1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Advertisements

Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
A Carpentaria öbölben, Észak-Ausztráliában, szeptember és november között egy páratlan szépségű természeti jelenség látható: a reggeli kötélfelhők.
A kék szépség.
Hol van az a Nyár ? Ruttkai Éva, Latinovits Zoltán.
Part #19 Part #9 Bergen Part #8 中 Part #16 A természet 7 új csodája. Olyan kezdeményezés indult 2007-ben, hogy kiválasztott emberek hozzanak létre egy.
NYON 1.
TÖRTÉNETE.
Stromboli (felszínalaktan)
Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés
Megújuló energiaforrás
K ÉSZÍTETTE : S ZOBI C SONGOR F ELKÉSZÍTŐ TANÁR : D OROGI L ILLA I SKOLA : P IPACSVIRÁG M AGYAR - A NGOL K ÉT T ANÍTÁSI N YELVŰ Á LTALÁNOS I SKOLA I SKOLA.
– A Maldív Köztársaság szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücs- kénél. 26 atollból, 1192 szigetből áll, ebből 202 lakott, további 87 a.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Csodálatos képek rejtvénnyel
Szörfözés a,,szivárványon” Hullámvasút a természetben.
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
Érdemes végignézned e képsort!
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
Veresegyház Veresegyház fő fejlesztési irányai és céljai meghatározására, alapos információgyűjtést, és széleskörű tájékozódást követően került sor. Az.
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
AZ AMERIKAI ÉRTÉKTŐZSDE Készítette: Kostyál János.
Exponenciális - Logaritmus függvények, Benford fura törvénye
„Cápák” Földrajzi vetélkedő.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
1095 Budapest, Mester u. 4. HUNGARY Érdemes-e szénhidrogént kutatni Magyarországon? - szénhidrogén-bányászati, vállalkozási szemszögből Dr. Tóth Tamás.
MADEIRA és PORTO SANTO 2008 november 3. rész
Az EU és a civil szervezetek kapcsolata Lukács András Levegő Munkacsoport „Civil szervezetek feladatai és lehetőségei az EU-tagság kapcsán” Budapest, 2005.
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
BAHRAIN.
Anglia- Portsmouth.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
INNET Az interaktív térkép Duray Zsuzsa. Mi is az interaktív térkép? Olyan kép- és hangzóanyagokat, feladatokat tartalmazó felület, amely bemutatja a.
Furcsa jelenségek jég golyók a parton Egy természeti ritkaság, amelyre nincs határozott meteorológiai magyarázat. Ilyen akkor történhet, ha erősen.
, ( New York, Bronx, június 3. – Las Vegas, szeptember 29.) kétszeres Golden Globe-díjas magyar zsidó származású hollywoodi színészlegenda,
Franciaország bemutatása szekunder kutatás alapján
Zene: Plaisir d a mour Az indiai óceán szigetből álló, fős országa.
ÖRDÖGSZIGET.
Összeállította: Nikli Károly 2013
Saint-Martin Sint-Maarten Szent-Martin.
Jindo csodája.
A Kanári-szigetek 7 nagy és 6 kisebb szigetből álló csoport az Atlanti óceánban, az északi szélesség 27. és 30. foka, valamint a nyugati hosszúság 13.és.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
NEM MINDENNAPI FOTÓK Családi fotó Párizs számítógépi-játék üzlet. Valójában, a padlóburkolat teljesen sík. ‏
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
A kék szépség A Son Doong ötször nagyobb, mint a Phong Nha-barlang, melyet korábban Vietnam legnagyobb barlangjának tartottak. A legtágasabb helyeken.
 Az évi világkiállításra készült  Összmagassága :324 m  Torony: 300 m  24 m: tévé-adóantenna.
Hollandia, a vizek ura Készítették: Kovács Péter, Ferke Dominik, Gál Zsombor, Tőrös András (6.A)
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
Elsüllyedt világot rejt a Föld legnagyobb barlangja
A Békás-szoros egy tektonikus eredetű szurdokvölgy, amelyet 1971-ben védetté nyilvánítottak, jelenleg a Békás-szoros a Nagyhagymás Nemzeti Park része.
Állati papírszobrok Calvin Nicholls Click.
Június 21. QUIZ Minek a Napja? – Rejtvény
Minden hajnalban megfog valami…
Jindo csodája.
PROKO karácsonyi KVÍZ Logók.
'eurotrip.
TENERIFE.
Miért választottam A Vik-et?
Óvodai és iskolai szociális segítés
Látványos képek a Világ minden tájáról.
Jindo csodája KATTINTS.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Közgazdászpalánta verseny
M A GY A R V A GY O K ! (Pósa Lajos).
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
copyright Ian Coristine/1000IslandsPhotoArt.com
Előadás másolata:

1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven ismert szigetcsoportnak. A két országot elválasztó szigetlánc 80 kilométer hosszú. Van olyan sziget, amelyikre kastélyt építettek ugyanakkor a legkisebben mindössze egy fa és két bokor látható. Turisták százezrei keresik fel évente ezt a páratlan természeti csodát, ahol a látnivalókon kívül szinte kötelező megkóstolni a híres Ezer sziget saláta dresszinget, ami innen indult világhódító útjára. Szerintem érdemes kicsit lazítani és a képeket végig nézni. Garantálom, hogy páratlan látványban lesz része mindenkinek. Képek: http://www.yousaytoo.com/user/patricia/3722 Összeállította: L.N.I. 2007