MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE Nyolcadik előadás 2019.01.03.
KERTÉSZETI TERMÉKEK ZÖLDSÉGEK Káposztafélék Csucsorfélék Hüvelyesek Gyökérzöldségek Kabakosok Levélzöldségek Hagymafélék Egyéb zöldségek 2019.01.03.
Káposztafélék Fejes káposzta Vörös káposzta Karfiol (fehér, brokkoli, pagodakarfiol) Karalábé Kelkáposzta (bimbós, leveles, kínai) 2019.01.03.
Káposztafélék Karalábé Kel 2019.01.03.
Csucsorfélék Burgonya Paradicsom Paprika Hüvelyesek Tojásgyümölcs 2019.01.03.
Burgonya 2019.01.03.
Paradicsom 2019.01.03.
Paprika Étkezési paprika Fűszerpaprika 2019.01.03.
Tojásgyümölcs 2019.01.03.
Bab Borsó Lencse Szójabab Földimogyoró 2019.01.03.
Gyökérzöldségek Sárgarépa, Petrezselyem Zeller Pasztinák Retek Cékla Torma 2019.01.03.
Kabakosok Tök Sütőtök Patisszon Cukkini Laskatök Uborka Görögdinnye Sárgadinnye 2019.01.03.
Levélzöldségek Fejessaláta Paraj (spenót) Sóska Kaporzöld Rebarbara Cikória 2019.01.03.
Hagymafélék Vöröshagyma (zöldhagyma, főzőhagyma) Fokhagyma Póréhagyma Metélőhagyma 2019.01.03.
Hagymafélék 2019.01.03.
Egyéb zöldségek Spárga 2019.01.03.
Gombák 2019.01.03.
Gombák 2019.01.03.
Gombák GYILKOS GALÓCA!!! 2019.01.03.
Gombák LÉGYÖLŐ GALÓCA ! 2019.01.03.
Gombák 2019.01.03.
FŰSZEREK Kereskedelmi jelentőség Feldolgozás Minőséget meghatározó tényezők 2019.01.03.
Hazai fűszerek Mustármag 2019.01.03.
Fűszerpaprika Édes paprikák Csípős paprikák 2019.01.03.
Hazai fűszerek Tárkony Kapor Majoranna Boróka 2019.01.03.
Hazai fűszerek Rozmaring Bazsalikom Csombor Kakukkfű 2019.01.03.
Külföldi fűszerek Szerecsendió Bors Koriander Vanília Szegfűszeg Babérlevél Gyömbér Fahéj 2019.01.03.
Fahéj Curry Feketebors Babér Szegfűszeg Koriander Cayenne 2019.01.03.