Projekt neve | Cégnév | Előadó neve

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZAKDOLGOZAT a tudományos munka iskolája
Advertisements

Az üzleti terv.
Az elemzés és tervezés módszertana
Üzleti terv.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Koplányi Emil, PMP Nemzeti Fejlesztési Terv Új Magyarország Fejlesztési Terv ÁROPEKOPGOPKEOPKÖZOPROP TIOPTÁMOP.
TÁMOP 3.1.5/ PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
TÁMOP /10/1 TÁMOP /10/1/KMR Pénzügyi követelmények.
PÁLYÁZATKÉSZÍTÉS Kistérségek Fejlesztéséért Tudományos Egyesület
INFORMÁCIÓRENDSZEREK FEJLESZTÉSÉNEK IRÁNYÍTÁSA.. Alkalmazás - projekt Alkalmazás - a vállalat tökéletesítésére irányuló új munkamódszer projekt - az új.
Dr. Kollár Gábor vezető auditor Det Norske Veritas Magyarország
Szervezeti szintű folyamatszemlélet OPF. Célja: Az OPF célja, megtervezni és végrehajtani a szervezeti folyamatok fejlesztését, mindezt arra alapozva,
Projekt tervezése-, elemzése Ellenőrző kérdések
1 A KIFIZETÉSEK ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZÉSEK FOLYAMATA A KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZETNÉL.
A projekttől a pályázatig
A projekttervezés első lépései
A KÖZPONT MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA. Szabvány Ismétlődő műszaki, gazdasági és más feladatok optimális megoldásának MINTÁJA.
Brachmann Ferenc PTE-TTK/KTK A minőség céljai #1  A minőség szabványos megfogalmazása (ISO 9000:2000): A minőség annak a mértéke, hogy mennyire.
Szoftverminőség biztosítása célok, dokumentációk, a minőség költségei Brachmann Ferenc PTE-TTK/KTK 2009.
Pénzügyi intézmények kontrollingja
II. Gazdasági unió A, Pénzügyi unió Közös pénz → összemérhetőség, könnyebb elszámolás - Euro bevezetése 2002-ben.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Project Monitoring and Control (PMC)
Environmental Compliance Inspection Course Helyszíni tevékenységek Helyszíni tevékenységek.
A Pályázatfigyelés szakmódszertana
Munkavédelem és controlling
„Határon innen, határon túl – integráció és migráció a Kárpát- medencében” – A projekt eredményeinek bemutatása Eger, február 25. Projekt záró konferencia.
A végrehajtás operatív kérdései Előadó: Ferenczi Beáta, projektmenedzser Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága.
Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről.
KÖZÖS MÓDSZERTANI KERETEK KIALAKÍTÁSA A MAGYARORSZÁG-SZERBIA IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÉRSÉGEINEK KOMPLEX ÉS INTEGRÁLT.
Controlling tevékenységek kritériumai Jelentésdialógus A jelentésben fontos tényezők ELŐADÁS ÁTTEKINTÉSE.
1 Vállalati együttműködések általános tapasztalatai Gyimóthy Tibor Szoftverfejlesztési Tanszék.
Projekt eredményeinek disszeminációja – 2. és 12. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
LEADER pályázatok rendelettervezetével kapcsolatos véleményezés legfontosabb pontjai.
2003. A környezeti helyzetfelméréstől a környezetirányítási rendszer auditálásáig Dr. Szegh Imre.
Költségvetés ELŐADÁS ÁTTEKINTÉSE. Költségtervezési alapfogalmak A kedvezményezettek finanszírozási funkciói –Költség- és forrástervezés –Pályázat kidolgozása.
CMMI - VALIDÁCIÓ Suba Gergely.
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
Regionális politika – beadandó feladat 1) Készítse el az Ön által kiválasztott megye elemzését az alábbiakban megadott szempontok szerint: 1.A megye informatív.
Nyíregyháza június 1..  Speciális élethelyzet, speciális és egyénre szabott segítségek.  Érintettségből adódó rálátás a helyi szükségletekre.
IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Az e- portfólió dokumentumai a kompetenciák tükrében TÁMOP.
A területfejlesztés megújult rendszere február 5. Baranya Megyei Önkormányzat.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Üdvözöljük!. Napirend és tárgyalandó témakörök Cégtörténet és a cég jövője Ki kicsoda Cégen belüli szabályok Előnyök Teljesítménykimutatások Egyéb források.
A TERMÉK- ÉS A MARKETINGKONCEPCIÓ KIFEJLESZTÉSE
Folyamat-, illetve állapotjelentés
A hardware fejlesztő KKV-k valósága Magyarországon
Tervezési folyamat.
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
2/18/2018 Marketingterv Név.
Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP „Köznevelési.
ELŐADÁS ÁTTEKINTÉSE Költségvetés
Üzleti terv bemutatása
Továbbképzés Ide írja be a tárgyat..
Projekt neve Cég neve Előadó neve
Hatékony és pontos munkavégzés
HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 2. Önértékelési fázis 9. előadás
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL ÖNÉRTÉKELÉSI SZINTEK
Őszintén a dokumentumkezelésről
Üzleti terv.
Üzleti terv bemutatása
Králik Tibor igazgató, minőségfejlesztési szakértő
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
Hatékony és pontos munkavégzés
Cégnév Üzleti terv.
Üzleti terv.
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
Előadás másolata:

Projekt neve | Cégnév | Előadó neve A projekt áttekintése Projekt neve | Cégnév | Előadó neve

A projekt céljai A projekt legfőbb célja A projekt kapcsolata más projektekkel Pontos időzítést igénylő célok

Leírás A projekt leírása mindennapi nyelvhasználattal A következő diák használata az állapot, az ütemtervek, a költségvetés stb. megvitatásához -további információ…A helyszínek vagy kapcsolattartók felsorolása specifikációs célokból (vagy más kapcsolódó dokumentumok)

Versenytársak elemzése A versenytársak bemutatásához használhat külön diákat. Erősségek Erősségek a versenytársakhoz képest. Gyengeségek Gyengeségek a versenytársakhoz képest.

Versenytársak elemzése, folyt. Erősségek Gyengeségek -további információ…A helyszínek vagy kapcsolattartók felsorolása specifikációs célokból (vagy más kapcsolódó dokumentumok)

Technológia A használt új technológia Szabványok bevezetése Előnyök Szabványok bevezetése Adott szabványok figyelmen kívül hagyása Hátrányok és előnyök BK: betűszók kifejtése!

Csapaterőforrások Feltételezések a projekthez rendelt erőforrásokról Emberek Eszközök Helyszínek Támogatás és külső szolgáltatások Termelés Értékesítés

Eljárások Adja meg, hogy milyen esetleges eljárásbeli különbségek vannak a más hasonló típusú, szokásos projektekhez képest. Vitassa meg az új eljárások használatának követelményeit, előnyeit és problémáit. -további információ…A helyszínek vagy kapcsolattartók felsorolása specifikációs célokból (vagy más kapcsolódó dokumentumok)

Ütemterv A pontos ütemterv áttekintése -további információ…A helyszínek vagy kapcsolattartók felsorolása specifikációs célokból (vagy más kapcsolódó dokumentumok)

Aktuális állapot Az ütemterv szerinti haladás részletes áttekintése Időben teljesített területek Késedelmes teljesítésű területek Idő előtt teljesített területek Váratlan késedelmek vagy problémák

Kapcsolódó dokumentumok Marketingterv Helyszín vagy kapcsolattartó neve/telefonszáma Költségvetés Utólagos anyagok Kérdésfeltevés