Communication with Doctors / Experts

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az orvosok és szakdolgozók elvándorlásának hatása az egészségügyi ellátás színvonalára Dr. Balogh Zoltán ELTE TáTK- AstraZeneca 15. Egészség-gazdaságtani.
Advertisements

Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
E.ON – Versenyben Önökért! Novotny Dénes KKV szegmensvezető Értékesítés és Marketing Osztály.
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
Tolerancia Erősítő Innovatív Szövetség projektprogram.
Dr. Vandlik Erika OEFI - Országos Addiktológiai Centrum Ifjúsági addiktológiai ellátás feltételeinek kialakítása a Norvég finanszírozási mechanizmus keretein.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Business Support Olyan megoldások csoportja található itt, melyre megrendelőinknek nincs lehetősége, erőforrása vagy eszköz rendszere. Field ServicesResearchMystery.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár szeptember 7. Könyvtárosok Teadélutánja / „Next Generation” Önképzőkör Beke Gabriella Semmelweis Egyetem Központi.
A Europe Direct és más európai uniós tájékoztató hálózatok szerepe Székesfehérvár 2009.március 24.
A banki kapcsolatok ÚJ dimenziója. Mi a Zöld bankszámla? A Zöld Bankszámla egy teljesen zárt, felhő alapú informatikai és dokumentum kezelő rendszer,
Előkészületek az on-line referensz útján történő orvos-biológiai és egészségügyi információszolgáltatásra.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
Dr. Dénes Arnold 1 B. BRAUN AESCULAP AKADÉMIA, MAGYARORSZÁG DR. ARNOLD DÉNES MSc., AESCULAP AKADÉMIA IGAZGATÓ.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
XXIV. Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencia Wi-Fi és HD kamerarendszer Borbély Olivér
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Internet tudományos használata
időskorban felmerülő Problémák és megoldásmódok
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Gazdasági informatika - bevezető
NIIF VoIP projekt aktualitások
Nagyméretű állományok küldése
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Az ellátottjogi képviselő feladata az
KÖFOP – HIVATALOS KÜLDEMÉNYKÖVETŐ
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
D Á N I A 2007.november Készítette: KOVÁCSNÉ NAGY MÁRIA.
Magyar Tudományos Művek Tára
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Környezetgazdaságtan 1
Bemutatkozik a Posta Paletta
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!
TÉSZ-ek árjelentése a PÁIR-ban
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
Felhasználóképzés a kórházban
A gyermeki jogok érvényesítése
Új pályainformációs eszközök - filmek
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA
Könyvbemutató rendezvény, OEE Bajai Csoport, Pörböly,
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
Internet-szolgáltatások I/13. évfolyam
SWIFT csatlakozás Wittmann György
Legjobb végrehajtás elve (best execution)
VERSENY és SZOLIDARITÁS a gyógyításban
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
KRÉTA-ESL Bemutató.
Szülőként mi foglalkoztatja ÖNT leginkább gyermekével kapcsolatban?
Premium care for properties
IT hálózat biztonság Összeállította: Huszár István
SCC Rendszer Bevezetése
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
Vidékfejlesztési pályázatok megvalósításához útravaló
AC/DC Találd meg a helyed! Előadó: Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke
Az ELTE Fogyatékosügyi Központ bemutatása
Előadás másolata:

Communication with Doctors / Experts Megbízóink állandó igényeit tudjuk ezzel a termékcsoporttal kielégíteni, amikor üzeneteiket személyre szabottan, hatékonyan és hitelesen szeretnék eljuttatni a szakemberek számára. Levél és termékminta átadása Call center / IDS Detailing Medical Content Betegtajekoztatas.info 

Levél és termékminta átadása Levél és termékminta személyes átadása orvosoknak, igény esetén egészségügyi szakdolgozóknak. Ezt a szoláltatást egy hónapban csak egy ügyfél veheti igénybe, mert ezzel tudjuk elérni azt, hogy az orvos megkülönböztetett figyelemmel fogadja a küldeményt. A levél, termékminta, csomag átadását minden esetben átvételi elismervénnyel dokumentáljuk. 

Call center / IDS Detailing Szolgáltatásunk önállóan és más panelekkel összekötve is nagy siker megrendelőink körében. Operátorainkkal az alapellátásban, a szakellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók, valamint gyógyszertár vezetők telefonon keresztül történő elérése és üzenet átadására van lehetőség. Call centerünkkel olyan sokféle projektet tudunk megvalósítani, hogy ezt a weboldalunkon részletesen is bemutatjuk, mintegy ötletet kínálva leendő ügyfeleink számára. Tovább a weboldalra 

Medical Content Validált, jogvédett magas színvonalú, nemzetközileg elismert szakmai anyagok teljes körű kivitelezése. Megrendelőink azért kedvelik ezeket a kiadványokat, mert rendkívüli megoldásokat kínálnak orvosainknak a betegek gyors és időtakarékos tájékoztatásához vagy akár az orvosok edukálásához. A művészi szintű anatómiai képekkel készült anyagok a legkülönfélébb megjelenési formában érhetőek el. Asztali naptár (leggyakoribb) Tépőtömbös megoldás Interaktív füzetek, folderek Dombornyomott háromdimenziós bemutató anyagok CD-t vagy DVD-t tartalmazó kiadványok, bemutató anyagok 

Weboldal megtekintése Betegtajekoztatas.info weboldal Ezt a programunkat a Magyar Orvosi Kamara és az Alapellátási Intézet támogatásával és jóváhagyásával hoztuk létre, több mint hat évvel ezelőtt, azzal a hagyománybontó ötlettel, hogy az orvosok maguk rendeljék meg az oldalunkra felkerült betegtájékoztató anyagokból a számukra legérdekesebb és leghasznosabb kiadványokat. További része a szolgáltatásnak, hogy az IDS kéthavonta hírlevelet küld az oldalon regisztrált több mint 3 000 szakember számára. Ebben felhívjuk a figyelmet az új kiadványokra is. Munkatársunk, aki az oldal és a program működéséért felelős, rendszeresen készít riportot az ügyfeleink számára. Ez a jelentés tartalmazza a fogyási adatokat területi bontás szerint. Weboldal megtekintése