Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGEMLÉKEZÉS Kopasz Márta Céhünk lelkes tagja tanácsaival nagyon sokat segített indulásunk éveiben. A művésznő szülőházán születésének 105., halálának.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGEMLÉKEZÉS Kopasz Márta Céhünk lelkes tagja tanácsaival nagyon sokat segített indulásunk éveiben. A művésznő szülőházán születésének 105., halálának."— Előadás másolata:

1 MEGEMLÉKEZÉS Kopasz Márta Céhünk lelkes tagja tanácsaival nagyon sokat segített indulásunk éveiben. A művésznő szülőházán születésének 105., halálának 5. évfordulóján emléktáblát helyezett el a város. A ház falán koszorút helyezett el Dr. Solymos László úr alpolgármester, Ürmös Péter úr a Kisgrafika Barátok Köre elnöke, Nagy Károly és Bakacsi Lajos grafikusművészek a Céh nevében, valamint Göblyös Róbert művésztanár a Tömörkény István Gimnázium nevében. Megemlékező összeállításunkban az esemény krónikáját adjuk át tisztelőinek.

2 Szülőháza előtt gyülekezik a megemlékezés közönsége: a kisgrafika barátai, a Tömörkény Gimnázium kórusa, tisztelők és volt kollégái.

3 Dr. Solymos László alpolgármester és Ürmös Péter KBK-elnök megemlékezése

4 A tábla leleplezése, és a Tömörkény Gimnázium kamara kórusa, (vezényelt Dohány Gabriella) ünnepi hangulatot emelő produkciója.

5 A megemlékezés a Somogyi-könyvtárban folytatódott.

6 A megemlékezés moderátora
Tandi Lajos, művészeti író, szerkesztő, valamint Rácz Mária (KBK) és Nagy Károly (Szegedi Szépmíves Céh).

7 A megemlékezést követő baráti találkozó a kamara tárlattal a könyvtári zene szobában.


Letölteni ppt "MEGEMLÉKEZÉS Kopasz Márta Céhünk lelkes tagja tanácsaival nagyon sokat segített indulásunk éveiben. A művésznő szülőházán születésének 105., halálának."

Hasonló előadás


Google Hirdetések