Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Információs függvények
A látvány-csapatsportágak támogatásához kapcsolódó társasági adó kedvezmény szeptember 16. Hadas Ildikó mob:
Cím - Title. 1. szó word 1.kép picture 2. szó word.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV | A KOM-PASSZ program ismertetése „KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program GEBAUER FERENC MFPI, március 7.
Fontos tudnivalók az iskolarendszerről és a tájékozódás módjairól
Sarangolt faválasztékok tömör köbtartalmának meghatározása
Internet alapú önértékelés
A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
Operációs rendszerek Beállítások.
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
Számlanyitás, vps, metatrader, robot telepítés
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
1. Első körös fejlesztések Törzsadat csomag, mintaadatbázis Oktatási anyagok Ajánlatok, szerződéstervezetek
Billentyűzet Az egyik legtöbbet használt bemeneti eszköz
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.
SÍKLAPÚ TEST METSZÉSE SÍKKAL.
A keringési szervek vizsgálata
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
MICROSOFT OFFICE EXCEL. Indítása  Start - Minden program – Microsoft Office – Microsoft Office Excel  Asztalról az ikonjára dupla kattintással.
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Echokardiográfia, koronarográfia június Dr. Andréka Péter Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika.
Pályaválasztási és Pszichológiai Tanácsadó Osztály
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
Microsoft Excel Általános ismeretek.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Az Utónévkereső portál előzményei Raátz Judit raatz. mta
Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat. Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ? tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode.
Több projekt együttes követése Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Központosított rendszerfelügyelet System Center Essentials 2007 Micskei Zoltán.
Kedves Pályaválasztó Fiatal! Köszöntünk a KOM-PASSZ programban! Tájékoztató füzet Lapozáshoz a PgDn és PgUp billentyűket használhatod.
Folyóiratok Seres Judit november 27.. Napilapok  Porta  Szerelési feladatok  Érkeztetés a periodika modulban  Pakolás az Általános Folyóirat-olvasóban.
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Billentyűzet (keyboard) az alapértelmezett beviteli eszköz
Paint.
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Iskolapszichológia a Nevelési tanácsadóban
Honlap készítés 4. óra.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
„KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program
Jelen és jövő A Budaörsi Nevelési Tanácsadóban. Mi történik a Nevelési Tanácsadóban? Vizsgálunk Szakvéleményt írunk Terápiát végzünk, gyógyítunk (rajz,
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Verseny és szabályozás 2013 MTA KRTK KTI Bemutató konferencia szeptember 30.
Scania Top Line ajánlatok Polsák János úr részére Továbblépés: Enter Vissza: bal nyíl Információ: Janacsek Zoltán
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Közigazgatási Gyakornoki Program Készítette: Szekeres László humán kontroller Személyzetpolitikai, Továbbképzési és Kontrolling Főosztály szeptember.
FELVÉTELI, avagy hogyan jelentkezünk középiskolába
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Új pályainformációs eszközök - filmek Czanik Gábor.
FIT-jelentés 2014 Kompetenciamérés eredményeinek elemzése.
Pályaorientációs munka az OFIK-ban. Országos Felsőoktatási Információs Központ Információs tanácsadás: Választás segítése: karriertervezési információk.
Folyamat-, illetve állapotjelentés
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Szövegszerkesztés összefoglalás.
93. óra Transzformációk összefoglalása
Hasznos billentyű kombinációk
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Openstack-alapú privát felhő üzemeltetés 2017/2018 I. félév SZTE
Közgazdászpalánta verseny
Kedves Pályaválasztó Fiatal!
Közösségi médiás képek sablon
Előadás másolata:

Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Start Töltsd le a Tájékoztatót, és küldd el az Állapotjelentést!

KOM-PASSZ pályaválasztási program – 1. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Töltsd le az I. kötetet, és az 1. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést! A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén.

KOM-PASSZ pályaválasztási program – 2. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól  Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a II. kötetet, és a 2. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

KOM-PASSZ pályaválasztási program – 3. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól   Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Itt jársz Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a III. kötetet, és a 3. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

KOM-PASSZ pályaválasztási program – 4. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól  Itt jársz   Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a IV. kötetet, és a 4. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

KOM-PASSZ pályaválasztási program – 5. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól   Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén.