Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alsónémedi A falu bemutatása
Advertisements

KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
Buhály József (Nyírtass, 1945 –. Artportal.hu: •
Művelődés, műveltség és egzisztencia 50 éves képzés jubileumi konferencia ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar november 25. péntek
BUDAI KÖZÉPISKOLA BUDAI KÖZÉPISKOLA.
KAPOSVÁRI EGYETEM CSOKONAI VITÉZ MIHÁLY PEDAGÓGIAI FŐI S KOLAI FŐI S KOLAI KAR.
Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Csíki Szervezete 2005.november Előadó: Szén János tanár Csíki Szervezet elnöke.
Feladat- és hatáskörök  tanulmányi ügyek és érdekvédelem  sport- és kulturális programok  általános ügyintézés  hallgatói segítségnyújtás.
„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.
Igsz név hobbi EMBER. kód N TART igsz név cím GAZDI 1 KUTYA név fajta.
Verbális kommunikáció
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
ÖKOISKOLA A HERNÁD ÉS A BÁRSONYOS ÖLELÉSÉBEN Bőcsi Általános és Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
A Múzeumok és Látogatók Alapítvány felnőttképzési és konferencia programjai Országos Múzeumandragógia Konferencia május Széphalom.
CSALÁDBARÁT KÖNYVTÁR XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Könyvtáros Klub április
Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.
A kishegyesi Szent András Cserkészcsapat 15 éves jubileuma alkalmából a „KINCSE” Nagycsaládosok Egyesületével gyermeknapot szervezett a Hegyalja utcában.
„Ki tud többet Egerről?” verseny
Üdvözöljük Karunkon!. „TUDÁS – JÖVŐ – SIKER” Amit ígérünk és teljesítünk is!
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
MÚZEUM VERESEGYHÁZON. VERESEGYHÁZ MA lakos lakos Fejlett centrumtérség Fejlett centrumtérség Jóléti szuburbanizáció Jóléti szuburbanizáció.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Vörösmarty szerepe a reformkorban
Designhét Magyar formatervezési Díjátadó Made in Hungary Halisten – Színes és Fekete-Fehér Magyar formatervezési Díjátadó Made in Hungary Halisten – Színes.
 Multilaterális iskolai együttműködési pályázat  Célja: a partnerországok megismerése a kultúra minél több oldaláról  Részt vevő országok:
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
A MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG DEBRECENI JUBILEUMI KONFERENCIÁJA Az MTT-Kelet-magyarországi szekció rendezvényeinek szerepe a Taktaharkányi Apáczai.
A VÍZ. A témahét célja az volt, hogy: a mindennapi órák és a tanagyag szorításán engedve a kijelölt célcsoportba tartozó diákok (9/a, 9/b) egy héten át.
A HB elnökségének beszámolója a 2014-es évben végzett munkáról Szenes Zoltán volt bizottsági elnök MTA IX. Gazdaság- és Jogtudományi Osztály, Hadtudományi.
Diákönkormányzat beszámolója 2009/2010 tanév Alakuló megbeszélés Elnök: Túrós Kata Elnök: Túrós Kata Elnökhelyettes: Raffay Norbert Elnökhelyettes:
„ADJ TERET, NYISS UTAT!” – SZOCIÁLIS KOMPETENCIÁKKAL A HÁTRÁNYOK ELLEN avagy Ágota és Ambrus testvérek lettek.
TÁMOP F-14/1/KONV b. Pályaorientációs szolgáltatások alprogram Projektzáró rendezvény, Görög Márta.
Társulatunk május 4-én alakult. 10 ÉVE SZOLGÁLJUK A NEMZETI ENERGIAPOLITIKÁT 1.
ALKOTÓTELEPEINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ A SZEGEDI ÖNKORMÁNYZATTAL KÖTÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS NYÚJT BIZTOS ANYAGI HÁTTERET. VÁROSUNK SEGÍTSÉGÉT EZÚTON.
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
Az E-galéria kiállítása Gergely Borbála első önálló tárlata az E-galéria „Tehetségek” című sorozatában december 2 – december 2 – 18.
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
Kihagyhatatlan! Itt lehet gyakorolni a belső tér ábrázolását. Többnyire kint vagyunk, érdemes árnyékot keresni.
2010. augusztus 27–szeptember 11: a Szegedi Szépmíves Céh’ alkotótelepének beszámoló kiállítása a Bálint Sándor Művelődési Házban (Szeged, Temesvári.
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
2010. AUGUSZTUS 27-ÉN A MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT MEGNYITJUK A VARGA MÁTYÁS SZABADISKOLAI CSOPORT TANÉVÉT. PROGRAM: AUGUSZTUS.
VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH ‘90 Móricz Zsigmond.
2010. január 22-én, magyar kultúra napján Botka László polgármester a város kulturális életében betöltött meghatározó szerepéért Szeged Kultúrájáért.
FÜZÉKI DÍJ Javaslat a díj eljárásrend megújításra.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
Szekeres-ösztöndíjasának kiállítása
A CÉH KIÁLLÍTÁSA NYÍRBÁTORBAN JÚLIUS 8 – AUGUSZTUS 7.
BIM törekvések Magyarországon - MABIM bemutatkozó előadás
(Szeged, Temesvári krt. 42.)
Részletek a kiállítás anyagából: A 25.évforduló I-V. c. sorozatból (2011., kréta, szén, á/ 70x50cm) Hommage’a Vinkler I-V. c. sorozatból (2011.,
Szekeres - ösztöndíjasok: Az E-galéria kiállítása
Atomenergiáról – mindenkinek
JANUÁR 22..
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
Köszönetül városunknak.
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE.
MEGEMLÉKEZÉS Kopasz Márta Céhünk lelkes tagja tanácsaival nagyon sokat segített indulásunk éveiben. A művésznő szülőházán születésének 105., halálának.
májusi dolgaink: a Bálint S. Művelődési Házban
Új tanévet kezdünk! A VARGA MÁTYÁS CSOPORTBAN.
1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek.
A Céh csoportos tárlata
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Céhünk a Szekeres-ösztöndíjas hallgatók részére önálló kiállítási lehetőséget biztosít. Ennek a sorozatnak legtöbbször az Eötvös Gimnázium.
Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.
BERNECEBARÁTI AZ ALKOTÓTÁBOR A CÉH ÉS SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KAPOTT ANYAGI TÁMOGATÁSBÓL.
A kamara tárlat anyagát a hely adottságainak figyelembe vételével állítottam össze. OLAJ, AKRIL, AKVAREL, OLAJPASZTELL, XEROGRÁFIA, COMPUTER GRAFIKA.
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
Családi napok, Szabadtéri rendezvények
Atomenergiáról – mindenkinek
Erdélyi kirándulás Élmények.
Előadás másolata:

májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat – Vinkler kiállítás, Vinkler-díj SzegedART rendezvénysorozat – szabadtéri festés a Stefánián a Céh jubileumi kiállítása Újszegeden a Bálint S. Művelődési Házban

EDF-DÉMÁSZ Galéria: Vinkler kiállítás és az új alapítású városi díj átadása Tandi Lajos megnyitója

A Vinkler-díj átadása A díjat Dr. Solymos László alpolgármestertől az első díjazott, Nagy Károly a Céh elnöke vette át.

Festés a Stefánián május 23-án a SzegedART rendezvény részeként. Az akcióban részt vettek a nyári művésztelepeken többször megfordult szabadiskolásaink, mellettük a Céh fiatalabb tagjai is megjelentek.

KÖSZÖNJÜK A FELKÉRÉST ! MINDENKINEK NAGYON TETSZETT AZ AKCIÓ, MÁSKOR IS SZÍVESEN VÁLLALJUK.

Sáry Tekla: Ligetben (akril, vászon 30x40 cm) -.- A Céh szabadiskolájának Szekeres Mihály - ösztöndíjas hallgatója.