Molnár András Banki tanácsadó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
Advertisements

A jog Önt védi. Mi az Ön jogait.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Vállalkozói jogvédelmi biztosítás.
Biztosítás. Mi jelent a biztosítás? •A biztosítás a nyugalom megvásárlásának egy formája •Ha valamilyen szerencsétlen előre nem látható veszteséget szenvedsz.
AEGON Baleset- és betegségbiztosítási program
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Általános biztosításmatematika
Aon – tények és számok Az Aon világ legnagyobb
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
A magyar biztosítási rendszer és a vállalkozási tevékenységhez kapcsolódó főbb biztosítási formák Előadó: Rácz Zoltán.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Polgári jog Biztosítási szerződés PTK XLV. fejezet a biztosítás
Miért fontos? ösztönzi a külgazdasági kapcsolatokat
A legfontosabb tudnivalók a Generali mezőgazdasági biztosításairól
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Tartalom Gazdasági környezet, a hitelezés feltételeinek változása
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
2 A biztosítási piac 2013 első félévében 5,15%-ot nőtt (436 milliárdos díjbevétel)..
Biztosításgazdaságtan 10. téma
Hitelgarancia Zrt.. A Hitelgarancia Rt ben alakult meg non-profit szervezetként. A kormányzat, 25 bank, 40 takarékszövetkezet és 11 egyéb szervezet,
Életbiztosítási Program
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
Török József Üzletfejlesztési igazgató Szombathely, április 10. Tőkefinanszírozás.
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, május 15. Tőkefinanszírozás.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
Kormányszóvivői tájékoztató. Lendületbe hozzuk a vállalkozásokat Dr. Kóka János Gazdasági és Közlekedési Miniszter.
1 Mit lehet biztosítani?. 2 Válassza ki, hogy melyik biztosítás érdekli? Vagyon Utazási Egészség, balesetGépjármű.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Biztonság és motiváció Biztosítási megoldások a kis és középvállalkozások működésére leselkedő veszélyek ellen © Jogi személyiség Hajas Gábor vállalati.
SIGNAL BIZTOSÍTÓ Zrt. Ház-tartás 2010
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Vállalkozói vagyonbiztosítások – Szakmai Nap SIGNAL BIZTOSÍTÓ Molnár András.
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Nyugat – dunántúli Igazgatóság Értékesítési Osztály A gépjárművek biztosítása múlt jelen jövő.
Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? Vagyonbiztosítások Győr, október 12. Németh Attila.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
Nyugat-dunántúli Igazgatóság A VÁLLALKOZÁSOK FELELŐSSÉGI VISZONYAI, EZEK BIZTOSÍTHATÓSÁGA Csala László október 12.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Biztos jelen, közös jövő!
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Kötelező Tervezői - kivitelezői felelősségbiztosítás tájékoztató
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Építés- szerelési biztosítások
Előadás másolata:

Molnár András Banki tanácsadó

KKV biztosítási termékcsomag KKV biztosítási termékcsomag tájékoztató a Hungária Takarék agrár vállalkozó partnerei részére Ügyféltalálkozók 2013.

KKV biztosítási termékcsomag A SIGNAL Biztosító Zrt. A TAKARÉKSZÖVETKEZETEK ÉS TAKARÉK BANKOK MEGBÍZHATÓ, STABIL BIZTOSÍTÓ PARTNERE 20 ÉVE MAGYARORSZÁGON „A TAKARÉKOK BIZTOSÍTÓJA”

A takarékszövetkezetek stratégiai partnerek

KKV biztosítási termékcsomag KKV termékcsomag Termékcsomag elemei: Életbiztosítások Takarék Védőszárny –kockázati életbiztosítás ALPHA befektetéshez kötött életbiztosítás Balesetbiztosítások Csoportos balesetbiztosítás Platina plusz baleset-biztosítás 3) Vagyonbiztosítás + mezőgazdasági biztosítások .

KKV biztosítási termékcsomag KKV termékcsomag Előnyök, kedvezmények: Takarékszövetkezeti és biztosítói tanácsadóink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, igény esetén tájékoztatást és ajánlatot adnak. Amennyiben SIGNAL életbiztosítást köt,1 éven keresztül egy 1 millió forint biztosítási összegű ingyenes balesetbiztosítással ajándékozzuk meg! Amennyiben az Önnek ajánlott életbiztosításunkkal egy időben a vállalkozásában dolgozó munkatársak részére csoportos balesetbiztosítást köt, úgy annak díjából 10% kedvezményt biztosítunk! Vagyonbiztosításaink díjából most 10% kedvezményt biztosítunk. A 20 millió Ft árbevétel alatti vállalkozások számára díjmentes termék- és szolgáltatásfelelősség biztosítási védelmet nyújtunk, az 1 millió Ft-ot meg nem haladó károk fedezetére!

KKV biztosítási termékcsomag A SIGNAL Biztosító Zrt. Általános ismertető a vállalkozói biztosításokról

Vállalkozói biztosítások fontossága KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói biztosítások fontossága Biztosítás szükségessége az agrár vállalkozások számára: A biztonság és a váratlan helyzetekre való felkészültség napjainkban az üzleti siker záloga, Csökkenti az üzleti kockázatokat, Alapvető érdek az értékek védelme /akár vagyoni akár személyi/ A jól felépített biztosítás a hitelezési és pályázati munka fontos kiegészítő feltétele lehet, Nem utolsó sorban egyre jobban fel kell készülni a szélsőséges időjárás okozta károkra / ez az önök esetében létfontosságú/, Számolni kell a munkavállalókat ért baleset, személyi sérülés révén keletkezett károkkal

SIGNAL Biztosító mindebben segítő partnere Önnek KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető SIGNAL Biztosító mindebben segítő partnere Önnek Társaságunk – követve, vagy egy kicsit talán meg is előzve stratégiai partnereink piaci igényeit - a vállalkozások számára olyan csomagot dolgozott ki, amely lehetővé teszi az agrárium teljes körű kiszolgálását biztosítási termékekkel. A csomag összeállítás alapgondolata volt, hogy a különböző élethelyzetekben szükséges biztonságot (biztosítási fedezeteket) optimálisan egyesítse.

Nézzük át, hogy a csomagon belül mit kínálunk: KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető Nézzük át, hogy a csomagon belül mit kínálunk: 1) Vállalkozói vagyonbiztosításunk EuroMester, All-Risks modul rendszerűen felépítve – egyedi igényekhez alkalmazkodva – megfelelő védelmet biztosít: Tűz, elemi károkra /all-risks károkra/ Felelősségi károkra, Betörés, rablás károkra, Emberi mulasztás káraira, A káresemény miatti bevétel kiesés káraira. Most 10 % extra díj- kedvezménnyel !!

2) Géptörés biztosítás: KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető 2) Géptörés biztosítás: Üzemi körülmények között működő mezőgazdasági gépek, javító műhelyekben használatos gépek káraira nyújt fedezetet: Tűz, elemi kár, Betörés, lopás, Emberi mulasztás, kezelési hiba, Új Széchenyi Terv kártyával rendelkezőknek díjkedvezmény!!

A vagyonbiztosítási csomag további fedezetei KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető A vagyonbiztosítási csomag további fedezetei 3) Építési jellegű beruházásoknál biztosítja a fedezetet az építés szerelési /ép-szer/ biztosításunk: Az „első kapavágástól” nyújt fedezetet az un. all-risk jellegű károkra, az építkezés teljes idejére.

KKV biztosítási termékcsomag Mezőgazdasági biztosítások 4) A Generali Providencia Biztosítóval együttműködve kínáljuk a mezőgazdasági biztosítást. Az agrár termelők legnagyobb barátja /egyben ellensége is / az időjárás. Ennek szélsőségei elleni védelem alapvető érdek. Az állattartók áldozatos munkáját is romba döntheti egy-egy állat- betegségi hullám, vagy akár egy órás áramszünet is /szárnyas állatok „befulladása”/

A, Hagyományos növénybiztosítások: KKV biztosítási termékcsomag Mezőgazdasági biztosítások A, Hagyományos növénybiztosítások: Jégkár biztosítás /alapbiztosítás /tűz, villámcsapás, fölcsuszamlás károkra: szántóföldi kultúrák, gyümölcs/ Viharkár biztosítás /kiegészítő az alaphoz/ Téli fagykár biztosítás /kifagyás, felfagyás, kipállás/ Állatállományok természeti csapás biztosítása Egyedi állatbiztosítások Állatállományok katasztrófa- biztosítása Haszonállat katasztrófa – biztosítása B, Állatbiztosítások:

KKV biztosítási termékcsomag Mezőgazdasági biztosítások: Díjtámogatott növénybiztosítások: Jogi keretben, A-B-C díjtámogatott csomagok. azonos kultúra teljes területe ua. biztosítónál kizárólag súlycsökkenés /minőségi nem!!!/ egységes kérelem beadásakor a biztosítási kötési szándékot jelezni kell az MVH felé 30% feletti rész kártérítése csak regisztrált termelővel kiegészítők bevonásával üzletivé „javítható” okt. 31-ig a biztosítás teljes díját ki kell fizetni

Miért a Signal Biztosító Zrt.? KKV biztosítási termékcsomag Miért a Signal Biztosító Zrt.? Minden élethelyzetre tudunk biztosítási megoldást ajánlani /széles termékpaletta/, Üzleti filozófiánk: azt adni, amit ügyfeleink elvárnak tőlünk, Vállaljuk, hogy a vagyonbiztosításokat rendszeresen aktualizáljuk, Szükség szerint bevonjuk a szerződésbe a technikai biztosításainkat, Kiváló díj/szolgáltatási érték arány, A Hungária Takarék partnerei nekünk kiemelt ügyfeleink, ügyeiket megkülönböztetett figyelemmel intézzük, és ezt a biztosítási termékek árazásában, kedvezmények nyújtásával is érzékeltetjük. Vagyon-és technikai biztosításoknál is kezeljük a hitel fedezettségi igényeket, Csoportos kockázati személybiztosításaink költségként /cafeteria elemként is/ elszámolhatóak

És miért a Hungária Takarék kirendeltsége? KKV biztosítási termékcsomag És miért a Hungária Takarék kirendeltsége? Ott intézheti biztosítási ügyeit, ahol a pénzét kezelik, Biztosításával kapcsolatosan a kirendeltségen mindent el tud intézni, Nem kell a díjfizetéssel bajlódnia, hiszen- megbízása alapján-a kirendeltség figyeli és teljesíti azokat, Kár esetén a kirendeltségi kollégák közreműködnek a bejelentésben, a kártérítés pedig jöhet a számlájára, A biztosítási ügyeket azzal az ügyintézővel intézheti, akit már a bizalmába fogadott

KKV biztosítási termékcsomag …és mi a tennivaló? Kontakt: az Ön partner kirendeltsége Élet, vagyon és mezőgazdasági biztosításunk mellé mindenképpen ajánljuk az egyéni és csoportos baleset biztosításunkat, gépjármű biztosításainkat. (kulcsember biztosítás, dolgozói védelem, gépjármű flotta biztosításaink) Kérjük forduljon bizalommal: Hungária Takarék kirendeltségeihez Molnár Andás biztosítási tanácsadóhoz molnar.andas@partner.signal.hu 06/30-997-1980 Köszönjük a figyelmet !