Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ami a Tiéd.
Advertisements

A területegységek átalakítása
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Szubliminális üzenetek
Start. Néhány kérdésre válaszolnod kell. Válaszaidnak megfelelően a computer megtalálja a hozzád illő partnert!! tovább.
Sorozatszámítás Sorozatszámítás (N,A,s) s := kezdőérték
Fotó: Fenyősi László. Fotó: Fenyősi László Fotó: Fenyősi László.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Fejlesztéspolitika a verseny- képesség szolgálatában Dr. Tétényi Tamás Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztályának ügyvezető elnöke A közgazdaságtudomány.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Energiatervezés Alapfogalmak.
AJÁNDÉK BOROK Mészáros Péter Gyöngyös
PRO WEAR.
A hepatitisz C ellátásának változásai:
Készült a leendő vizsgázóknak
A PIACI MŰKÖDÉS TAPASZTALATAI A MAGYAR GÁZIPARBAN
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Az öntözés hazai szerepe, jelentősége
A tételek eljuttatása az iskolákba
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Kettős könyvvitel példa
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
: Adós Aladár számláján 2700 dinár tartozás. Elhatározta, a következő naptól a hónap végéig minden nap befizet 150 dinárt, hogy rendezze.
13.Óra AZ OLDATOK TÖMÉNYSÉGE
FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI NAPOK
Idős betegek dialízis kezelésének orvosi, pszicho-szociális és
Lineáris programozás Definíció: Olyan matematikai programozási feladatot nevezünk lineáris programozási feladatnak, amelyekben az L halmazt meghatározó.
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
A CSONTOK BIOMECHANIKÁJA
A NŐK FÖLDRAJZA.
Matematikai alapok és valószínűségszámítás
Emlődaganatok prognózisa a szűrési program tükrében
Mélységi bejárás.
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
energetikai hasznosítása III.
Önálló laboratórium 1 prezentáció 2012/13 2.félév Kollár Péter Attila ICG36F Konzulens: Pataki Béla.
A villamosenergia-kereskedelem működési keretei
Védőoltások A következőkben a védőoltásokra vonatkozó feladatlapokon szereplő kérdésekre adandó válaszok láthatók, Hasznos lehet kivetíteni, amikor az.
Milyen szemléletváltást követel meg a választható portfoliós rendszer bevezetése a pénztáraktól? Pénztárkonferencia 2008 Biró Gergely.
A TUDATOS EDZÉS Mire is edzünk, és hogyan!? Mérjünk pulzust!!!
KÖZOKTATÁS, SZAKKÉPZÉS, A MUNKA VILÁGA MSZT HÁROMSZÉKI Tagozata Sepsiszentgyörgy szeptember 29. Dr. Szenes György elnök.
Gyomfelvételezés Mintaterület kijelölése: a társulásra jellemző összes fajt tartalmazza, reprezentálja a társulást (2 m x 2 m) Feltüntetendő adatok: Felvételező.
Ámos (Ungár) Imre (Nagykálló, Ohrruff, Németország, 1944)
NŐ A GYÖNYÖRŰ Szerkesztette: Dr. Hídvégi Márta pszichológus.
Közösségi Önsegítő Rendszer (KÖR) mint jó megoldás teleházak számára.
Comenius Logo (teknőc).
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Szakíts magadnak id ő t Szakíts magadnak id ő t!
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Fejlesztési források 2007-től Új Magyarország Vidékfejlesztési Program L. Paciolo Bt Gödöllő Szabadság tér
Érettségi eredmények Vizsgázók száma: 114 fő Rendes vizsga: 82 fő Előrehozott vizsga: 32 fő (30+2) Összes értékelt tantárgyi vizsga: 495 Összes.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
VI/1. dia Az etoricoxib tolerálhatósági profilja.
Vallomások Vallomások Az igazat mond, ne csak a valódit!
A magzati vesztesztés mértéke és annak vizsgálati lehetősége a termékenyítés utáni 60. napig tejelő szarvasmarhában Dr. habil. Gábor György PhD tudományos.
A meteorológiai ballon
ISMÉTLÉS A LOGOBAN.
> aspnet_regiis -i 8 9 TIPP: Az „Alap” telepítés gyors, nem kérdez, de később korlátozhat.
2.1. ÁTMENŐCSAVAROS FA-FA KAPCSOLATOK
A férfi földrajza.
A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
Ami a Tiéd.
Előadás másolata:

Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.

1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba.

2. 12 éves korban siker az: ha vannak barátaid. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba.

3. 18 éves korban siker az: ha van jogosítványod éves korban siker az: ha vannak barátaid. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba.

4. 20 éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

5. 35 éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

6. 50 éves korban siker az: ha van pénzed éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

7. 60 éves korban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van pénzed éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

8. 70 éves korban siker az: ha van jogosítványod éves korban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van pénzed éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

9. 75 éves korban siker az: ha vannak barátaid éves korban siker az: ha van jogosítványod éves korban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van pénzed éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid éves korban siker az: ha van jogosítványod éves korban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van pénzed éves korba siker az: ha van pénzed éves korodban siker az: ha tudsz szexelni éves korban siker az: ha van jogosítványod. 1. Három éves korban siker az: ha nem szarsz be a nadrágodba éves korban siker az: ha vannak barátaid.

Tehát... Sok sikert!