A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
A LEVEGŐ.
„…Kotyog a patak, hallgatom,
2009.jún. 19 – jún. 10. Ebben az időben az egyház a papokra emlékezik. Június 19.-e Jézus Szívének ünnepe, amikor a papokért is imádkozunk világszerte:
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Egészséges táplálkozás
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
A víz a Földön.
Megdöbbentő tények a vízről!
A Víz Világnapja Március 22..
Az anyag és néhány fontos tulajdonsága
A víz világnapja Március 22..
A keresztény család részesedése az Egyház életében és küldetésében
Folyók, Hol-tenger és érdekességek
A Víz Világnapja március 22. „Tiszta vizet az egészséges világért!”
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
6. osztály Mgr. Gyurász Szilvia Balassi Bálint MTNYAI Ipolynyék
Készítette: Seres Dávid
(A tudomány szemszögéből)
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
A VÍZ.
H2O dihidrogén-oxid Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben:
A Víz Világnapja Március 22..
Szent Teréz rózsakertje
Százalékszámítás.
Környezeti elemek védelme III. Vízvédelem
mindenki másként reagál a változásokra.
Cseh nyelvre fordította:
Az élelmiszereket felépítő anyagok
Mozgás, pihenés, egészség
A helyes táplálkozás.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Budapest Vízminősége Budapest Vízminősége Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc.
Mit tudunk már az anyagok elektromos tulajdonságairól
Janik Dóra és Vámos Csenge
KÉMIA 8. évfolyam Téma: A VÍZ.
Energia-visszaforgatás élelmiszeripari szennyvizekből
A VÍZ HIDROGÉN-OXID KÉMIAI JEL: H2O.
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
A Duna partján történt események röviden! Pillman Nikolett Schäffer Ivett.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Víztisztítás családbarát áron!
A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY.
Fertőtlenítés sterilizálás
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Az egészséges életmód és a stressz
Csökkentsük együtt a hulladékot!
Vízminőség-védelem Készítette: Kincses László. Milyen legyen az ivóvíz? Legyen a megfelelő… mennyiségben minőségben helyen Jogos minőségi elvárás még,
A helyes táplálkozás.
Dozimetria, sugárvédelem
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Ismétlés Heterotróf életmód Mindenevő Táplálkozás folyamata
Állandóság és változás környezetünkben
Ivóvizünk forrása a Tisza
PiMag ® Sportkulacs. Bemutatjuk a PiMag ® vizet egy hordozható palackban Gazdaságos, környezetbarát alternatívája a palackozott víznek.
1 Kémia Atomi halmazok Balthazár Zsolt Apor Vilmos Katolikus Főiskola.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Csökkentsük együtt a hulladékot! Az Európai Hulladékcsökkentési Hét bemutatja.
Termékek az egészségért
A csoda-tó 6.a DTH
Az emberi test és a víz Készítette: 5.a.
"Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."
Készítette: Torma Bendegúz
Készítette: Jankó Zsuzsanna Ilona
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Nikken PiMag Waterfall®
Szent Teréz rózsakertje
Előadás másolata:

Jules Verne (1874): „Gondolom hogy majd egy nap a vizet használjuk üzemanyagként”

A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó és jégtakarókban van.

A negatív ionok kétszer nagyobb mennyiségben fordulnak elő a vízeséseknél ( a negatív ionok hatása: csökkenti a feszültséget és a nyugtalanságot)

A Sango-korall dál-japán Okinawa korallszigetekről származik, ahol a lakosság átlagos életkora 105 év. Ennek az egyedülállóan magas életkornak a magyarázata a Sango-korallok hatásában rejlik. Ezek a korallok az ősóceán legprimitívebb mikroorganizmusai közé tartoznak és az ásványion tartalmat, illetve a ph értéket szabályozzák.

A víz gyógyító erővel rendelkezik. Imádság előtt A víz gyógyító erővel rendelkezik. Masaru Emoto csodálatos vízkristály fotói bizonyítják, hogy pozitív gondolataink és szavaink hatására a víz pozitív rezgéseket közvetít szervezetünk számára. Az eredmény egy információkban gazdag táplálék, mely tovább segít bennünket a szellemi fejlődés útján. Imádság után

A tudatunk valóban hatással van a vízre. A vízkristályok egyik legfontosabb üzenete, hogy minden gondolatunk, minden szavunk és minden cselekedetünk egy-egy belőlünk sugárzó információ. A tudatunk valóban hatással van a vízre. Július 25. „VÍZ IRÁNTI SZERETET ÉS HÁLA” világnapja

Naponta világszerte több mint 100 millió műanyag palackot dobnak ki ,és 10 vizes palackból csak egyet hasznosítanak újra.

A csapvizet klórral fertőtlenítik A csapvizet klórral fertőtlenítik. A fertőtlenítés az emberi bélrendszerben a káros (coli) és a létfontosságú (bifidus), szervbarát baktériumokat is elpusztítja. Európában évente egy átlagember kb 160 darab műanyag ásványvizes palackot használ el. A műanyag palack belső faláról különféle kémiai anyagok belekerülnek a vízbe, amit szervezetünk nem tud hasznosítani.

Az emberi test egy csodálatos találmány Az emberi test egy csodálatos találmány. Úgy lett kitalálva, hogy tiszta vízzel és természetes tápanyagokkal „üzemel”. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agyunk 78 %, illetve a vérnük 86% a víz. Szervezetünket megszámlálhatatlan káros anyag terheli . Ezért fontos hogy lúgos (ionizált) vízet fogyasszunk, ennek legfontosabb tulajdonsága, hogy az emberi testet belülről képes átmosni, tisztítani.

Egy felnőtt szervezetéből – légzés, izzadás, kiválasztás következtében – naponta 2-3 liter víz távozik. Tudatos vízivással (nem kell megvárni azt, hogy szomjúságérzetünk legyen) a veszteséget folyamatosan pótolni kell, hogy a szervezet víz- és sóháztartása fel ne boruljon. A mi (felnőttek) felelőssége gyermekeinket megtanítani a „tudtos vízivásra”.

Bővebb információért kérlek látogasd meg nikken személyes oldalamat: A tiszta víz velünk nem luxus A legegyszerűbb megoldás mostantól számodra is elérhető! Bővebb információért kérlek látogasd meg nikken személyes oldalamat: http://www.nikkenwellbeing.hu/PWP/Distributor.aspx?DistId=31322501