Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
Advertisements

Dél-Dunántúli Regionális Forrásközpont Szolgáltató Nonprofit Kft.
Az idősebb munkavállalók foglalkoztatása Magyarországon
KIÚT A HÁTRÁNYOS HELYZETBŐL Modell értékű program a Zalaegerszegi kistérségben Molnár Máté programigazgató Foglalkozta Társ – Társ a foglalkoztatásban.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Az ÁFSZ szervezetfejlesztési törekvései különös tekintettel.
Nyitórendezvény Edelény, „Digitális írástudással a munkaerő-piaci aktivitás elősegítéséért”
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
A munkanélküliség káros hatásának csökkentése foglalkoztatási projektek generálásával egy kistérségben Zentai Gábor Szigetvári Kultúr- és Zöld Zóna Egyesület.
„A MUNKA NEMESÍT II.” "A programot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja."
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
1. Konzorciumi Partnerek •Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) •Magyar Iparszövetség (OKISZ) •Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ)
Huszta Roland – Fejlesztési igazgató
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
„Megváltozott világ?!” TÁMOP /1-2F projekt Dr. Ádám Szilvia.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
Az állást kereső kerületi lakosoknak nyújtott szolgáltatások a Baross utcai munkaügyi kirendeltségen és a Kesztyűgyári állásbörzéken Szakmai gyakorlat.
Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
Social label – társadalmilag felelős munkáltató minősítés Garadnay Tea
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
A foglalkozási rehabilitáció helye és szerepe a munka- ügyi szervezetben Harkány, október 16. Szellő János.
Kismama Karrier Központ és Alternatív Főiskola
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
E-learning alapú komplex képzések
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
TÁMOP C-09/ „Kitárt karok” szeptember február 29. „Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé.
Tranzit foglalkoztatás a Civil Nonprofit Kft-nél
Tájékoztató az aktuális foglalkoztatási és képzési programokról.
Családi napközi.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
Hatékonyság – Esély - IntegrációHatékonyság – Esély - Integráció TÁMOP /2-C SZEPTEMBER 30.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Munkaasszisztensi tevékenységek Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft. ___________________________ Integrált Foglalkoztatást Segítő Szolgálat.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Hajdú Éva Budapest Esély Nonprofit Kft Munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása November 27.
Vucskó Bernadett Fővárosi Esélyegyenlőség Módszertani Iroda „ HÉTRŐL ÉVRE A MUNKÁBAN ” NONPROFIT MUNKAKÖZVETÍTŐI RENDSZER BEMUTATÁSA március 26.
Kunszentmártoni kistérség munkaerő-piaci helyzete, támogatási lehetőségek Készítette: Deák István kirendeltség-vezető.
Velünk egy jobb világért! Fő támogató: Partner: Andersen Munkaerő-piaci Támogató és Képzési Program 11 Lukács András vezető „Esély a munkára – Civil együttműködés.
A rendezvény a Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum égisze alatt, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával valósul meg. Társadalmi.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
Esélyegyenlőség a foglalkoztatásban a TÁMOP projekt képzési tapasztalatai alapján Szabó Zsóka Nők a Holnapért Alapítvány Várpalota 2011,
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
„Kihívások és válaszok” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, október 24.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
HEFOP/2004/1.3.1 A HEFOP – „Második Esély” – Roma nők munkaerő-piaci (re)integrációjának elősegítése – projekt bemutatásán keresztül a roma nők esélyegyenlőségének.
DÉMÉTER PROGRAM AZ ABA-NOVÁK KULTURÁLIS KÖZPONTBAN TÁMOP 3.2.3/09/ „Építő közösségek”, közművelődési intézmények az élethosszig tartó tanulásért.
Nyitórendezvény Edelény, „Digitális írástudással a munkaerő-piaci aktivitás elősegítéséért”
Digitális kompetencia-fejlesztés TÁMOP /3
„Kiút a hátrányos helyzetből” c. projekt innovatív elemei.
A HEFOP / /4.0 „A társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” projekt keretében tervezett.
Helyi Esélyegyenlőségi Program Nők munkaerő piaci helyzetfelmérése Bükön 2014.augusztus 27.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
„Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai TÁMOP C-09/ „Trambulin”
TÁMOP „Út a munka világába” Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ dr. Nyári Tibor projektvezető.
„A TÁMOP /1 program Békés megyében elért eredményei” Solti Lajos TÁMOP projektmenedzser 2013.február.14 TÁMOP
Digitális kompetencia fejlesztés Digitális írástudással a munkaerő- piaci aktivitás elősegítéséért.
TÁMOP „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” - Budapest.
TÁMOP /1 Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Szegfű Rita projektvezető Kecskemét, február 27.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
ZALAI INNOVATÍV FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MEGVALÓSÍTÁSA TOP-5.1.1
Foglalkoztatáspolitika a gazdaságfejlesztés szolgálatában
Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések SIPOS-KOVÁCS MÓNIKA PROJKETMENEDZSER.
HEFOP /1 „Lépj előre” – Őrségi kistérségi összefogás a szociális szakemberek képzésével a munkanélküliség hatékony kezelése érdekében HEFOP / /4.0.
A megyei paktum keretében megvalósuló munkaerő-piaci program
„Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020” Dézsi-Kocsis Viktória Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály december 13.
Puskás Hajnalka szakmai vezető, Bács-kiskun Megyei Nőközpont
Helyi Foglalkoztatási Együttműködések az Edelényi kistérségben
Előadás másolata:

Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető Munkáltatói fórum 2010.10.13.

A PROJEKT CÉLJA TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” A PROJEKT CÉLJA

Főpályázó: Budapest Esély Nonprofit Kft. TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” A CÉLCSOPORT Résztvevőink regisztrált álláskeresők vagy 1 éve nem dolgoznak, emellett 18 évesnél fiatalabb gyermeket egyedül nevelnek; vagy az elmúlt 12 hónapon belül szűnt meg a GYES, GYED, TGYÁS A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Főpályázó: Budapest Esély Nonprofit Kft. Partnerek: Eutrend Kft., E-Help Consulting Kft.

TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” A PROJEKTBE BEVONTAK SZÁMA: 60 FŐ Képzések: - 15 fő élelmiszer- és vegyiáru-eladó - 15 fő társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó - 10 fő családi napközi üzemeltető Minden résztvevő számára rendelkezésre álló tréning : - Család és munkahely - Álláskeresési technikák

Szolgáltatások a célcsoport számára a projekt 18 hónapja alatt: TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” Szolgáltatások a célcsoport számára a projekt 18 hónapja alatt: Készségfelmérés Mentori szolgáltatás Gyermekfelügyelet a kiválasztás és képzés ideje alatt - A munkavállaláshoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálat - Álláskeresési tanácsadás

KÖZVETLEN SZOLGÁLTATÁSAINK A MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA: TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” KÖZVETLEN SZOLGÁLTATÁSAINK A MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA: Munkahelyi esélyegyenlőségi tréning: felkészítés az atipikus foglalkoztatási formák és a sokszínűség befogadására Társadalmilag Felelős Vállalkozás minősítés: a minősítés célja, hogy egy objektív kritériumrendszer alapján, átvilágítás illetve audit során értékelje a szervezetek munkavállalókkal kapcsolatos gyakorlatát, és lehetőséget, segítséget adjon a jó gyakorlatok fejlesztésére. Munkáltatói fórumok: információk az atipikus foglalkoztatás formáiról, személyes konzultáció az előadókkal Osztott munkakör teamek kölcsönzése: az E-Help Kft. konzorciumi partnerünknél innovatív foglalkoztatási megoldást vezetünk be. A munkaerő kölcsönző cég részmunkaidőben foglalkoztatja a projektrésztvevőket és igyekszik munkakör-párokban kikölcsönözni őket. Munkabér támogatás: a projekten belül lehetőség van ennek igénybevételére a munkaerő kölcsönzőn keresztül történő munkaerő igényléskor. Hat hónap továbbfoglalkoztatás szükséges a projekt lezárulta után.

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK EGYÜTTMŰKÖDNI? TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK EGYÜTTMŰKÖDNI? Munkaerő kölcsönzés: a munkáltatói felelősség nem az Önöké Munkáltatói terhek csökkenése Az általunk kínált munkavállalók: - Motiváltak (élnek a lehetőséggel, könnyen elköteleződnek) - Komplex figyelműek - Biztonságot keresnek fix munkaerő - Maximális hatékonyság: csak munkára fordítja a munkaidejét

VÁRJUK SZÍVES KÉRDÉSEIKET, MEGKERESÉSÜKET! TÁMOP 2.4.3.A-09/2-2009-0003 „Család velem, karrier előttem” VÁRJUK SZÍVES KÉRDÉSEIKET, MEGKERESÉSÜKET! Őry Beáta Projektvezető Budapest Esély Nonprofit Kft. ory@pestesely.hu Tel: 06-1-476-19-30 Fax: 06-1-476-19-31