Az egyetem létrehozásának célja

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A magyar felsőoktatás.
Advertisements

AKTUALITÁSOK A RENDÉSZETI VEZETŐKÉPZÉSBEN ÉS KIVÁLASZTÁSBAN
Változások a felvételi pontszámítás rendszerében 2011.
Diplomát adó alapszakjaink:
NAV Tolna Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága
Szociálpedagógia szak (BA). A képzés célja: • olyan szociálpedagógusok képzése, • akik képesek a gyermek és ifjúsági korosztály • tanulási, szociális.
Csongrád Megyei Mérnöki Kamara Hírközlési és Informatikai Szakcsoport Távközlési Világnap május 18. AGORA Előadó: Engedi Antal Magyar Mérnöki Kamara.
FELVÉTELI tájékoztató
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
A tudományos élet színterei I. Kutatási projekt I október 18.
50 éves a szegedi informatika
Andragógia MA Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományok Intézete.
Pótfelvételi 2013 Általános információk NYME SEK SZOMBATHELY augusztus 1. Előadó: Németh Péter.
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Angol-Amerikai Intézet
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Változások a felvételi pontszámításban 2008-tól A változás az alapképzésre, egységes, osztatlan képzésre és felsőfokú szakképzésre történő jelentkezésnél.
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Környezettan alapszak (BSc)
FRANCIA NYELV, IRODALOM ÉS KULTÚRA MESTERKÉPZÉSI SZAK.
Belügyi Tudományos Tanács Velünk Élő Tudomány Dr. Dános Valér.
„ A pedagógusképzés tartalmi és szerkezeti fejlesztése” című projekt eredményeinek disszeminációja a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karának.
LEGYÉL TANÍTÓ!.
2007. ÉVI FELVÉTELI ELJÁRÁS. JELENTKEZÉS / 1. A jelentkezés – az e célra szolgáló – jelentkezési lap benyújtásával történik. A felvételi jelentkezési.
A felnőttképzéshez kapcsolódó jogszabályok változásai
Kálmán László mk. alezredes MH HKNYP Pk. h. (hadkiegészítés)
A rendészet szervei.
MIGRÁCIÓS SZAKIRÁNY Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Tanári mesterképzés Tájékoztató Dr. Szabó Antal
Az egyetem létrehozásának célja
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
Tájékoztató 10. osztályosoknak Az érettségi vizsga Kötelező tárgyak: magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, idegen nyelv + 1 választott tárgy.
Kétszintű érettségi. tartalom érettségi érettségi és nyelvvizsga emelt szint szerepe emelt szintű oktatásra jelentkezés pontszámítás jogszabályi háttér.
1 Eötvös Loránd Tudományegyetem Kémiai Tanszékcsoport Nyílt nap január 23. Kémiatanári szak.
SZTE Egyetemi Tavasz TÁJÉKOZTATÓ A KÉTCIKLUSÚ KÉPZÉSRŐL Dr. Szendrei Mária Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézete.
Felvételi tájékoztató Közigazgatástudományi Kar.
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás
Duális képzés a Miskolci Egyetemen Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár.
„Alma Mater” program. Nemzeti Közszolgálati Egyetem felépítése Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Rendészettudományi Kar Közigazgatástudományi Kar Nemzetközi.
4 éves általános tantervű képzés 4 éves, emelt szintű angol nyelvi képzés 5 éves, magyar-német két tanítási nyelvű képzés 4 éves emelt szintű kommunikáció.
Változás a képzési rendszerben Jogszabályi előírások Szakképzési rendszerünk Jelenlegi képzéseink Képzési rendszer jövője Legfontosabb feladataink.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
Budapesti Corvinus Egyetem A évi mesterszakos felvételi eljárás Budapest, február 4.
Emberi erőforrások FOKSZ. FOKSZ Felsőoktatási szakképzés 4 félév 2 szakirány: személyügyi és humánpolitikai 120 kredit  90 kredit, besorolási szakon.
ELTE Társadalomtudományi ELTE Társadalomtudományi Kar Felvételi tájékoztató 2010 Ha érteni akarod a világot…
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Kétszintű érettségi.
A képzés szeptemberében indul!
A tanárképzésről Tél Tamás ELTE.
Pénzügyőrök a mindennapokban (1867-től napjainkig)
Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar
Élelmiszertudományi Kar Szakmai Konzultáció október 25.
PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2O15. tanév
Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar
Nemzetközi Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
PANNON EGYETEM VEGYÉSZ MESTERSZAK.
A felvételi eljárás intézmény specifikus részei
Nemzetközi Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Kétszintű érettségi 2018 május
Miért éppen az NKE RTK biztonsági szakirány?
Faktválasztás Tájékoztató értekezlet április 10.
Kártyás Gyula Oktatási Igazgató Budapest, január 11.
A könyvtárostanári képzési lehetőségekről
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Tájékoztató a fordító és tolmács mesterszakról
Emelt szintű érettségi előkészítő választás 2019/2020.
423/2012 (XII. 29.) Korm. rendelet alapján
Merre tovább a középiskola után?
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR VÁM- ÉS PÉNZÜGYŐRI TANSZÉK

Az egyetem létrehozásának célja „Az egyetem létrehozásának főbb mozgatórugói a rendvédelmi és honvédelmi szervek összehangolt és tervezett utánpótlásképzésének kialakítása, valamint a közszolgálati szakemberképzés egységes intézményi alapokra helyezése voltak.”

A Rendészettudományi Kar képzései a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére Vám- és pénzügyőri szakirány Adó- és pénzügyi nyomozó szakirány

Felvételi követelmények Tanulmányi előmenetel évközi teljesítmény érettségi eredmények Fizikai követelmények erő- és állóképességi gyakorlatok Egészségügyi alkalmasság labor vizsgálatok belgyógyászati vizsgálatok pszichológiai teszt Felvételi elbeszélgetés Az Európai Unióban hivatalos nyelvek egyikéből vagy ukrán, szerb, beás, lovári, orosz, illetve kínai nyelvből államilag elismert, B2 (korábban középfokú) komplex (korábban C típusú) nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű okirat. További részletek az Egyetem honlapján, a www.uni-nke.hu és a www.felvi.hu weboldalon!

Rendvédelmi tisztjelölti jogállás A tisztjelölt a vele szerződést kötő rendvédelmi szerv (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) rendelkezési állományába tartozik Szolgálatteljesítés helye: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Rendvédelmi tagozat

Rendvédelmi tisztjelölti jogállás Juttatások a tisztjelölt részére Költségtérítések és szociális juttatások a tisztjelölt részére kollégiumi elhelyezés térítésmentes élelmezés térítésmentes ruházati ellátás ösztöndíj bankszámla hozzájárulás tanszertámogatás

Rendvédelmi tisztjelölti jogállás 6 hónapos rendészeti alapfelkészítés tisztjelölti vizsga eskütétel (hivatásos állomány tagjai számára előírt eskü) az alapfelkészítés alatt hat hónapos próbaidő.

Rendészeti alapfelkészítés alapozó szakmai ismeretek Lő kiképzés testnevelés alaki foglalkozások

Oktatás Az egyetem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére a 2017/2018. tanévtől kezdődően 8 féléves időtartamban képzi a jövő tisztjeit.

Oktatás A tanszék oktatói egyetemi végzettséggel és több évtizedes gyakorlati és oktatói szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Közülük többen tudományos fokozattal rendelkeznek, illetve készülnek e fokozatuk megszerzésére!

Főbb szakmai tantárgyaink Vám- és pénzügyőri szakirány Adó- és pénzügyi nyomozó szakirány bűnügyi szolgálati ismeretek szabályzatismeret pénzügyi bűncselekmények nyomozásának speciális szabályai nyomozói komplex ismeretek vámjog és vámeljárás NAV informatika vám- és adópolitika

Főbb szakmai tantárgyaink Vám- és pénzügyőri szakirány Adó- és pénzügyi nyomozó szakirány gazdasági szakismeret vámtarifa és áruismeret áru- és vegyvizsgálat vámjog és külkertechnika gazdasági szakismeretek vámtarifa

Főbb szakmai tantárgyaink Vám- és pénzügyőri szakirány Adó- és pénzügyi nyomozó szakirány adóztatás jövedéki jog NAV bűnügyi informatika adóztatás jövedéki jog

Szabadon választható szakmai tantárgyaink Kábítószer felderítés a NAV-nál A NAV speciális feladatainak ellátása Vámellenőrzés a gyakorlatban Záhonytól-Brüsszelig Vám- és jövedéki ellenőrzés a gyakorlatban Alkalmazott termékazonosítási ismeret Vámok és adók, mint gazdasági szabályozó eszközök A vám- és a nemzetközi szervezetek kapcsolata

Tudományos diákköri tevékenység A tanszék hallgatói az órákon megszerzett ismereteiket gyakorlati tapasztalatokkal kiegészítve mélyítik el. Rendszeresen részt vesznek a kari- és az országos Tudományos Diákköri Konferenciákon (TDK), melyeken kiváló eredményekkel végeznek.

A diploma megszerzése után Az egyetem elvégzését követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatal biztos – tiszti beosztással és rendfokozattal járó – munkahellyel várja új tisztjeit!

A diploma megszerzése után Új tisztjeink végzettségüknek megfelelő szakterületeken bizonyítják, hogy az egyetem magas színvonalú képzése eredményeként megállják helyüket szolgálati feladataik végrehajtása során!

A diploma megszerzése után A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fiatal tisztjei szolgálatellátásuk mellett jelentkezhetnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és más egyetemek mester-képzéseire.

Téged is vár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Vám- és Pénzügyőri Tanszéke!