Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek."— Előadás másolata:

1 1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek bennünket az idei kiállításaink és rendezvényeink méltó lebonyolításához. Számlaszámunk és adószámunk a honlapon a nyitó oldalon folyamatosan megtalálható: A 2010-ben a Szegedi Szépmíves Céh részére a Személyi Jövedelem Adókból felajánlott összeget Ft – ot a Céh 20. évességére rendezett kiállítások költségeire fordítottuk. Adószámunk: Számlaszámunk:

2 tagfelvétel Erdélyi Katalin grafikus Kemendy Katalin festő
2010 december 27-én közgyűlést tartottunk, amelyen a beszámolók és a tervek megbeszélése mellett sor került a tagfelvételi eljárásra is. Tagfelvételi kérelmet ketten nyújtottak be, a tagok titkos szavazással mindkét jelöltnek bizalmat szavaztak. Így 2011-től a Céh rendes tagjai sorába tartozik: Erdélyi Katalin grafikus és Kemendy Katalin festő


Letölteni ppt "1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések