A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ajánlások.
Advertisements

A sin függvény grafikonja
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Merjünk-e hinni a szemünknek ?
A fűtési költségmegosztás nemzetközi gyakorlata és hazai tapasztalatai
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Összehasonlitó Élettan III. Gyakorlat
„Ön szerint mennyire felkészült az orvosi társadalom az orvos-beteg jogi kérdések, esetek, helyzetek kezelésére?” támogatott egy válasz.
Gazdaságelemzési és Statisztikai Tanszék
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Máté: Orvosi képfeldolgozás3. előadás1 Torzítás. Máté: Orvosi képfeldolgozás3. előadás2 A tárgy nagyítása A forrás nagyítása forrás tárgy kép A tárgy.
AZ ÉGHAJLAT ÁBRÁZOLÁSA
Oxiológia 10. Márovics Pál.
Ábramagyarázat az Országos Kompetenciamérés iskolajelentéséhez
Paul Testud Kft. Imázs-elemzés.
4. előadás.
5. előadás.
III. előadás.
A középérték mérőszámai
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
INNOCSEKK 156/2006 Hasonlóságelemzés-alapú vizsgálat a COCO módszer használatával Készítette: Péter Gábor
Értelmi fogyatékosságok kórtana
ÖSSZEFOGLALÓ ELŐADÁS Dr Füst György.
A hőmérséklet mérése.
Matematikai alapok és valószínűségszámítás
Egytényezős variancia-analízis
Dr. Balogh Péter Gazdaságelemzési és Statisztika Tanszék DE-AMTC-GVK
“Új Dimenziók” mentorképzési program A program kidolgozói: Artemisszió Alapítvány EcPec Alapítvány Göllesz Viktor Speciális Szakiskola MATISZ MH Líceum.
Biostatisztika, MS Excel
Szükségünk lesz valamilyen spreadsheet / táblázat kezelő programra Pl. OpenOffice, MS Excel.
Szükségünk lesz valamilyen spreadsheet / táblázat kezelő programra
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Táblázatkezelés.
Valószínűségszámítás
Többváltozós adatelemzés
Lineáris regresszió.
Két kvantitatív változó kapcsolatának vizsgálata
Siker a tőzsdén A/8 Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Felhalmozás szakasza: A kereslet szignifikánsan.
Web-grafika II (SVG) 1. gyakorlat
RADIX bináris számokra ___A___ Szembe 2 mutatóval, ha a felsőnél 1-es, az alsónál 0, akkor csere.
Comenius Logo (teknőc).
A feladat : Építsünk AVL-fát a következő adatokból:100,170,74,81,136,185,150,122,52,190,144 (Az AVL-fa olyan bináris keresőfa, amelynek minden csúcsára.
A Föld légkörének hőmérsékleti tartományai
Ábramagyarázat az Országos Kompetenciamérés iskolajelentéséhez
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Vezető nélküli autók az utakon 2015-től? Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat.
FFFF eeee kkkk eeee tttt eeee tttt eeee ssss tttt s s s s uuuu gggg áááá rrrr zzzz áááá ssss.
Többdimenziós valószínűségi eloszlások
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Bevezetés a méréskiértékelésbe (BMETE80ME19) 2014/
A költségteljesítmény mérése (költség kontroll) A költségek pontos mérése kritikus fontosságú a projekt előrehaladása során, mert a költség a termelékenység.
A gyakorisági sorok grafikus ábrázolása
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
A 2. géptermi beszámoló VBA anyagának összefoglalása
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Az elektrokardiográfia alapjai és a HomeEKG rendszer
4. rész: A vérnyomásról Klikk a folytatáshoz!. csendes gyilkosnak” „néma gyilkosnak” Sokan nem is tudják, hogy vérnyomásuk kórosan magas, a betegség többnyire.
100-as szög méreteinek gyakorisága (n = 100) db mm Gyakoriság grafikon (adott méretű esetek db.)
Leíró statisztika gyakorló feladatok október 15.
Szóródási mérőszámok, alakmutatók, helyzetmutatók
Becsléselmélet - Konzultáció
Nemparaméteres próbák
Dr. Varga Beatrix egyetemi docens
5. előadás.
5. Kalibráció, függvényillesztés
A leíró statisztikák alapelemei
Mérések adatfeldolgozási gyakorlata vegyész technikusok számára
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Előadás másolata:

A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös skálán. 4,5 – 5,0 közötti érték a legjobb, itt minden érték megfelelő 4,0-4,5 között aggodalomra semmi ok, csak a készülék jelzi, hogy megindultak fáradási folyamatok 3,0-4,0 közötti érték, már azt jelenti, hogy a szervezet energia háztartása komolyabb hiányt szenved, amire feltétlenül oda kell figyelni, külső segítséget igényel a 3,0 alatti értéknél a stressz érték függvényében kell a helyzetet értékelni, de mindenképpen komoly odafigyelést, esetleg további kivizsgálást igényel az állapot A „stress” érték a szív HRV tulajdonságát mutatja, amely 0-tól 100 %-os skálán szerepel 20% alatti értéknél a szív reakcióképessége tökéletes % közötti értéknél, már vannak eltérések de ez könnyen kezelhető % közötti értéknél már mindenképpen tudatos csökkentésre van szükség 50% feletti értéknél már feltétlenül személyes konzultációra van szükség A „Puls” a pulzus értékét mutatja, ami normál körülmények között 60 és 80 között normális A Vicardio szívmérés adatai Kattintson bal egérgombbal a következő oldalra lépéshez

A második oldalon az orvosi adatok láthatók Az adatok felső táblázatában láthatóak a referencia értékek is, ami arra szolgál, hogy az adott értéknél az is látható legyen, hogy a normál értéken belül az alsó, vagy felső határhoz van közelebb A középső részen az egyes elvezetéseken mért értékek láthatók. Az alsó részen további fontos információkat szolgáltat a program, az esetleges hibákat sárga színnel kiemelva. A pulzus és a steress értéken felül, kihozza azoknak a szívdobbanások számát ahol az átlagnál sokkal gyorsabban „Zahl der verkürzten RR-Intervalle”, vagy lassabban, vagyis kihagyott a szív „Zahl der verlängerte RR-Intervalle” A többi adat kimondottan orvosoknak szól Az 5-ös dián a program által problémásnak ítélt mérési szakaszt mutatja elvezetésenként, kinagyítva. A 6-os dián az EKG görbe látható kék színnel a Pulzus értékek egy percre vetítve A 7-es dián további a program által szolgáltatott értékek diagrammos megjelenítésben vannak. A 8-as dián a HRV eloszlás látható az idő skálán Az adatokkal kapcsolatosan részletesebb leírás található a weboldalon a „Szívről” menüpont alatt a Vicardio használati utasítás oldalon. Kattintson bal egérgombbal a következő oldalra lépéshez