Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Advertisements

Sámuel királlyá keni Sault
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT!.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
JÓ REGGELT !.
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
JÓ REGGELT  !!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
BETLEHEM.
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Az Úrhoz száll a himnusz és a zsoltár, mit zengek én amíg élek
Dalt zengnek a rétek, s minden virág,
JÓ REGGELT !.
HÉTFŐ COMPLETORIUM HÉTFŐ COMPLETORIUM Krisztus, tündöklő nappalunk, az éj árnyát eloszlatod, kit fényből fénynek vall a hit és fénnyel áldod szentjeid.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér, Elvisz, elsegít engem a célhoz, /:Ő a győzelmes, hű vezér. :/ Velem vándorol utamon Jézus,
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok.
Dicsérlek téged, mennynek, földnek Atyja! Nagy neved fénye az eget áthatja, Kegyelmed mélye meg nem érthető, És magas volta fel nem érhető, érhető. Dicséretek.
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
JÓ REGGELT !.
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Megtisztul minden szennytől A Jézus vériben, Jézus vériben.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
55.
Te adtad nékem lelkemet,
JÓ REGGELT !.
388.
44.
54.
348.
321.
35.
Előadás másolata:

Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt Magasztalja lelkem az én Uramat! Örvendezve élek szárnyai alatt. Szolgálója lettem, lepillantott rám. Alázattal zengi dicséretét szám.

Ami velem történt, nem volt soha még Ami velem történt, nem volt soha még. Boldognak mond engem minden nemzedék. Nagyot művelt rajtam hatalmas keze! Jóságában százszor szent az Ő Neve!

Irgalma leárad, népünkre borult Irgalma leárad, népünkre borult. Félelmünkre szállott, s a szívünkre hullt. Hatalmas a karja, csak egyet suhint, s a kevélykedőket széjjelszórja mind.

Letöri a gőgöst képzelt magasán. Alázatos hívét áldja trónusán Letöri a gőgöst képzelt magasán. Alázatos hívét áldja trónusán. Éhezőnek ételt tele kézzel ád, de a gazdagoktól zárja kapuját.

Igazak dolgára örök gondja van. Szívén hordja népét nagy irgalmasan Igazak dolgára örök gondja van. Szívén hordja népét nagy irgalmasan. Atyáinkhoz szólott ezredeken át, Ábrahám és magva ismerte szavát.

Dicsőség az Úrnak, áldjuk az Atyát, Fiút és a Lelket századokon át Dicsőség az Úrnak, áldjuk az Atyát, Fiút és a Lelket századokon át! Tudom, hogy mit adtál: töviskoronát, áldott légy ma érte, s minden koron át!