Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
pipacsok holdfénynél a kert, ahol a kútból zene szól.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
2006 nyarán ismét Petrozsényban jártunk. Kádár Attila unitárius lelkipásztor és családja vendégei voltunk. Vendéglátónkkal kirándultunk a gyönyörű Déli-Kárpátokba,
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Boya Eagles Golf & Country Club
Vízi-közlekedési balesetek sajátosságai
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
Víz világnapja 2014.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Képes Beszámoló Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Június.
Nyertes uniós pályázatunk „Vendéglátás-hagyományok és új trendek az EU-ban” Pályázati program ideje: Kedvezményezettek száma: 52.
Vázlat tradicionális, kézi gyártású rönkházakról, öko-házakról
Tornádó Tordán.
Hogy mit láttam ? Elmondhatom.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Területfejlesztési Stratégiai Program megújítása Szolnok, február 2. Jász-Nagykun-Szolnok.
Marketing lehetőségek a falusi turizmusban
Siófok, ahol a FESTŐ műterme áll. Első tájképe is itt készült,
Új trendek a marketing stratégiai szemléletében Marketing Menedzsment előadás Omegaglen, DMS Molnár Attila december 18.
Disney ITIL Journey.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
Tájékoztató a 2010/2011-es téli árvíz tapasztalatiról Előadó: Fejes Lőrinc szakaszmérnök Kisköre KÖTI-KÖVIZIG Téli vízszintegyeztető tárgyalás Kisköre,
Ajkai Kistérség turisztikai helyzete
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Velence Magyarország egyik leggyorsabban, leglátványosabban fejlődő kisvárosa, mely a Velencei-tóval a Velencei- hegység lankás dombjaival, hazánk egyik.
Az észak-magyarországi régió idegenforgalma
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Márton Sándor: A Campus-lét online-survey válaszadóinak szocio-kulturális jellemzői „CAMPUS-LÉT” A DEBRECENI EGYETEMEN: CSOPORTOK ÉS CSOPORTKULTÚRÁK Műhelykonferencia.
Hullám kemping.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Nyugat-magyarországi Egyetem
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Mosonmagyaróvár Felsőfokú szakképzési szakok Felsőfokú szakképzési szakok2010.
ICECUBE Vízió Előrehaladási beszámoló –14.
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Készítette: Horváth Mónika
sajtótájékoztató résztvevőit!
Sajtótigitalizálás a könyvtárban – Szakmai nap az Országos Széchényi Könyvtárban Intézményünk [Intézmény neve] –[Intézmény webcíme] [Az intézményt.
FALUSI SZÁLLÁSHELYEK SZAKOSODÁSA. Megnőtt az igény a szolgáltatások iránt Nagy a verseny a szállásadók között Különlegességet igényel a vendég Csomagajánlatok.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
Szombat Klastromkút, emléktúra A Budapesti Természetbarát Sportszövetség rendezvénybizottsága 2011-ben is megrendezi a hagyományos emléktúrát.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Nova Alpin Kft Rákóczi 2. sz. barlang rekonstrukció 2012.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
NATURLAND A KÖRNYEZETÉRT Szerző: Parászka Előd Irányító tanár: Leopold Anna Mária 2009 Salamon Ernő Gimnázium Gyergyószentmiklós.
HULLÁM KEMPING.
Meghívó Természetbarát
Falusi és agroturizmus jelene – jövője
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Tisza-tavi ökotúra.. Szép jó napot! Kézcsók a hölgyeknek! Sziasztok! Úgy gondoltuk felvidítjuk, vagy még inkább vidámabbá tesszük a kedvüket, kedveteket.
Scania Top Line ajánlatok Polsák János úr részére Továbblépés: Enter Vissza: bal nyíl Információ: Janacsek Zoltán
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Torockószentgyörgyi tapasztalatgyűjtő út február 5-6.
1458/17. tétel. 17/A Ez ideig ismeretlen külföldi partner kereste fel ben, és ajánlott fel a Földközi-tenger egyik szigetén szolgáltatásokat az.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Fedezzük fel az európai lehetőségeket!. Információra van szükségem.. Merre induljak??
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
Nemzetközi hallgatók helyi értéke Révész Balázs – Kéri Anita SZTE GTK
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Ovisok nyílt napon a suliban
Reflexferseny Lévai Levente Borbényi Dániel
pipacsok holdfénynél a kert, ahol a kútból zene szól.
Előadás másolata:

Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata

A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI, A FAKUTYÁZÁS, A JÉGVITORLÁZÁS MIND KIVÁLÓ SPORT. ITT LEHETŐSÉG NYÍLIK MINDEZEK GYAKORLÁSÁRA.

A falusi disznótor egy tradicionális magyar esemény. Itt átélheti ismét gyerekkori élményeit

A hagyományok őrzése, felelevenítése egyre több embert vonz.

…azért a gázzal gyorsabb…

Jégvitorlás a Tisza tavon

suhanás

A képek a Lila Akác kisvendéglőben, és a Tisza tó Abádszalóki öblében készültek. Elérhetőségeink: T: hu A képek a Lila Akác kisvendéglőben, és a Tisza tó Abádszalóki öblében készültek. Elérhetőségeink: T: hu