Kertész Hétvége a Tanyán 2011. április 23-24.. Tényszerűen •Több mint 32 fő •Több mint 20% gyerek 3-40-ig vegyesen •Több nő, mint férfi •Ancsi kedves.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Női viselet.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A házasság még nem a mennyország
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Fölöttünk új csillag ég
Ábrahám legnagyobb próbatétele
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
HIKGHB Németh Gábor LUF9NV Simon Attila. A programozás alapjai előadás Híradástechnikai Tanszék.
A jövő és az energia Mi lesz velem negyven év múlva ? Mivel fogok közlekedni ? Fázni fogok otthon vagy melegem lesz ?
Japán írásjegyhálózatok vizuális ábrázolása. Első ábra.
Gyerekek a szerelemről, családról
Karácsonyi óhaj.
 A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint.
A számla.
PowerPoint: aranyrozmaring
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A strucc.
Legyen időd az életre.
Zene: Claydeman Klikkelj!
Dévényi Erika Boldognak lenni
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
A S Z Á M L A.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
SZÁMLA Zene: Alizon Kraus - In The Palma Továbbitás automatikus.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Logikai szita Baráth Kornél.
MLSZ Marketing és Média Bizottságának munkája
NÉVNAPODRA!.
AZ IGAZ SZERETETT….
Istenünk, sok-sok feszültség,
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Legyen idõd Az életre … Legyen időd a munkára, amivel elért eredményeidet fizeted meg.
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
ZENE: FOR ANNA _ PAUL MAURIAT PR ÁGA Zene: Klikkelj!
MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját.
Kemencei táborozás szeptember
A Zalaegerszegi Televízió nézettségi mutatói A felmérés április- májusában készült.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ ) II. SZAKASZ ” TÁMOP / A papír útja-Tóth-Pliska Ágnes.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Az én kedves barátimnak
Hamvazó- szerda.
Brassó Belvárosi Református Egyházközség A magyar reformáció nagy alakjai Előadás sorozat esztendő Reformáció nagyhetében.
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
Megszűnik a várakozás.
GRILLSÜTÉS Ez az a tevékenység, amelyben leginkább felfedezhetjük az IGAZI férfi konyhai tudományát. Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következő.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!
Húsvétra Készítette: Vörös Paulina.
Föld és nagy ég, ezernyi csillag, Zengjetek Istennek új éneket! A mindenség víg dalra bíztat: Zengjetek Istennek új éneket! Csodáin ámulva ujjong szívem.
Húsvét II Vasárnapja A - év A - év J n 20,19-31 Mikor azon a napon, a hét első napján este lett, és a helyiség ajtaja, ahol a tanítványok összegyűltek,
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Képek: Szentesi Gyors.
Büszkeség = balítélet 1 Pt 5, 5/b „A büszkeség az elveszettek átka és a legnagyobb akadály a megmentettek életében.” Chris Gummitt.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Nőnapi versek Arany Viktortól
Nem mond le rólad, vissza fogad téged
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Fizetve… Most ide kell írnom, hogy ne nyúlj hozzá, magától vetít! (+zene)
Előadás másolata:

Kertész Hétvége a Tanyán április

Tényszerűen •Több mint 32 fő •Több mint 20% gyerek 3-40-ig vegyesen •Több nő, mint férfi •Ancsi kedves és méltóságos vezetése •2 bográcsnyi finomság Klári, Gábor és a konyhai kisegítők keze alól •1 esti tábortűz •Milliárdnyi csillag éjszakánként •Fák, bokrok, fűszernövények, gyeptéglák, farakás, orgonasövény, át- és elültetések, gereblyézés, ásás, talicskatolás, göröngyök elsimítása, búzavetés, meszelés konyhában és folyosón, tótisztítás békafogással és nőriogatással •Új szauna előtető •Sok liter sör, ásványvíz, csalántea •Kevés liter melegvíz •Több mint 3 féle Marcsi-csodasüti •Jószín, nevetés, izzadás, elégedettség •Több mint jó!

Lelkesen A Tanyán lenni jó. Eztán még jobb lesz. Azok, akiknek ideje és lehetőségei engedték, hogy részt vegyenek a Kertész Hétvégén, meleg szívvel fogtunk ásót, gereblyét, lapátot és talicskát, hogy Ancsi kedves és figyelmes eligazítása mentén a két nap alatt megvalósítható feladatokat elvégezzük. Néhány óra múlva már nem csak a szívekben, hanem a pólók alatt is meleg volt, mert gyönyörű napsütéses hétvégét kaptunk, amit Húsvét hétfőn egy kiadós zápor zárt, megöntözve az elvetett magokat, elültetett palántákat. Sokan érkeztek családjukkal, találkozhattunk az eddig csak hírből ismert és 4 gyerekekkel, akik maguk is beálltak segíteni. Atesz, KrállAti, Gábor és Kolos a szauna előtetejét készítették el töretlen munkával, a többiek pedig a Tanya egész területén áldoztak a kétkezi munka oltárán. Öröm volt nézni az ebédre várakozó, elpilledt arcokat.Klári és Gábor mindkét nap bográcsban készült étellel kényeztette a dolgos népet, amit békében, a fűben ülve fogyasztottunk el. A Tanyán lenni jó. Mostantól másként nézek a fűszerkertre, a nőszirmokra, és a hasáb fákra is…