Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2010. január 12-ére meghirdetett sztrájk alatt tervezett forgalomlebonyolítás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2010. január 12-ére meghirdetett sztrájk alatt tervezett forgalomlebonyolítás."— Előadás másolata:

1 2010. január 12-ére meghirdetett sztrájk alatt tervezett forgalomlebonyolítás

2 Társaságunk együttműködik a Volánbusz Zrt-vel és a MÁV Start Zrt-vel. Az említett szolgáltatók Budapesten kívül elfogadják a környéki járatokra érvényes bérleteket.

3 Várhatóan közlekedő viszonylatok •Metróvonalak (MFAV, Kelet-nyugati, Észak-déli metró) •A HÉV-ek várhatóan csak Budapesten belüli szakaszukon közlekednek •A villamosvonalak közül várhatóan a nagykörúti üzemel, a többi vonalon bizonytalan a szolgáltatás •Trolibuszok várhatóan a teljes hálózaton közlekednek •Autóbuszok közül a BKV Zrt. alvállalkozói járművei közlekednek •Éjszakai járatok menetrend szerint közlekednek A BKV Zrt. az alvállalkozói járműpark szétosztásával úgy szervezi szolgáltatását, hogy lehetőség szerint a belváros minden kerületből elérhető legyen.

4 Várhatóan közlekedő viszonylatok

5 Az utazóközönség a közlekedő járatokról a Társaság honlapján tájékozódhat www.bkv.hu Kérjük utasainkat, hogy utazásuk előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről, a BKV-INFO (258-4636) telefonszámon.


Letölteni ppt "2010. január 12-ére meghirdetett sztrájk alatt tervezett forgalomlebonyolítás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések