Szponzoráció.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
NESTLÉ FITNESS FITBALANCE MILLENÁRIS
Advertisements

Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
MINDENKI GYŐZTES AKI CÉLBA ÉR!
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Projekt általános bemutatása
KAMPÁNY TERV Út az egésséges életmód fele
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Eurosport Média ajánlat 2014.
F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.
Az Internet Fiesta a könyvtárakban 2002 dr. Bakonyi Péter Országos Könyvtári Kuratórium elnöke.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
Coke Zero sampling
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A évi EMH kampány csatlakozási feltételei Hogyan szervezzünk sikeres és mégis költséghatékony városi kampányt? Szerencsi Éva Nemzeti Fejlesztési.
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
Bringázz a munkába! őszi kampánya Előadó: Varga Andrea Magyar Kerékpárosklub.
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
Az eseményszervezés formái, eszközei
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
PRINT POWER HUNGARY Manager konferencia Október 20. Galyatető.
Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (Gárdonyi TDMSz) tevékenységeinek fejlesztése II. KDOP-2.2.1/A Marketing kampányok megszervezése.
A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
VI.FITBALANCE ARÉNA Fitness –Életmód- Expo& Konferencia
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.
Előadó: Tarcali Katalin
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Szakszervezeti demonstrációk szervezése és kommunikálása
Eisberg - FitBalance Aréna
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Nemzetközi Fitness Expo és Fesztivál
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Hallatlan Alapítvány Összefoglaló az Alapítvány tevékenységéről és kiadványairól Országos Idegennyelvű Könyvtár Budapest, november 26. Könyvtár,
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézet Sportágválasztó rendezvények szervezése Szeged
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
Atlétika versenyszervezés
Haszon rendezvények médiaajánlat
Előadás másolata:

Szponzoráció

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit). Jelen vagyunk szinte minden sportágban: futás; terepfutás; gyalogtúra; Nordic Walking; aerobik, fitnesz; Mountain Bike, országúti kerékpár; úszás; görkori A legnépszerűbb magyarországi tömegsport rendezvényeket szervezzük, Budapesten, vidéki nagyvárosokban (pl.: Szeged, Kaposvár, Dunaújváros, Kecskemét, Veszprém, Miskolc, Pécs, Debrecen), illetve az ország turisztikailag reprezentatív helyszínein, pl. Hortobágy, Kékes-tető, Balaton, Velencei- tó, Tisza-tó. A két legnagyobb nemzetközi eseményünk a Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál illetve a Budapest Nemzetközi Félmaraton. Minden évben, a félmaratonon több, mint 12.000 induló, a maratonon több, mint 15.000 induló áll rajthoz összesen 10 távon. E két eseményre közel 3000 külföldi futó érkezik hazánkba a világ 52 országából, akik versenyélményeikkel hazatérve Magyarország és a BSI hírnevét öregbítik szerte a nagyvilágban. A szponzor cég/márka nevének és emblémájának publicitását a BSI eseményei nagymértékben és hatékonyan segíti. A szponzorált esemény előzetes kampányában, az eseményen és az esemény után a kampány lezárásában a szponzor cég/márka neve és emblémája folyamatosan jelen van nyomot hagyva a részvevőkben. Mára Magyarországon is egyre fontosabb az egészséges életmód (pl.: táplálkozás, sport) az emberek részére. Éppen ezért az eseményeinken évről-évre egyre többen vesznek részt. A BSI egy 60.000 fős adatbázissal rendelkezik.

Szponzori lehetőségek: Névadó Szponzor Az esemény a Névadó Szponzor köré épül fel. Az eseménnyel kapcsolatos összes felületen megjelenik (pl.: verseny logó, póló, rajtszám, plakát, szórólap, hírlevél, BSI weboldala helyszínen, sajtó stb.) Kiemelt Társszponzor Ez a szponzor típus következik a Névadó Szponzor után a szponzori ranglétrán! Gyakorlatilag 2-3 megjelenés kivételével a Kiemelt Társszponzor a lehető legtöbb eseménnyel kapcsolatos felületen megjelenik. Társszponzor A Névadó és Kiemelt szponzoroknál kisebb szponzori csomagot foglal magában. Nem jelenik meg minden felületen, de az igényeknek megfelelően a szponzorral közösen összeállítunk egy olyan csomagot, mely mindkét fél számára elfogadható. A BSI-nél a termék támogató szponzorok is Társszponzorként jelennek meg.

A szponzor neve, emblémája megjelenik: NÉVADÓ SZPONZOR A megrendezés magában foglalja az esemény megtervezését, engedélyeztetését, személyi és technikai hátterének biztosítását, az esemény sportszakmai lebonyolítását, a szponzor által kért kiegészítő szolgáltatások megrendelését és lebonyolítását, valamint a rendezvény teljes PR kampányát. A szponzor neve, emblémája megjelenik: Az esemény nevében Az esemény emblémájában Az esemény hivatalos pólóján Az esemény rajtszámának felső részén Az eseményt megelőzően 2-3 másik verseny rajtszámának hátoldalán Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján Az esemény digitális szórólapján oklevele és/vagy érem felületén A www.futanet.hu internetes honlapunkon a versenyhez kapcsolódó minden oldalon A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben rajt/célkapu molinón a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók kilométer táblákon az útvonal mentén öntapadók kordon és terelőszalagokon a felvezető autó tetején az időmérő óra mellett célszalagon díjazási színpadon és annak hátterén felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

Helyszíni megjelenések: Az esemény díjazásába és a sorsolásába beépítjük a Névadó Szponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Névadó Szponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Névadó Szponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba. A rajt és célcsomagok a Névadó Szponzor által biztosított reklámszatyrokban kerülnek átadásra.

. Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban több alkalommal. (pld. szám 5000 db) A www.futanet.hu oldalon a hírek rovatban több alkalommal A www.futanet.hu oldalon banner A BSI online hírlevelében több alkalommal. (a BSI 60.000 fős adatbázissal rendelkezik) A www.futanet.hu oldalon a verseny előzetes kommunikációjában a nyitó oldalon elhelyezzük a verseny bannerét, melyben szerepel a Névadó Szponzor emblémája. A www.futanet.hu oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Névadó Szponzor játékot szervezünk, melynek nyertesei között a Névadó Szponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki. Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz .

A Spuri WebTV 3 és egy 10 perces adást készít az eseményekkel kapcsolatban, mely megtekinthető a www.futanet.hu oldalon. Egyéb megjelenések: Televízióban 3-5 perces képes összefoglaló jelenik meg az eseményről (MTV m1-es csatornáján, minden szombaton 25 percben Mozdulj Szabadidősport Magazin) Amennyiben az eseménynek van rádiós szponzora a szpotokban elhangzik a verseny neve. Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére.

A szponzor emblémája megjelenik: KIEMELT TÁRSSZPONZOR A szponzor emblémája megjelenik: rajt/célkapu molinón a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók kilométer táblák alján az útvonal mentén felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen Az esemény rajtszámának alsó részén Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján Az esemény digitális szórólapján Az esemény oklevelén A www.futanet.hu internetes honlapunkon az esemény oldalán A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben

Helyszíni megjelenések: Az esemény sorsolásába beépítjük a Kiemelt Társszponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Kiemelt Társszponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Kiemelt Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

. Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban 2 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A www.futanet.hu oldalon a hírek rovatban 4 alkalommal A www.futanet.hu oldalon 4 hét banner A BSI online hírlevelében több alkalommal. (a BSI 60.000 fős adatbázissal rendelkezik) A www.futanet.hu oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Kiemelt Társszponzor játékot szervezünk, melynek nyertesei között a Kiemelt Társszponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki. Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz Egyéb: Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére. .

A szponzor emblémája megjelenik: TÁRSSZPONZOR A szponzor emblémája megjelenik: Az esemény oklevelén A www.futanet.hu internetes honlapunkon az esemény oldalán a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

Helyszíni megjelenések: Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Társszponzor részére. (3X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

. Nyomtatott és online megjelenések: Spuri Futó Magazinban 1 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A www.futanet.hu oldalon a hírek rovatban 2 alkalommal A www.futanet.hu oldalon 2 hét banner A BSI online hírlevelében 2 alkalommal. (a BSI 60.000 fős adatbázissal rendelkezik) Egyéb: Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére. www.futanet.hu Info: sales@futanet.hu .