COOLCSOMÓ honlap fiatalokról fiataloknak

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
IT mentor Digitális írástudás. Magyarországon ember digitális „analfabéta ”. Forrás: NSZS 2005 Lakossági felmérés (Ariosz Kft.)
Advertisements

Tutori tevékenység a gyakorlatban
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET 1088 BUDAPEST, VAS U TEL.: Április 29.Németh Margit A
TÁMOP Mozgáskorlátozottak interaktív honlapja.
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
A A helyi kommunikációval foglalkozók képzése A MÚOSZ évtizedes tapasztalatai a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
Az Internet adta lehetőségek
Közösségi portálok használata
Internet: az anyák megmentője Futó Judit, Ferencvárosi Nevelési Tanácsadó.
Szenvedélyek fogságában - a drogok
Digitális világ Irány a világháló!
Lépj pályára! Využi šancu! Lépj pályára! / Využi šancu! HUSK /1101 /1.6.2 /0107.
Pedagógiai problémák-pártfogói programok A pártfogó felügyelet lehetséges válaszai a szakmai problémafelvetésre Budapest, 2009.
Kis Bocs Baba-Mama klub Baba- Mama Egészség, Életmód, Szabadidő és Szociális Információs Közhasznú Egyesület.
KULCS program gyakorlati tapasztalatai Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége – Horváth Nikoleta.
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Gábor Dénes Tehetségpont
MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata egy komplex ifjúsági szolgáltató rendszer egy eleme a kortárssegítés Ifjúsági iroda, közösségi tér Felkereső ifjúsági munka.
Szilágyi Róbert, Lengyel Péter Magyar Agrárinformatikai Szövetség.
Alkoholizmus.
Alkoholizmus.
A számítógép veszélyei és káros hatásai
Campus-Lét a segítő aspektusából a Debreceni Egyetemen Berényi András DEMEK központvezető Műhelykonferencia december 03.
A négy világháború története 109.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Önkéntes munka az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárban
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÚTRAVALÓ A NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT LEADER SZAKOSZTÁLYÁTÓL.. Budapest, szeptember 26. TNC Start Up Fórum Páliné Keller Csilla,
Közösségi portálok ajánlott használata
INNOCSEKK 156/2006 ONLINE SZAKÉRTŐI KERETRENDSZER FEJLESZTÉSE Developing an online expert system generator Készítette: Gerendás László, ISZAM III. Szent.
Digitális világ – interaktív táblán
Élet a Ságvári Bence digitális VII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi, szeptember 25. ökoszisztémában kisgyerekként...
Dr. Péterfalvi Attila: A NAIH internetes gyermekjogi projektje Balatonalmádi, szept.27.
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
Fiatalok motiválása a véleményformáló diáksajtósok bevonásával
IT mentor Digitális írástudás.
Hangalapú, közösségépítő virtuális valóság a gyakorlatban Faragó Péter WebLords.
Egészség Betegség.
Emmt konferencia, Illyefalva 2006 szeptember 30. Internetes tanácsadás: Interneten keresztül, névtelenül, a Rogers-i személyközpontú pszichológia elveire.
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
HOGYAN HOZZUNK LÉTRE ELEKTRONIKUS KÖZÖSSÉGI ÖNSEGÍTŐ RENDSZERT? STEP BY STEP.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Comenius 09/0128-C/1300 Alkohol és iskola Monor 2009
„Szárnyakat adni a Malacnak”. „Szárnyakat adni a malacnak” A projekt bemutatása TÁMOP /
Moncsi Magazin Szeptemberi szám.
EVS Nagyszénáson EVS Nagyszénáson  A „TÁBITHA” Szociális Alapítvány hátrányos helyzetű önkénteseket fogadó szervezet.
Gazdasági Mediáció Konferencia április 28. vitából egyezség Varga Tamás, gazdasági mediátor Gazdasági Mediáció Konferencia Április 28. Varga.
Módszertan A pedagógus feladatai. Útkereső tanulók Az erkölcstan a tanulókra nem közlések befogadóiként, hanem a tanulási folyamat aktív – gondolkodó,
A közlekedés legvédtelenebb képviselői -gondolatok a gyermekbiztonságról Dr. Bényi Mária Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ.
Pedagógusképzést segítő hálózatok fejlesztése a Dél-Dunántúlon Pécsi Tudományegyetem TAMOP 4.1.2B.2-13/ projektje Pécs, november 25. Janovics.
Szociálpedagógus a „SÉF” Szakképző Iskolában „Fontos vagy nekünk” QALL – Végzettséget mindenkinek! Regionális konferencia Székesfehérvár 2013.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Dr. Schiffer Csilla.  Negatív hatásai miatt (előítélet, félreértés, elutasítás) a címkézés elkerülése  Azok alapján való csoportba sorolás gyakori 
A 2014/2015 iskolai év pszichológusi tevékenységének beszámolója.
Hajós Katalin Budapest, június 5.
Készítette: Pálinkás Petra
Dr. Földy Ferenc Európa-jogi szakjogász III. EURES állásbörze október 11. EUvonal EU Tájékoztató Szolgálat.
Miért éppen fa – mint szenvedély? a gyökérzet szerteágazó, nem látható a törzs, a kifejlődési szakasz a korona a látható, jellegzetes szenvedély ágak.
A SZÜLŐI KOMPETENCIA TÁMOGATÁSA A KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÓVODÁJÁBAN Budapest augusztus 31.
Dr. House is hasznosnak találná – az MD Consult online referensz-rendszere Előadók: Agnieszka Wlaszczyk, Mikulás Gábor Elsevier Health Sciences.
Erre használom az internetet
Euler 3D térgeometriai szerkesztő és szemléltető program
VMR.cool 2009 – Felmérés az internetező fiatalokról
Utcai balesetek Szerzők: Marsi Zoltán, Dr. Mártai István
Digitális világ Online márkaépítés Kereskedelmi márkák és Nem kereskedelmi márkák Az óra célja: megérteni, hogyan segítik a honlapok a márkák ismertségét.
Miért szükségszerű a változás a természettudományok oktatásában?
Városi Fenntarthatósági és Alkalmazkodási Tudásközpont
EU Tájékoztató Szolgálat
A világ sarkából is elérhető könyvtár, a könyvtár sarkából is elérhető világ Winkler Bea.
Záróvizsga IBS.
Előadás másolata:

COOLCSOMÓ honlap fiatalokról fiataloknak Baleset-megelőzési konferencia Budapest 2009. szeptember 30. Előadó: Gyurin Zsuzsanna Szerkesztő: Rákos-Zichy Péter

Nincsenek tabuk, bármit kérdezhetsz, névtelenül is Egy hely, ahol: Nincsenek tabuk, bármit kérdezhetsz, névtelenül is A válaszokat szakértők adják, akikben nyugodtan megbízhatsz Olyan kérdésre is találhatsz megoldást, amit nem mersz megkérdezni Számos hasznos információt találhatsz az élet minden problémájára www.coolcsomo.hu Gyurin Zsuzsanna

és 15-24 éves korosztálynak szól A fiatalok rizikó vállaló magatartásával foglalkozik A kockázat keresés jellemző erre a korosztályra, ezt meg kell tanulniuk kezelni A kortárs kapcsolatok a legfontosabbak számukra Vannak, amit nem mernek vagy nem akarnak megkérdezni a szüleiktől, tanáraiktól Léteznek telefonos segélyszolgálatok, amik leginkább krízishelyzetre specializálódtak Sokan inkább névtelenül, interneten keresnek, kérdeznek A kérdésekre egy szakértői gárda válaszol (orvos, pszichológus, tanár), vagy oda irányítja a kérdezőt, ahol tudnak segíteni neki

Az oldal képe bejelentkezés előtt

Témák és cikkek Suli (dohányzás, klikkek, vizsgadrukk) Buli (alkohol, másnaposság, drog) Randi (ismerkedés, szakítás) Sport (szabályok, baleset) Utazás (külföld, veszélyek, előkészületek) Család (alkoholista családtagok, beilleszkedés)

Új felhasználói fiók létrehozása

Bejelentkezett felhasználó

Üzenetküldés a Kapcsolat menüpont segítségével: kérdések és cikkírás

Személyes adatok: opcionáis és titkosítható

Személyiség kialakítása: avatar és aláírás

Reklámok, szponzorálási lehetőségek

Céljaink Aktív felhasználói kör kialakítása Fiatalok, akik aktívak, moderátorok lehetnek Szerkesztők és cikkírók bővítése Használják ki, hogy a problémáikkal ide fordulhatnak Minél több fiatalhoz jusson el a honlap

Lehetőségek Olyan projektek bemutatása, ami ennek a korosztálynak szól Online felmérések, tetszésindexek segíthetik az egyéb munkákat Baleset-megelőzési, életvezetési tanácsok akár filmen is

Köszönöm a figyelmet!