technológia aszfalthibák javítására

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Kémény Zrt. vezérigazgató
Kelemen Tas, BS Audit International
Digitális térképek összehasonlítása a gyakorlatban Szabó József – CadMap Kft. GITA 2011 Balatonalmádi.
Confidential/Property of Danfoss District EnergyDanfoss District Energy DivisionDate| 1| 1 Elektronikus Akadémia Bemutatása Előadó: Egyházi Zoltán okl.g.m.,
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
IP vagy Analóg Videó Megfigyelő rendszer
Finanszírozott segédeszköz kölcsönzés országos lefedettséggel
Önkormányzati informatika ASP alapokon
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Webbase valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás
96 csatornás QAM modulátor 96 csatornás QAM modulátor Kötetlen beszélgetés arról, hogy milyen irányba fejlődik a híradástechnika Készítette: Zigó József.
HP MultiSeat az oktatás szolgálatában Kocsis István technikai konzultáns Hewlett-Packard Magyarország.
Az elveszett termelés az építőipar gondjairól. Forrás: eurostat.
Köszöntjük Önöket prezentációnkon! Digitális távfelügyeleti rendszer.
Készítette: Komádi István
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
Közigazgatási technológia A közigazgatási technológia alapkérdései KRF © 2005.
Passzívház Török Krisztián Kovács Kornél
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Energia, energiaváltozások
Tapasztalatok az NFT „Közlekedés, energia” munkacsoportjával kapcsolatban Lukács András Levegő Munkacsoport „Civil szervezetek feladatai és lehetőségei.
Confidential Az EeePC sajtóvisszhangja Banga Zsuzsanna február 26.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Házi Dolgozat Talajvédelem tantárgyból Készítette: Nagy Gábor GVF7EG VBK-KM II. évfolyam december.
Változóadat-nyomtatás a gyakorlatban, avagy hogyan kezdjünk hozzá? Ortutay György Prime Rate Kft december 9.
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Vállalkozók új EBK oktatási rendszere
életünket és üzletünket átalakítani az M2M
„Hazai és Európai Uniós pályázatok ” Szakmai Fórum A hazai textilipari vállalkozások részvétele és részvételi lehetősége a Saving Energy in the.
CCD spektrométerek szerepe ma
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
Hurrá, nyertünk! Karádi István Karádi Rendszerház.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
„Ajak a jövő települése” a munka tükrében
Egyszerűen a devizákkal
Klimatizálás feladatok
Rólunk részletesen… Bemutatkozás Tevékenységeink Technológia
Dr. Gutay Zoltán – ügyvezető Kovács Sándor épültgépész-mérnök
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
Egészségügyi intézményekben végzett energia hatékonysági beruházások
1 Külföldi munkaerő a svájci építőiparban: Engedélyezés és munkajog HSU Bauseminar 2014, Zürich Georg J. Wohl Ügyvéd, LL.M.
Spring Solar Kft. – Napkollektor gyártás Magyar termék, EU minősítés.
Németh Gábor BME MTI Facility manager képzés, kiselőadás Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása takarítási és területfenntartási munkákra.
Varga Zoltán ügyvezető AGRIAPIPE Kft.. Agriapipe Kft. főbb tevékenységei: Szaktanácsadás Csővezetékek mechanikus tisztítása Csővezeték hálózatok vizsgálata.
SERENAD ÉPÍTÉSI RENDSZER Orosz Zsuzsanna Ügyvezető Orosz Zoltán Okl. Gépészmérnök, feltaláló.
 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A SUGÁRZÓ FŰTÉSRŐL:  A sugárzó fűtés működési elve legjobban a Nap sugárzásához hasonlítható. A Napból érkező sugarak először.
Pályázati lehetőségek KKV-k számára, avagy mire figyeljünk ha támogatást szeretnénk január 27.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A szakmai vizsgákat követő adatszolgáltatás digitális aláírással Binder József Képzés- és vizsga-nyilvántartási.
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer
Új dimenzió a napraforgó betakarításban
Okos városok és technológiák a társadalom szemszögéből
A technikai eszközök reinkarnációja
Mechanikus karbantartó
Szövetbecsípő fogó manipulátor
Vállalkozások – versenyképesség – monopóliumok A magyar valóság
Senior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Junior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Üdvözöljük! Dr. Cser-Palkovics András – Székesfehérvár polgármestere
Minőségirányítási szakértő
Projekt neve Cég neve Előadó neve
technológia aszfalthibák javítására
Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht.
Matokos, avagy okoseszközök matematikaórán
Gyümölcsös ültetvények összeírása, 2017
Előadás másolata:

technológia aszfalthibák javítására Tisztelt Uraim, hölgyeim. Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek az Infraset technológiát aszfalthibák javitására, mely kifejezetten városok, falvak részére lett kifejlesztve. A technológia a cseh Moram CZ s.r.o. tulajdona.

MORAM CZ, s.r.o. 2006 -tól Cseh cég 10 éves tapasztalat 3 divízió A technológia a cseh Moram CZ s.r.o. tulajdona. A cég 10 éves tapasztalattal rendelkezik. 3 részlege van, ennek egyike az INFRASET részleg. A cég 4 európai piacon van jelen,a csehen, szlovákon, németen és most már a magyaron is. az Infraset technológia gyártása Hodonin városában történik. Cseh cég 10 éves tapasztalat 3 divízió Jelenlét 4 európai piacon (cseh, német, szlovák, magyar)

Az INFRASET® technológia előnyei A hiba/kátyú azonnali, szakszerű javítása Minimális anyagi ráfordítás, jelentős megtakarítás a költségvetésben Levédett technikai megoldás Egyszerű kezelés, remek eredmény Egész éves kihasználtság A javítás költsége kb. 1,50EUR/m2 1 óra alatt 5m2 terület javítható ki Az INFRASET® egy komplex technológia, mely egy utánfutónyi eszköz segítségével aszfalthibák (autópálya, járda, parkoló, sportpálya, játszótér, bicikliút, kátyúk, repedések, rámpák, szennyvízcsatorna nyíllások) azonnali javítására szolgál hevítés által. A javításokat egy szakmai beiskolázás után bármely munkás elvégezheti. A hiba/kátyú azonnali javításának lehetősége Minimális anyagi ráfordítás, szakszerű javítás (felhevített aszfalton folyik a javítás klasszikus vagy újrahasznosított aszfalttal Átláthatóság- nincs kivitelező válogatás, konkurencia Jelentős megtakarítás a költségvetésben, kevesebbet kell úthibák javítására fordítani Levédett technikai megoldás, cseh gyártótól Egyszerű kezelés, remek eredmény Egész éves kihasználtság Az INFRASET® egyes tartozékainak változatos használata a mindennapokban Bizonyítottan a legtökéletesebb eszköz az aszfalthibák javítására A javítás költsége kb. 1,50EUR/m2 1 óra alatt 5m2 terület javítható ki

TOPAS TPS15 infrasugárzó Infrasugárzást biztosít az aszfalt felmelegítéséhez Az infrasugárnak köszönhetően az aszfalt nem melegszik túl és nem szárad ki Az aszfalt bitumenemulzió taralma nem ég el A javítandó felület felmelegítése kb. 8-10 Lefékezhető, állítható kerekek A hősugárzó aljába 22 kerámialap van beépítve, a gáz ezt melegíti fel és az aszfaltot a kerámialapok melegítik fel ezzel Infrasugárzást biztosít az aszfalt felmelegítéséhez a hiba tökéletes javítása érdekében Az infrasugárnak köszönhetően az aszfalt nem melegszik túl és nem szárad ki Az aszfalt bitumenemulzió taralma nem ég el A javítandó felület felmelegítése kb. 8-10 percet vesz igénybe a kinti levegő hőmérsékletétől függően Lefékezhető, állítható kerekek

Az INFRASET® működése avagy a hiba javítása

Az INFRASET® technológia alap összetevői PROFI márkájú utánfutó (teherbírás 750 kg, rakodófelület 2590 x 1260) Topas TPS 15 infrasugárzó Lapvibrátor (95kg, padlózat javításához extra gumilap) Lombszívó/ fúvó (0,75 kW teljesítmény, 50 literes gyűjtőzsák) Aszfaltkeverék Bitumenemulzió Speciális, tanúsítvánnyal rendelkező munkaeszközök a forró aszfalttal való munkához

KARBANTARTÁS A hősugárzó karbantartása nagyon egyszerű. Mivel a kerámialapokon a hőmérséklet megközelíti az ezer fokot, azok elszennyezeződése lehetetlen. A kerekek igényelnek időnként tisztitást. A Moram CZ s.r.o. az Infraset hősugárzóra 2 év garanciát vállal.

Használati mintaoltalom Az eszköz bejegyezve a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál és magyar és EU-s használati mintaoltalomi tanúsítvánnyal rendelkezik Az eszköz Eus és Magyar mintaoltalmi tanúsítvánnyal rendelkezik és cégünk 2 év garanciát vállal.

A jövő - Magyarországi képviselet - A hősugárzó átalakulása - Kátyúmentes Magyarország 2017 februárjában a Moram CZ s.r.o. elinditotta a magyarországi leányvállalat bejegyzését. A folyamat hamarosan lezárul, és immár a magyarországi képviselet látja majd el teljes egészében a magyar piacot. 2017 áprilisától a hősugárzó szépitészeti beavatkozáson esik majd át, ami nem csak szebb külsőt ad a gépnek, hanem az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján kényelmesebb munkavégzést is biztosit majd. Mint például a magasabbra helyezett foggantyúk és a teljes egészében forgatható gumikerekek a könnyebb mozgatás érdekében. Bizunk abban, hogy az INFRASET technologia a 2017-es év során egyre több településen segit majd a javitásban és magyarországon egyre több kátyúmentes város és falu lesz.

Jankó Zsuzsanna 0620/883-4404 zsuzsanna. janko@infraset. hu www Jankó Zsuzsanna 0620/883-4404 zsuzsanna.janko@infraset.hu www.infraset.hu Amennyiben úgy gondolják, az INFRASET technológia az Önök településének is hasznára válna, szívesen visszük Önökhöz az Infrasetet egy ingyenes bemutatóra. Érdeklődhetnek az alábbi elérhetőségeken, illetve odakinn…

Köszönöm a figyelmet!