India legdrágább vonata a

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Travel Incentive Április 12. Dubai utazási promóció
PÉCS.
Gundel Étterem Budapest.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
A Transz-Szibériai Expressz
FOTÓ március 2010 Wuhan pályaudvar A legmodernebb kínai szupergyors vasút.
Orient expressz: első útjára október 4-én indult „Roi des Trains,Trains des Rois” (vonatok királya, királyok vonata)
Te vagy az, akiből élet árad,
Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület
Hogy tennéd még vonzóbbá a Dél-Dunántúlt?
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
India arany háromszöge: Delhi, Agra, Jaipur.
M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!
Mercur Budapest Buda Hotel **** A szoba ára adóval reggeli nélkül! Ha reggelit is szeretnénk 13 eurot kell érte fizetni naponta személyenként!
Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap Fucsku Anita városstratégiai referens Veszprém Megyei Jogú Város – december 11.
Egy szervezet az Erasmus hallgatókért
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Készítette: Greges Dániel
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Budapest.
LUXEMBOURG Nagyhercegség.
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
Te vagy az, akibõl élet árad,
A falu Katona András 8.c. Gazdaság A faluban sokan élnek mezőgazdaságból, a település környékén rengeteg termőföld van. Ezen kívül többen segédkeznek.
MERCEDES Benz Museum Stuttgart, Németország UNStudio (holland) Kettős spirál A 2006-ban nyílt, bemutatja az autómárka 1886 óta íródó történetét nm.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből. Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan.
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Angliai tanulmányi út február március 16.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Új Japán luxusvonat A JR Japán vasút naponta 16.8 millió utast szállít Japánban, és 1688-állomása van. Csaknem dolgozót foglalkoztat, az irodái.
Badacsonyiné Bohus Gabriella november
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
A palota által ihletett dekorációjú vonattal Versaillesbe.
Szállodák és utazási irodák kapcsolata az idegenvezetőkkel (idegenvezetéssel) február 24. Kundi Viktória Kodolányi János Főiskola.
 A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül iskolánk 7. osztályos tanulói lehetőséget kaptak arra, hogy a magyar.
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Erasmus+ németországi gyakorlat. - ringhotel Schlossberg.
Evangelische Hochschule Dresden
Svájc – Golden Pass Line
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Irány Augsburg! !.
RODOSTÓ (Tekirdag) Törökország.
'eurotrip.
Erasmus Heidelbergben
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
CÉL: Akkora hatalmas hálózattal rendelkezni, ami 150
Utazás ISZTAMBULBA 2018.
Erdélyi kirándulás Élmények.
A természet csodája. „A prérifarkas bucka” indián rezervátum- Arizona Automatikus vetítés.
ERASMUS ÉLET AUGSBURGBAN
Előadás másolata:

India legdrágább vonata a maharadzsa expressz A Maharadzsa Express, mely 2010. januárja óta működik, az indiai vasút legújabb luxus vonata, és egyben az egyik legdrágább Ázsiában. 8 napon át tartó útja a során a vonat India legszebb és legprominensebb helyszíneire viszi el vendégeit, például a Taj Mahalhoz, a Khajuraho templomokhoz, Ranthambore vadvilági élőhelyeihez, a Fatehpur Sikrihez (Akbar császár által építtetett palota) és Varanasiba (India egyik legszentebb városa). A legolcsóbb napi díj egy személynek egy Delux kabinért 800 dollár. Ezt követi 900 dollárért igénybe vehető kabin és az 1400 dollárba kerülő. Az elnöki lakosztályért 2500 dollárt kell fizetni egyetlen éjszakára. TENNESSE WALTZ

Ezzel nemcsak a nappalok, de az éjszakák is nyugodtabban telhetnek. A Maharadzsa Expressz egy pneumatikus és hidraulikus felfüggesztésnek köszönhetően zaj és rázkódásmentesen közlekedik. Ezzel nemcsak a nappalok, de az éjszakák is nyugodtabban telhetnek.

Minden étel és ital az árban biztosított. A Maharadzsa Expressz 88 utast szállít, akik csodálatos lakosztályokban laknak az út során. Minden étel és ital az árban biztosított.

A vonat 24 kocsiból áll. Minden szoba úgy lett kialakítva, hogy a Maharadzsa életstílus gazdagságát elevenítsék meg. Az elegánsan dekorált belső terek és kabinok gyönyörűen és finoman kimunkáltak.

A kocsik panoráma ablakokkal vannak felszerelve, hogy India legszebb tájaira és látnivalóira a legjobb kilátás nyílon.

A vonaton egy kiváló butik is található, ahol csodás relikviákat vásárolhatunk, melyek egy életen át őrzik a fenséges utazás élményét.

A bárban finomabbnál - finomabb várják az utasokat Az utasok kényelmét iható csapvízzel, ingyenes internetkapcsolattal, városi telefonvonallal, tévékészülékkel illetve DVD lejátszókkal szolgálják. A bárban finomabbnál - finomabb várják az utasokat

A költségek igazán borsosak, de az árban benne foglaltatik az all inclusive ellátás korlátlan étel-és italfogyasztással, a kirándulásokkal, városnézésekkel és a belépőjegyekkel. Nem kerül külön pénzbe az idegenvezetés, sem pedig a túravezetés és a limuzinos szállítás.

VÉGE Képek: Internet