A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE A rákfajták körülbelül egyharmada közvetlen kapcsolatban van az étrendünkkel Elhízottak vagyunk, mégis „alultápláltak“ A gyümölcsben és zöldségben gazdag étrend a rák fejlődésének ellenséges környezetet idézi elő szervezetünkben
Miért van szükség étrend-kiegészítőkre? Helytelen táplálkozás Természetes hatóanyagok hiánya a mindennapi étrendben Környezetszennyezés (nehézipar, kipufogógáz, szmog, UV sugárzás, ózonlyuk) Ártó anyagok étrendünkben (mesterséges aromaanyagok, tartósítószerek, adalékok stb...) Gyógyszerek, alkohol, koffein és dohányzás Felgyorsult életritmus és a mozgás hiánya Oxidációs stressz – a szabadgyök-képződés illetve megszűnés közti egyensúly zavara
A SZERVEZETNEK SZÜKSÉGE VAN A SEGÍTSÉGÜNKRE!
„GYÓGYSZERED LEGYEN AZ ÉTELED, s ételed legyen a gyógyszered!“ (Hippokrates) s ételed legyen a gyógyszered!“
Ajánlom betartani: 05:30
Flavon max Plus+, Flavon Green, Flavon max, Flavon kids, Flavon max Plus+, Flavon Green, Flavon Active
Miért van szükség a termékeinkben jelen lévő flavonoidokra? Tiszta, természetes, összetett hatóanyagok Sejtszinten hatnak– tisztítják, táplálják, regenerálják és harmonizálják a szervezetben végbemenő folyamatokat. Mindezt ízletes, praktikus, forradalmian új formában ajánljuk (lekvár állag).
A GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG TÖBB, MINT VITAMIN A polifenolok a természetben előforduló fitokémiai anyagok közül igazoltan a leghatásosabb vegyületek. TERMÉSZETBEN IGAZOLTAN A FITOKÉMIAI VEGYÜLETEK LEGMAGASABB OSZTÁLYA
Termékeink gyümölcs és zöldség összetevőiben megtalálható hatóanyagok kielégítik szervezetünk mindennapi szükségleteit.
TERMÉKEINK ALAPOS VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEKÉNT JÖTTEK LÉTRE Szent-Györgyi Albert Prof. Dr. Dinya Zoltán
Név: BETEGSÉG Apja neve: ismeretlen Anyja neve: táplálék TÁPLÁLÉKA MAJDNEM MINDIG
KÖSZÖNÖM A FIGYELMÜKET! Szeretnék minél tovább élni; hadd találjon rám a halál amikor én akarom