Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A magyar felsőoktatás.
Advertisements

GfK Custom ResearchTalpra, magyar! Bacher János2010/03/03 Talpra, magyar! Számokban a sport fogyasztásról Bacher János GfK Hungária.
Dr. HASSAN Elsayed egyetemi docens DUCHON Jenő műszaki tanár Trefort Ágoston Mérnökpedagógia Központ, Óbudai Egyetem AZ ONLINE FORRADALMAK NEVELŐ SZEREPE.
 Szociális alapú ösztöndíj kifizetésére: Rendszeres Szociális Ösztöndíj, Rendkívüli Szociális Ösztöndíj, Alaptámogatás, Szakmai Gyakorlati Ösztöndíj,
Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
Változások a felvételi pontszámítás rendszerében 2011.
A sport közösségteremtő hatása a Debreceni Egyetemen
Ifjúsági Egészségnap április 7.. Célcsoport és célok •18-28 éves korosztály •A felsőoktatásban tanuló hallgatók •Egészségmagatartás fejlesztése.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Diplomát adó alapszakjaink:
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Új pályán! MKOSZ-STRATÉGIA.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Palantír Film Vizuális Antropológiai Alapítvány Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény fejlesztése Előadó: Füredi Zoltán AZ EURÓPAI INTEGRÁCIÓS ALAP KEDVEZMÉNYEZETTJEINEK.
A tanácsadó képzés regionális munkaerő-piaci hatásai
Kérdőív a FEKOSZ-ról Az őszi találkozón kitöltött kérdőívek értékelése november 27.
2011 – Sarkadi Eszter Harkányi Turisztikai Egyesület.
Táborozzunk! 3 napos gyermektábor tervezete
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Pädagogische Hochschule Schwäbisch Gmünd
A tudományos élet színterei I. Kutatási projekt I október 18.
PTE IGYK Felvételi 2012 PTE IGYK AZ ELÉRHETŐ TOVÁBBTANULÁS ELSŐ HELYEN IGYK!
Útban a sportoló nemzet felé
F ORRÁSTEREMTÉSI, pályázati lehetőségek. F IATALOK LENDÜLETBEN Alprogramok (szegénység, kultúra, munkanélküliség, egészséges életmód, vállalkozó.
Egyetemi élethelyzetek – Campus-lét a Debreceni Egyetemen május 29. DAB Székház, Debrecen Thomas Mann u. 49. Sportoló csoportok a Debreceni Egyetemen.
A kisebbségi (magyar) felsőoktatás kialakulása és perspektívái Szatmárnémetiben Készült a Debreceni Egyetem Nevelés – és Művelődéstudományi Doktori Program.
TAMOP /2/KMR Projekt szakmai vezető: Demeter Attila alezredes március 23. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális.
FRANCIA NYELV, IRODALOM ÉS KULTÚRA MESTERKÉPZÉSI SZAK.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
Alberti Réka Apró Zoltán Baranyi Zsuzsaanna Balázs Dorottya Szabó Gergely.
Alberti Rita Apró Zoltán Balogh Zsolt Baranyi Zsuzsanna Balázs Dorottya Szabó Gergely.
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
NEA szakmai támogatások (2014) Budapest, november
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
Sportklaszter – innovatív tartalékok a sportban
Az UP-nevelés távlatai Magyarországon Dr. Szabó Tamás és csapata NUSI UP-nevelési Igazgatóság III. Országos Edzői Kongresszus, 2008.
1 1 NUSI-UPI, Sport XXI. Program Triatlon sportág 3 éve a programban ( ) Sportági keretösszeg: 25m Ft/év.
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai.
Előadó: Tarcali Katalin
Utánpótlás és élsport támogatási rendszer  Utánpótlás műhelymunka támogatás  Utánpótlás válogatott támogatás  Olimpiai és utánpótlás osztály támogatás.
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
BME Közösségi sportlétesítmények non- profit üzemeltetésének új iránya Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem november 5. Andor György –
Magyar Egyetemi és Főiskolás Rögbi Jelenje – Jövője Készítette: Juhász I. Márton Sportági Szakreferens.
DETEP-es hallgatónak lenni megtiszteltetés
MTT Felsőoktatási Szekció Tisztelettel köszöntöm a Szekció előadóit, résztvevőit! szeptember 20.
Sportkoncepció és szervezeti megvalósítása a Debreceni Egyetemen
Debreceni Egyetem "ABS" Képzés- és rendszerfejlesztés a „ABS” Képzés és rendszerfejlesztés sportos társadalomért Észak-Kelet Magyarországon (A és B komponensek.
Sportirodák szerepe az intézményi sportéletben
A MAGYAR ORSZÁGOS KORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG ÉS AZ EGYETEMI SPORT.
119 éve nyerte Magyarország első és második olimpiai bajnokságát
„Együtt a tehetségekért a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézményben” TÁMOP-3.4.4/B/08/ Projektindító rendezvény Készítette: Vizváriné.
Alberti Rita Apró Zoltán Bálint Zsolt Baranyi Zsuzsanna Balázs Dorottya Szabó Gergely.
Tanári mesterképzés Tájékoztató Dr. Szabó Antal
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
NYME KTK Nyílt nap Pénzügy és számviteli BA Pénzügyes modulok MA képzésben Pénzügyi szakügyintéző FSZ Számviteli szakügyintéző FSZ Banki szakügyintéző.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
TÁMOP E-13/1/ KONV A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások.
10 érv, hogy a Nyíregyházi Egyetemet válaszd!
A mennyiségből a minőségbe – az MKOSZ stratégiai terve
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Előadás másolata:

Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében Együttműködő partnereink: MOB, MEFS, MLSZ Támogatónk: Debrecen MJV és a Debreceni Egyetem CAMPUS OLIMPIA 2013

Céljaink A sport és a sportolás népszerűsítése Egészséges életmódra nevelés Szórakozás a sportolni vágyó hallgatók számára Közösségi esemény, kapcsolatok építésének segítése a különböző oktatási intézmények sportolói és szurkolói között A Campus-fesztivál kapcsolt rendezvénye (Sokéves rendezvényszervezési tapasztalat) Kapcsolatépítés a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények között

Kapcsolatépítés HATÁRON ÁTÍVELŐ KAPCSOLATOK Hazai és külföldi – elsősorban határmenti - felsőoktatási intézmények hallgatói Campus Olimpia 2010, 2011 és 2012: résztvevő - 23 hazai felsőoktatási intézmény - több száz határon túli fiatalSPORTFESZTIVÁL Célcsoport: baráti társaságok, „ház i bajnokságok” résztvevői, nyertesei – nem elsős o rban élsport

Sportágak Sportágak: - kispályás labdarúgás - s trandröplabda osárlabda - kosárlabda HANGSÚLY A „FESZTIVÁL” HANGULATON Egyéb tervezett versenyszámok: biliárd, csocsó, darts, erőversenyek, póker, triatlon, túrakerékpározás, lábtenisz, streetball

Fontosabb tudnivalók • Időpont: július • Helyszín: a Debreceni Egyetem sportlétesítményei • Nevezési díj: 2500 Ft/fő • Nevezési határidő: július 5. • A nevezés feltétele és részletesebb információ: és a facebookon (campus olimpia csoport és esemény)

Díjazás • Labdarúgás: 1. hely: Ft értékű sportszerutalvány 2. hely: Ft értékű sportszerutalvány 3. hely: Ft értékű sportszerutalvány • Kosárlabda: 1. hely: Ft értékű sportszerutalvány 2. hely: Ft értékű sportszerutalvány 3. hely: Ft értékű sportszerutalvány • Strandröplabda: 1. hely: Ft értékű sportszerutalvány 2. hely: Ft értékű sportszerutalvány 3. hely: Ft értékű sportszerutalvány „CAMPUS OLIMPIA 2012/2013. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka" címet, az I. II. III. helyezettek oklevél és érem díjazás

Résztvevők • Az államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében azok a hallgatók vehetnek részt, akik legalább négy féléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, • továbbá, akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte a végbizonyítványukat a 2012-es évben szerezték! • A évben végzettek is részt vehetnek a bajnokságban, a Campus Fesztivál bérletre, illetve kedvezményekre ők is jogosultak! • Az adott félévre a nevező intézménybe iratkozott (nappali, levelezős, esti távoktatásban illetve doktorandus képzésben résztvevő) hallgatók, állampolgárságra és életkorra tekintet nélkül. • egy csapatban több intézmény hallgatói is részt vehetnek, ha mindenki megfelel a nevezési feltételekben megszabott követelményeknek! • Ha egy csapatban jogosulatlanul szerepel egy vagy több játékos, az egész csapat kizárását vonja maga után!

A szervezők segítsége a résztvevőknek A szervezők segítsége a nem debreceni résztvevőknek • A résztvevők - a Debreceni Egyetem, valamint a KFRTF hallgatói, illetve a debreceni lakosok kivételével - belépőt kapnak a Campus Fesztiválra • Azon csapatok tagjai, akik többségében nem a fentebb felsorolt intézmények hallgatói és nem helyi lakosok (kispályás labdarúgás 7 fő, strandröplabda 3 fő, kosárlabda 4 fő) az egész csapat ingyen bérletre jogosult. • A nem debreceni résztvevők számára ingyenes szállás lehetőséget biztosítunk, intézményenként maximum 60 főig a Debreceni Egyetem kollégiumainak egyikében A Debreceni Egyetem hallgatói Campus Fesztivál bérletet kapnak: • ha a labdarúgócsapat a 1-8., kosárlabdában, illetve strandröplabdában 1-4. helyen végez • nem kerülnek a fenti élmezőnybe, de megvásárolják –a nevezési díjon felül Ft-ért a bérletet

Extrém sport sarok Falmászás, triál Tömegsport a városi polgárok bevonásával Közös aerobic és spinning bemutató ismert sportolókkal Szabadidős programok szervezése a sportolóknak és szurkolóiknak Kísérő rendezvények

2009, 2010, 2011, 2012 képekben