglalkoztatáspolitikája szempontjából? Budapest, december 3.
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában Egészségügyi kutatások, adatok közzététele.
Test és lélek harmóniája
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Elektronikus fizetési meghagyás
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
REIKI Gyógyító kezek.
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
A mentés története, a sürgősségi ellátás felépítése, veszélyhelyzetek felismerése Előadó: Botlik Tibor A mentés története, a sürgősségi ellátás felépítése,
barátok és kollegák-itthon és külföldön-, határokon átívelő kapcsolatok és utazások, csereprogramok szakmai tudást támogató szövetség, továbbképzések,
Az egészséges életmód és a stressz
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Benedek Szabolcs: Focialista forradalom. Benedek Szabolcs 1973-ban született Budapesten 1975-től az érettségi Szolnokon élt A budapesti Közgazdaság-tudományi.
Azért egészségturizmus, mert:  Dinamikus fejlődés,  Rohanó életmód,  Célcsoport bővülés,  Pozitív gazdasági hatások,  2000.,  2003.,  ,
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
„Ötletből pénzt”.
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
Testi – Lelki – Szellemi összefüggések
OKJ SPORTOKTATÓ KÉPZÉS
Előadás másolata:

Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére) A kezdetek: 1997 – 2006-ig a kommunikációs szakmában multinacionális cégeknél épített nagy nemzetközi márkákat (Davidoff, adidas) A sok stressz és a rendszeres túlhajszoltság vezette a jóga felé 2000 óta jógázik 2004-ben egy sísérülést követő otthoni lábadozás közben ébredt rá hivatására és született meg benne az elhatározás a teljes életmódváltásról 2006 –ban otthagyta marketing menedzseri állását és azóta ez a hivatástudat vezérli 2007-ben megnyitotta saját jógastúdióját RelaxYoga Stúdió néven Hitvallása: A világ felgyorsult. Az életünk egy merő rohanás lett. Az embereket még soha nem érte annyi stressz, mint ma. A stressz, a fokozott elvárások és a teljesítménykényszer olyan fokú lelki és testi megterhelésnek teszi ki az embert, amivel csak tudatosan lehet megbirkózni. A stressz számos megbetegedés okozója. A jóga eszközt nyújt a nyugati ember számára ahhoz, hogy ebben a felgyorsult világban is kiegyensúlyozott, egészséges és boldog emberként élhessen. A jógát nem lehet elég korán elkezdeni, de nemre, korra való tekintet nélkül bárki és bármikor elkezdheti. A jóga a fizikai gyakorlatokon keresztül hat a lélekre, a lélek gyógyulása pedig a test gyógyulását eredményezi. Mert ahogy nincs fény árnyék nélkül, úgy nincs test sem lélek nélkül. A jógagyakorlatok egészségi és fizikai állapottól függően egészen könnyűek és bárki számára elvégezhetőek lehetnek, de azok is megtalálják benne a kihívást és a fejlődést, akik egészségesek és inkább erősödni vágynak vagy izmaikat nyújtani szeretnék, vagy egészségük megőrzése érdekében kívánnak valamit tenni. A jógával a belső szervekre és minden a testben zajló folyamatra (vér- és nyirokkeringés, légzés, emésztés, méregtelenítés, stb.) pozitívan és serkentően hatunk, így lehet a jóga szinte minden megbetegedés gyógyításának alternatív vagy kiegészítő gyógymódja, és segítség azoknak, akik életmódváltásra törekszenek. Mert a jóga életmód, a boldog élet útja. Orsi célja, felhívni az emberek figyelmét a tudatos életvezetésre, a jóga mellett az egészséges táplálkozásra és a pozitív életszemléletre.

Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére) A jelen: 2007 óta saját súdiójában oktat (www.relaxyoga.hu) 2007-ben jelent meg első jóga DVD-je (Relaxyoga Telkes Orsival), mely országosan 20 000 példányban került terjesztésre a Shape magazin mellékleteként Rendszeresen publikál és szerepel a médiában, annak érdekében, hogy közelebb hozza a jógát az emberekhez és saját életét mintaként állítva insiprálja az embereket az életmódváltásra Tanulmányok és diplomák: 2004 Fitness instruktor (International Wellness Institute) 2004 Hatha jóga oktatói alapképzés (IWI-Padma Jógastúdió) 2007 Hatha jóga oktatói haladó oktatói képzés (IWI – Padma Jógastúdió) 2007 Kismama Jóga oktatói képzés (IWI – Padma Jógastúdió) 2009 Gyermekjóga oktatói képzés (Asram Jóga és Meditációs Központ) 2010 Ra’yoKa oktatói képzés (Los Angeles, USA) – Rainbeau Mars-nál, aki az USA egyik legnépszerűbb jóga oktatója és két éven keresztül az adidas jóga nagykövete A Ra’yoka jógát exkluzívan egyedül Orsi oktatja Magyarországon 2011 Ayurveda and Yoga – képzés Dr. Indu Arora-val (Yoga Therapist, Mater Teacher) Publikációk és médiaszereplések: Televízió Tv2 – Mokka RTL Klub Reggeli - Relaxyoga - a jóga és a stresszoldás 2010. január 4. RTL Klub Reggeli (az év első Reggeli-je jógával indult! És arról beszégettünk, lehet-e a jógával fogyni) 2010. február 11. RTL Klub Csak csajok – a Ra’yoKa bemutatása http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/videok/82845 2011. március Fem3 – beszélgetés Joshi Barat-al a jóga stresszoldó hatásairól http://fem3.hu/video/edinaesjoshi/edina-joshi-9-adas-2-resz 2011. április Digi TV – reggeli beszégetés Csisztu Zsuzsával http://www.digisport.hu/video/3689 2011. július M1 – stresszoldás jógával http://jogavalazelet.blogspot.com/2011/06/az-idegrendszer-pihentetese.html

Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére) Publikációk és médiaszereplések: Nyomtatott sajtó 2006. november Hölgyvilág („Üzletasszonyból jógaoktató”) 2006-2007. Wellness Magazin jóga gyakorlatok bemutatása 2007. augusztus Shape Magazin (Gyengéd stresszoldás) 2007. szeptember Shape Magazin (DVD melléklet) 2008. április Glamour Magazin („4 légzésjavító tipp”) 2008. november Wellness Magazin („Elhittem, hogy sikerülhet”) 2010. április H.O.M.E. Magazin interjú szeptember Fittinfó (Ra’yoka bemutatása és interjú) 2010. szept. - 2011 szept. Fittinfó jóga rovatának szerkesztése és írása Saját publikációk 2009. július Elle (nyári Extra különszám) („Jógával az örök szépségért” – saját publikáció) 2009 - latte.hu – blog „Jógával az élet” http://www.latte.hu/blog/jogaval-az-elet 2010. október - saját blog indítása – www.jogavalazelet.blogspot.com Szereplések: 2008. Jóganap (Relaxyoga) 2008. Irodai stresszoldás jógával (tréning – Marquard Média) 2010. június - Napfény jógatáborok (salaktalanító hétvégék jógával és nyers koszt diétával) 2011. november Krauthammer tréning – életviteli tanácsadás További információk: www.relaxyoga.hu facebook/RelaxYoga www.jogavalazelet.blogspot.com

Hölgyvilág 2006. Wellness 2008.

Shape 2007.

Elle Extra 2009. Glamour 2009. Rainbeau Mars-al, a Ra’yoka rendszer mesterével 2010. január, Los Angeles