Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Munkaszervezési ismeretek
Önkormányzati információs rendszer
LogControl Raktármenedzsment
FÖKIR Integrált Elektronikus Közoktatási Információs Rendszer
Humánerőforrás logisztika
A részmunkaidő speciális esetei az új Munka Törvénykönyvében
Szabó József CadMap Kft.
Repülőgép nagyjavítás. ÍRORSZÁGI PÉLDA Munkaterhelés és kapacitás összehangolása.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
ADNS Attestation DataNet Service
7. Tétel Ahhoz, hogy szalonja teljes körű szolgáltatást nyújtson, szüksége van további szépségápolással foglalkozó szakemberre (fodrász, kozmetikus, masszőr.
Informatikai megoldások egy kézből
Integrált Elektronikus osztálynapló
VI. Országos Távmunka Konferencia december 6. Az OTP Csoport távmunka tapasztalatai Magyarországon és Romániában.
Az ÉRÁK legfontosabb céljai A képzés és a munkaerő-piaci szolgáltatások egységes normák szerinti működtetése. A munkanélküliek folyamatos képzésbe kerülésének.
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Rendelés nyilvántartás
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
2010. december Dudás Katalin
6. előadás.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék Dr. Kulcsár Gyula egyetemi docens.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék Dr. Kulcsár Gyula egyetemi adjunktus.
Comfort Bérelszámolási Szoftverünket
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, NCA képzés.
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
A szociális biztonság koordinációja az Európai Unióban
Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés.
A fizikai munka hatékony alkalmazásának a 6 kérdése ÜZLETI HR szeminárium 2009 november 25.
Engel László fejlesztési igazgató
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
Fejlesztés Menedzser ismertető I.rész1 Fejlesztés Menedzser verzió Kibocsátva:
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Excel vagy… …szuperszoftver!
Családbarát munkahelyek és települések kialakítása Budapest,
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Gabona és vas értékesítés rögzítése UJEGYKE programban.
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 3. konferencia.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
A jövő HR megoldása Fejér Tamás. perbit.insight Munkavállaló kezelő Munkakör kezelő Toborzás kezelő Továbbképzés kezelő.
HULLADÉKKEZELÉSI ADMINISZTRÁCIÓ A GYAKORLATBAN január 21.
Problémakörök, megoldási igények a felsőoktatáshoz köthető elektronikus ügyintézésben Papíralapú megoldások, egységesített szoftverek helyett Nyilvántartások,
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
Személyazonosság kezelés metacímtár kialakításával november 17. Hargitai Zsolt rendszermérnök Novell Magyarország
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
Dolgozz velünk az élet habos oldalán
Process Magic PRESS Nyomdai termelésirányító rendszer
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
Elektronikus dokumentumkezelés
14. A foglalkoztatással kapcsolatos munkaügyi feladatok – Mutassa be a munkaviszony létesítésének és megszüntetésének szabályait! – Foglalja össze, hogy.
A munkaidő beosztása a 2003/88/EK irányelv tükrében
Részvénykönyv nyilvántartás
Bérköltség - csökkenés - jogszerűen?
Az Adatbázis gyakorlati alkalmazása
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Termelés tervezési és irányítási rendszer SQL alapon
Készítette: Farkasné Veres Edina
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Az Adatbázis gyakorlati alkalmazása
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Álláshely Nyilvántartó Rendszer
Előadás másolata:

Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás

Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás Munkavállalók Fizetett ünnepnapok és ledolgozások Szabadságok, Betegség, távollét Munkaidő nyilvántartás Mozgások, Műveletek Jogosultságok Munkakör, munkarend

Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás A Winbelépő segítségével a korszerű munkaidő nyilvántartás olyan szervezeteknél is megvalósítható, ahol még nem rendelkeznek kártyás vagy biometrikus (ujjlenyomat olvasó) beléptető rendszerrel. A szoftverrendszer számos munkaidő nyilvántartási funkciót támogat. Többféle beléptető eszközzel való on-line együttműködés mellett, lehetőség van a munkaidő adatok perbit.insight HR rendszerbe való beleintegrálására is. Megoldható a szükséges információk közvetlen átadása bármely bérügyviteli szoftver számára.

Modulok , Funkciók Munkavállalók: a munkavállalók személyi adatainak nyilvántartását tartalmazza, a felvételtől egészen a kilépésig. Lehetővé teszi több belépőkártya alkalmazását. A rendszer bevezetéskor lehetőséget biztosít a tömeges adatfelvitelre. A program tartalmazza a munkaidő rugalmas kezelését, illetve a speciális munkarend felvitelét és kezelését.

Modulok , Funkciók Szabadságok: itt történik a munkavállalók szabadságainak rögzítése és kezelése. Engedélyezés esetén a rendszer automatikusan kitölti a mozgásnaplót az aktuális dátum és a szabadságnapok összehasonlításakor. A rendszer lehetőséget biztosít szabadságterv elkészítésére is táblázatos formában. Betegség, távollét: a munkavállaló külső munkahelyen történő munkavégzésének, illetve betegállományának kezelése, és rögzítése.

Modulok , Funkciók Munkakör, munkarend: a szoftver lehetőséget biztosít változó munkarendben dolgozók nyilvántartására, kezelésére. Mozgások: A modulban a rögzített munkavállalók mozgás adatait lehet kézzel módosítani, karbantartani, speciális eseteket lekezelni.

Modulok , Funkciók Fizetett ünnepnapok és ledolgozások: a modulban megvalósítható az éves, teljes munkaidőnaptár létrehozása, ezáltal a program automatikusan kezeli az ünnepnapokat és egyéb fizetett napokat. Műveletek: a modulban a lekérdezhető adatok nyomtatása lehetséges. Jogosultságok: a rendszer működését három jogosultsági szint teszi teljessé; a munkavállaló, vezető és rendszeradminisztrátor.  

Előnyök A Winbelépő magas színvonalú megoldásai minimálisra csökkentik az adminisztratív feladatokkal járó időt, feleslegessé válhat a jelenléti ív, illetve a szabadság kimutatás.

Ajánlás A Winbelépő ideális beléptető és munkaidő nyilvántartó eszköz a kis- és középvállalatok részére. A rendszer ágazat függetlenül, széles körben használható. Telepíthető egy gépen, vagy hálózaton. 10 főnél nagyobb munkavállalói szervezetek számára ajánljuk, a felső létszámhatár 5000 fő. Több telephelyes megoldás is lehetséges.

A Winbelépő integrációja Bérszámfejtés Winbelépő Professzionális HR Roger beléptető eszközök

Referenciáink Schoen + sandt Hungary Kft. B-Braun Kft. Firth Rixson Hungária Kft.

Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás Reméljük, hogy hamarosan Partnerünkként köszönthetjük!