A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A világ legnagyobb technológiai diákversenye.”
Advertisements

A Nemzeti Környezetügyi Intézet Nyugat-dunántúli Kirendeltség
Biblia Levelez ő Iskola „Idegen vagyok a földön, ne rejtsd el el ő lem parancsaidat”
A NAPRENDSZER Naprendszerünk a Tejút galaxis peremén helyezkedik el. Középpontjában a Nap áll, mely körül a bolygók keringenek. A bolygók között számos.
Neumann János Készítette: Bánfa Ticián.
Tíz éves a Filozófiai Kert
2010. január 12-ére meghirdetett sztrájk alatt tervezett forgalomlebonyolítás.
A CSELEKVÉS SZINTJEI AZ ÖKOLÓGIAI KATASZTRÓFÁK ELLEN Fülöp Sándor Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosának Irodája (JNO) London 20th of November, 2011.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon A Magyar Tudomány Hónapja Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
KÖRNYEZETVÉDELEM nagy kihívás – nagy lehetőség Kovács Kálmán államtitkár.
DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG I Eco Taxe I Oldal 1 ECO Taxe Budapest 2012 Franciaország.
"vállalkozások klímatudatossága" Melyek vagy melyek lennének a legjobb, leghatékonyabb állami eszközök a vállalkozások klímatudatosságának erősítésére?
Az Eiffel-torony Hely: Párizs Magasság: 318 méter Emeletek száma: -
A Rio de Janeiró-i Megváltó Krisztus szobra ma egész Brazília jelképe
Az ENSZ klímatárgyalások Kiss Veronika OTDK április
A válság és ami utána következik….
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
GLOBAL EXICOR K FT É RD, A SZFALTOZÓ UTCA 43. B. ÉP. Tel:
The future A jövő.
Az evolúció régen és most
Rusznák András – ügyvezető, GOE
Kiegészítések az 1. előadáshoz. Az előadás anyagai elérhetőek: ai_mihaly/letoeltes.html.
A Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia végrehajtása - nemzetközi folyamatok és hazai feladatok - MeH-MTA Klímafórum május 28.
Hamasaki Ayumi. 1978, Fukuoka Japán előadóművész JPop  mi is ez?
KÖRNYEZETVÉDELEM nagy kihívás – nagy lehetőség Kovács Kálmán államtitkár.
Budapest mint világváros
Nukleáris energia. ► A nukleáris energia az utóbbi két évtizedben reménytelenül kiment a divatból. ► A biztonsági kételyek megingatták a lakosság támogatását,
Sopron Megyei Jogú Város
A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről.
A táblázatok formázása Készítette: Gombkötő Alexandra Felkészítő tanár: Györe Mihály József Attila Gimnázium, 6900 Makó Csanád vezér tér 6.
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Az új kormány gazdaságpolitikai mozgástere: egyensúlyi korrekciós alternatívák Urbán László XI. Vezérigazgató Találkozó Göd, április 4-5.
Allergia Tacsi Korpácsi Tamás 10.b.
Az informatika mint a modern kereskedelem mozgatórugója Műszaki innováció a Praktiker Kft.-nél Ónody Sándor Magyar Közgazdasági Társaság, 43. Közgazdász-Vándorgyűlés.
A globalizáció hatása a nemzeti számlarendszerre KSH, szeptember 22.
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj Motiváció Máshol hogy csinálják? szeptember dr. Német Béla, tudományos munkatárs.
Roma Központ Nagykanizsa Magyar-Horvát Szakértői Akadémia szeminárium
A GLOBÁLIS KLÍMAVÁLTOZÁS MÉRSÉKLÉSÉRE, AZ ÜVEGHÁZ HATÁSÚ GÁZOK EMISSZIÓJÁNAK CSÖKKENTÉSÉRE SZERVEZŐDŐ NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOK – SIKEREI, KUDARCAI Balogh.
A Jövő Internet kutatás hazai támogatási lehetőségei Fonyó Attila Nemzeti Erőforrás Minisztérium Tudománypolitikai Főosztály.
„Híd a jövőbe” Utak és lehetőségek a szociális ellátásban a valódi értékek mentén Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete XII. Nemzetközi.
Behajtási díj Budapesten? Közlekedésszabályozás az élhetőbb városért
4. Ismerkedés a homokórával
AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁS VESZÉLYE ÉS A HAZAI KLÍMAPOLITIKA Szabó Imre miniszter Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium február 27.
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
“A HK KORMÁNYA MEGVÉD MINDEN MUNKAHELYET!” márciusa - Ivo Sanader, miniszterelnök novembere - Jadranka Kosor, miniszterelnök asszony GAZDASÁGI.
Forgalomkorlátozások Budapesten. A Vasfüggöny átvágásának 20. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő központi állami megemlékezés miatt az alábbi.
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Saára Gyula Program évi költségvetésben szereplő feladatok: 2013-ban megkezdődik a Mártírok útja felújítása, első ütemben 1300 m út és.
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Fogyasztóvédelem: 2006 a rádöbbenés éve volt Koszorús László,
Anglia- Portsmouth.
A fenntartható városi és városon kívüli közúti közlekedés
Az új nemzetközi megállapodás létrehozása EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Globális változások-környezeti hatások és válaszok
2010. Október 5. Helyismereti vetélkedő – Ifo vegyes Zene: Németh Juci – Nékem csak Budapest kell.
Mit csinálnak a Greenpeace aktivistái? Képek a közelmúlt akcióiról (2007)
Fenntarthatóság Hol tart Európa a cselekvésben? Herczog Edit Európai parlamenti képviselő Magyar Fenntarthatósági Csúcs II. Budapest, november 24.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
London történelme kvíz
Milyen innovatív fejlesztéseket, ötleteket ad a Nyugat-dunántúli Régió 2020-as klímacélok eléréséhez a közlekedés terén? Milyen kapcsolódó.
Eötvös Loránd élete és munkássága ( Pest, július 27. – Budapest, április 8.)
Kik vagyunk? A szervezet alapítói elsősorban az ELTE szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek.
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
A termőföldek másik nagy ellensége az erózió mellett az elsivatagosodás, amely folyamat során a termőföld mezőgazdasági művelésre túlságosan szárazzá válik,
Óvodai és iskolai szociális segítés
Előadás másolata:

A jövő Az ENSZ Common Future Organization és a Magyar Táltosok Egyesülete közös prognózist készített a világ, valamint Magyarország jövőképéről

Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák. A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak. 2010: A Világ: Magyarország:

Az első agyátültetés. Horn Gyula ismét miniszterelnök. 2015: A Világ: Magyarország:

A mágneses levitációval működő járművek elterjedése. Új parkolási rend a belvárosban. 2020: A Világ: Magyarország:

A szociális háló világszintű stabilizációja. Bevezetik a vízadót. 2023: A Világ: Magyarország:

Az első ember a Marson. Az első ember a 4-es metrón. 2025: A Világ: Magyarország:

Elkészül a New York - London alagút. Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét. 2029: A Világ: Magyarország:

A globális felmelegedés megállítása. A baktaharkányi csőszkunyhó kiárusításával (hasznosítható objektumok hiányában) lezárul a magyar privatizációs program. 2032: A Világ: Magyarország:

A Világköztársaság megalapítása. Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen. 2034: A Világ: Magyarország:

Az űrutazás mindenki számára elérhető lesz. A budapesti utcai parkolók díja eléri a 49,- €/óra szintet. 2035: A Világ: Magyarország:

Az első lakótelep a Holdon. Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával". 2040: A Világ: Magyarország:

Az egész Földön sikerül megoldani az ingyenes, jó minőségű ivóvízellátást. Magyarország jelzi területi igényeit Macedónia felé. 2043: A Világ: Magyarország:

Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik. Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik. 2045: A Világ: Magyarország:

Az Erőszakmentes Föld (globális leszerelés) 25. évfordulója A kormány ígéretet tesz, hogy az évtizedben már nem emeli tovább a gáz árát. 2049: A Világ: Magyarország:

Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel. Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel. 2050: A Világ: Magyarország: