Automatikus diabemutató!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
So Others May Live! …rádiótávközlés az életmentés érdekében….
Advertisements

Kiemelt Ügyek Igazgatósága
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
JHS újratöltve, avagy a Gondoskodó Technológia!
MLBKT Konferenica 2012.
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?
Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Készítette: Dr. Szabó Péter Főosztályvezető
1 ONYF BM OEP Az EMMA működési modellje Munkavállalók adatai Munkáltatók adatai Munka- viszonyok adatai Munkavállalók EU FH OMMF KSH EMNY Központ Munkáltatók.
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
PALLÓ zárókonferencia BMK, január 30. A közművelődési intézmények szerepe és lehetőségei a felnőttképzésben Felnőttképzési információs és segítő.
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A polgári védelmi tervezés Jogszabályi háttér § §1949. évi XX. törvény a Magyar Köztársaság Alkotmánya § §1996. évi XXXVII. törvény a polgári védelemről.
Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek szerepe
KÖZEGESZSÉGÜGYI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ELŐTÉRBE HELYEZÉSE AZ EMBERI ÉS AZ INTÉZMÉNYI ERŐFORRÁSOK RÉVÉN A KÖZÖSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSBAN.
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
AZ EGRI CSALÁDSEGÍTŐ INTÉZET MÓDSZERTANI GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT MUNKATERVÉNEK BEMUTATÁSA Készítette: Pappné Kormos Zsuzsanna.
Az Áldozatsegítő Szolgáltatások fejlesztése alprojekt
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja.
Prof. Dr. Nagy János Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács Elnöke Budapest, február 24. A felsőoktatási intézmények vagyongazdálkodása.
A kitelepítés, kimenekítés, befogadás, visszatelepítés általános és speciális feladatai Magyarországon „Hallgatók a tudomány szolgálatában” Tudományos.
A POLGÁRMESTEREK VÉDELMI IGAZGATÁSI FELADATAI A JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK TÜKRÉBEN MISKOLC, JÚNIUS 06. FAZEKAS GYÖRGY ALEZREDES.
Lakosságriasztás a médiaszolgáltatók közreműködésével
A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága dr. Dinók Henriett.
1 TÁMOP-3.1.4/08/2. A Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetének szolgáltatásai Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete.
Katasztrófavédelem a védelmi igazgatás rendszerében
Jogszabályi háttér A katasztrófavédelem a polgári védelem és a tűzoltóság országos és területi szerveinek összevonásával alakult meg január 1- jével,
Ajánlás a felkészítések (gyakorlás, munkaműhely) tartalmára és módszerére A gyakorlat bemutatása A gyakorlat célja az etilén termékvezetékek sérülése következtében.
A területi szervek fő feladatai a nukleárisbaleset - elhárítás területén Jogszabályi háttér § §248/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az Országos Nukleárisbaleset-elhárítási.
A területi szervek fő feladatai a nukleárisbaleset - elhárítás területén Jogszabályi háttér § §248/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az Országos Nukleárisbaleset-elhárítási.
Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2012.
„Az Áldozatsegítő Szolgálat és a Jogi Segítségnyújtó Szolgálat közös hétvégi ügyeleti rendszerének kialakítása Komárom-Esztergom megyében” november.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
Kormányszóvivői tájékoztató Hajléktalan-ellátás Felkészülés a télre.
Állami és önkormányzati vállalatok átláthatósága - a FŐTÁV Zrt. esetében Budapest, április 28.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató
Budapest forgalomkezelése és a CITY LOGISZTIKA ITS alkalmazásai
Az igénybevevői nyilvántartás
NAK, Szakképzési Igazgatóság
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Emma telefonos ügyfélszolgálat
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium EKOP projektjeinek jelene és jövője dr. Rupp Zoltán főosztályvezető E-közigazgatásért felelős helyettes államtitkárság.
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Draskóczi József r. alezredes
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Foglalkoztatási Információs Pontok
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. Egy 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH Csoport küldetése: A KKV-k és az önkormányzatok.
KULCSKOMPETENCIÁK AZ MVMI FEJLESZTÉSI IGAZGATÓSÁGÁN
TÁMOP /A Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat.
CONTROFLEX KFT Bemutatkozás. A Cég története A CONTROFLEX KFT-t januárjában Magyarországi magánszemélyek alakították Tevékenységi területe –gázelemzés.
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
DND Telecom Center Kft. / 1089 Budapest, Elnök utca 1. / Tel.: / / DND Telecom Center Kft. Szőcs Zoltán kereskedelmi.
Változások az építőiparban – 2013 Tájékoztató az építésüggyel kapcsolatos jogszabályok január 1-e óta hatályos kivitelezőket érintő rendelkezéseiről.
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
Tájékoztatás jogszabály változásokról
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
ELMŰ Hálózati Kft. ÉMÁSZ Hálózati Kft.
Előadás másolata:

Automatikus diabemutató!

A BM HEROS Zrt. a HEROS Szolgálat keretein belül 2012 A BM HEROS Zrt. a HEROS Szolgálat keretein belül 2012. április 01-jével fokozatosan beindítja Országos/Területi Szervizszolgálatát, amely tavasztól az ország 6 különböző városában várja ügyfeleit. Területi Szervizek: (A volt Megyei Javítóműhelyek helyén.) Budapest: - Ezüstfa utcai telephely, - Kun utcai javítóbázis Eger Nyíregyháza Szeged Pécs Veszprém

A „HEROS Szolgálat” fő jellemzői: hatékony, egységes, rugalmas. A BM HEROS Zrt. minden szolgáltatási ágazatát magába foglaló „HEROS Szolgálat” tevékenységének elsődleges célja a katasztrófavédelem és a tűzoltóság eszközparkjának karbantartása és szervizelése. A „HEROS Szolgálat” fő jellemzői: hatékony, egységes, rugalmas. Az ország teljes körű lefedésével, központi diszpécser szolgálattal, mobil szervizzel és logisztikai hálózattal a legkisebb hiba elhárításától a teljes felújításig, a tevékenység hatékonysága nő; a szolgáltatás színvonala és az árképzés országosan egységessé; a bejelentésekre való reagálás és ügyintézés rugalmasabbá valamint gyorsabbá válik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2012-től életbe lépő kötelezettség vállalási rendje szerint, gépjármű és eszköz javításra megrendelési igényt a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságok adnak. Ebből adódóan változik a gépjárművek és eszközök meghibásodásának bejelentési és javítási módja, amit az alábbiakban szemléltetünk. Gépjármű; valamint a tűzoltás-technikai-, mentő-, és légzésvédelmi eszközök hiba bejelentésének, javítás megrendelésének, valamint a javítás lebonyolításának módja: 1. Az üzemeltető észleli a rendellenes működést: Tűzoltás-technikai Motorikus Alvázzal kapcsolatos Speciális málhaeszköz hibák ÜZEMKÉPTELEN ÁLLAPOT

2. Az üzemeltető a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon keresztül bejelenti a „HEROS Szolgálat” diszpécser központjába a hibát: A diszpécser központ rögzíti a bejelentést, és a rendelkezésre álló információk alapján intézkedik, ami a következő módon történhet: 3. Hiba megoldása telefonos segítségnyújtással 4. Hiba javítása Mobil Szerviz kiszállással 5. Hiba javítása a legközelebbi Területi Szervizben 6. Hiba javítása Partner Szolgáltatóinknál 7. Hiba javítása a HEROS fővárosi telephelyén

3. Hiba megoldása telefonos segítségnyújtással Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése Diszpécser szolgálat segítsége telefonon keresztül (pl. vezérlési beállítások stb.) Hiba bejelentése Üzemképes állapot

4. Hiba javítása Mobil Szerviz kiszállással A diszpécser szolgálat a hibának megfelelően értesíti a legközelebbi Területi Szervizt Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése Hiba bejelentése A Területi Szerviz a helyszínre küldi szakemberét A „HEROS Szolgálat” szakembere az üzemeltetőnél végzi el a szükséges javítást. Üzemképes állapot

Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése 5. Hiba javítása a HEROS Szolgálat Területi Szervizénél A diszpécser szolgálat a hibának megfelelően értesíti a legközelebbi területi szervizt és odairányítja a javításra váró gépjárművet Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése Hiba bejelentése Az üzemeltető elküldi a gépjárművet vagy az eszközt az adott területi szervizhez Hiba szakszerű javítása Üzemképes állapot

Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése 5. Hiba javítása a HEROS Partner Szolgáltatóinál A diszpécser szolgálat a rendelkezésre álló információk alapján értesíti a HEROS partnerét, majd odairányítja a hibás gépjárművet, vagy eszközt Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése Hiba bejelentése Az üzemeltető elküldi a gépjárművet vagy az eszközt az adott partner szolgáltatóhoz Hiba szakszerű javítása Üzemképes állapot

Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése 5. Hiba javítása a HEROS budapesti központjában A diszpécser szolgálat a rendelkezésre álló információk alapján irányíthatja az üzemeltetőt a budapesti központba javításra (magasból mentő, speciális eszköz, vagy speciális javítóbázist igénylő javítás esetén) Gépjármű vagy eszköz hibájának észlelése Hiba bejelentése Az üzemeltető elküldi a gépjárművet vagy az eszközt a HEROS budapesti központjába Hiba szakszerű javítása Üzemképes állapot

A Területi Szervizek működésüket tekintve nincsenek megyékhez, illetve megyehatárokhoz kötve. Ebből adódóan a hibabejelentőnek elég EGYETLEN elérhetőséget megjegyeznie hiba esetére, amely a „HEROS Szolgálat” diszpécser munkatársa. A „HEROS Szolgálat” diszpécsere - amennyiben a bejelentés a MKI-tól érkezett - intézkedik a hiba elhárítására, közvetlen üzemeltetői bejelentés esetén felveszi a kapcsolatot a székhely szerinti Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal, és egyezteti a javítás megrendelését. Amint megtörtént a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos megrendelése az adott hiba javítására, a „HEROS Szolgálat” munkatársa értesíti a bejelentő üzemeltetőt a további teendőkről.

TMK Tervszerű Megelőző Karbantartás! Mi a TMK?! A „HEROS Szolgálat” a hiba javítása mellett nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért a BM HEROS Zrt. kifejlesztette a TMK rendszert. Mi a TMK?! Tervszerű Megelőző Karbantartás! Ezzel a rendszerrel biztosítjuk partnereink számára a szükséges megelőző karbantartási dokumentációkat, melyek elengedhetetlenek a gépjárművek és eszközök üzemképes állapotban való tartásához.

www.bmheros.hu Tel.: 06-1-260-0389 Fax: 06-1-260-2294 A „HEROS Szolgálat” és a „Területi Szervizek” Diszpécser Központjának elérhetőségei: Tel.: 06-1-260-0389 Fax: 06-1-260-2294 munkafelvetel@bmheros.hu A TMK rendszer webes felhasználóbarát felületen keresztül a www.bmheros.hu –n belül elérhető 2012. májustól. www.bmheros.hu

Köszönjük a bizalmat!