40.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt
Advertisements

Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
Mikor még semmi nem létezett..
KI AZ EMBER? Erdő Péter From Darkness, the Light Borúra derü Hungarian Academy Of Sciences Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kar.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
JÓ REGGELT!.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT  !!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Jézus, Te égi szép, Tündöklő fényű név, Legszentebb itt alant e föld ölén, Benned van irgalom, Terólad zeng dalom, Erőd magasztalom, Ragyogj felém!
Néked szóljon a dal, Kegyelmes Atyának, A bölcs Teremtőnek, élet adójának, Ki árvát megvédesz kegyelmed kezével, Fáradtat üdítesz életnek vizével. Dicséretek.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Adósság a b ű n miatt Pecznyík Pál verse. Urunk Te jól tudod, ki alkottál minket, Súlyos b ű n-adósság terheli lelkünket.
1. Halld meg a hívást, Jézusodét! Még ma kövesd Őt fogva kezét!
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Szent vagy, szent vagy, szent vagy Végtelen és nagy! Énekünk e reggelen Újra zeng neked! Egy személyben három, Teljes égi lény vagy. Ó örök Isten, Áldjuk.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
„hogy mindnyájan egyek legyenek”
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Uram, Te drága.
Amit szívünk esdve kér, Földi kincsnél többet ér
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
JÓ REGGELT !.
187.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
342. Csendes légy s az Úr vezet majd. Míg sürögve futsz, szaladsz, Nem tudod az Úr mit óhajt, Önnön vágyadnál maradsz. Dicséretek 342/1.
55.
a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
Te adtad nékem lelkemet,
Anyák napjára. Szeretettel! Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
49.
376.
71 b.
68.
44.
Jó reggelt! ADVENT 2..
a mézzel folyó földeken, Hol nincs hiányom semmiben, áldom nevedet.
348.
Szent vagy, szent vagy, szent vagy, mindenség Ura
97.
35.
Előadás másolata:

40

s megdöbbenvén csodálom Mindenható, dicső hatalmadat. Nagy vagy Te Isten, nagy a Te hatalmad, Világteremtő a Te szózatod. Szóltál: Legyen! S a puszta semmiségből Világosság, s mindenség támadott. A csillag ezrek, a nap fényessége, Ég, föld követte szent parancsszavad, Remeg szívem, s megdöbbenvén csodálom Mindenható, dicső hatalmadat. Dicséretek 40/1

Nagy vagy Te Isten, nagy a bölcsességed, Mindent mi szépen, bölcsen alkottál! A földi embert tetted gyermekeddé, Lelkedből lelket őneki adtál. Kicsiny fűszálban, óriási tölgyben Dicső kezed nyomát szemlélteted. Szívem kitárva, hódolással áldom Csodálatos, dicső bölcsességedet! Dicséretek 40/2

Nagy vagy Uram, és mily nagy a szerelmed, Fiadba’ mit velem éreztetel, A pislogó kis mécset el nem oltod, S a megtört nádnak megkegyelmezel. Mikor hevertem bűnben megkötözve, Felém kitártad irgalmas kezed, Örömkönnyekkel térdre hullva áldom Te üdvözítő, nagy szerelmedet! Dicséretek 40/3