Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A szabványosítás és a szabvány fogalma, feladata
Advertisements

Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
SMED.
D ALE C ARNEGIE T RAINING  Dale Carnegie ® : A hagyomány  Alapítva: 1912  Cég-központ: New York City  DC Kutató-központok: New York, St.Louis, Washington.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
A nemzetközi üzleti élet etikája
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Vincze Tibor életrajza
Tartalmi keretek (3) PTE TTK Környezettudományi Intézet II.A környezetközpontú vállalatvezetés rendszere, gyakorlata Környezetközpontú vállalatvezetés.
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
A munkakörnyezet integrálása a sikeres foglalkoztatási rehabilitáció érdekében: Jó gyakorlat bemutatása - MEMFO Kft. FoglalkoztaTárs- Társ a foglalkoztatásban.
A Grundfos Vállalatcsoport
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Minőség menedzsment 6.előadás
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
Általános laboráns képzés válaszul a munkaerő-piaci helyzetre
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Emma telefonos ügyfélszolgálat
März 2004 Herbert Rupp Az Európai Uniós csatlakozás hatása a magyar járműiparra.
Avagy 10 perces szerszámcsere.  Manapság a fogyasztók elvárják, hogy a termékekhez megfelelő minőségben, mennyiségben, árban, időben jussanak hozzá.
Mitől innovatív egy vállalkozás?
Mennyire modern a hazai elit?. 2 Mennyire modern a hazai üzleti elit… … információszerzésben? … médiafogyasztási szokásaiban? … életmódjában?
Munkára képes állapot ellenőrzésének anomáliája a munkahelyen Poór László ügyvezető.
Munkavédelmi érdekképviselet és érdekegyeztetés Összeállította: dr. Váró György.
„A vállalati társadalmi felelősségvállalásban rejlő lehetőségek kis- és középvállalkozások számára” Konferencia november 10. Hotel Mercure Buda.
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
BEMUTATKOZÓ február 26. Miskolc. CÉGÜNK _ TÖRTÉNETE I. CÉGÜNK_TÖRTÉNETE I. 2006: intenzív részvétel a magyar iparban illetve betörés a német piacra.
A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
2010-es komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára Kincses Róbert ügyvezető.
Dolgozz velünk az élet habos oldalán
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29.
Kereskedelmi Eszközök Specialista
GYÁRTÁSTECHNOLÓGUS A Caterpillar Magyarország gödöllői telephelyére
Lear Corporation Magyarország Kft.
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
Árazási és árképzési elemző Dolgozz velünk az Élet habos oldalán
Mechanikus karbantartó
Értékesítési képviselő – Food Téged keresünk, ha rendelkezel:
Országos nagykereskedelmi menedzser
Fejlesztő mérnök A MOM Zrt. duális képzés keretében hirdet felvételt olyan elsőéves hallgatók részére, akik képzésüket a Nyíregyházi Egyetem gépészmérnöki.
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Bogos Csaba GAZEK Safety Expert Ügyvezető - Tulajdonos
Bérszámfejtési ismeretek
Gyakornokokat Gödöllői gyárunkba keresünk az alábbi területekre:
Mérnökségi gyakornokot
HR Specialista Dolgozz velünk az élet habos oldalán munkakörben!
Senior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
Junior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Értékesítési képviselő – Food
Minőségirányítási szakértő
Fejlesztő mérnök A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Cégünk piacvezető a vízmérés.
Dolgozz velünk az élet habos oldalán
Értékesítési képviselő – HoReCa
Műszaki Szolgáltató Manager (Technical Service Manager)
Értékesítési képviselő – HoReCa Téged keresünk, ha rendelkezel:
Marketing koordinátor Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Értékesítési képviselő – HoReCa
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
Értékesítési képviselő – Food
A legKISEBBSÉG is számít!
Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat:
A VEZETÉS FOGALMA, FUNKCIÓI
Kocsis Ernő Ügyvezető igazgató Roto Elzett Certa Kft.
Előadás másolata:

Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.  A Lear Corporation az autóipar egyik vezető Tier 1 –es beszállítója, mely globálisan végzi tevékenységét és a világ összes jelentős autógyártó cégének több mint 300 autómárkájához szállítja termékeit. Mint az autóipar vezető beszállítója az ülés és elektromos energiakezelő rendszerek területén, a Lear globális képességekkel, de egyedi kötelezettségvállalással szolgálja ki ügyfeleit.  2015-ben 18,2 milliárdos árbevételét tekintve a Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt 174. vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek és gyártanak. A Lear központja Southfieldben, Michigan államban található és világszerte 36 országban, 6 kontinensen üzemel, ahol összesen kb. 140.000 dolgozót alkalmaz. A Lear-t a New York-i tőzsdén [LEA] néven jegyzik. Hazánkban is számos telephelyen folytat termelést; kiemelkedően Gödöllőn és Gyöngyösön. Vállalatunk az elmúlt évek eredményei alapján Magyarország legnagyobb és legeredményesebb munkáltatói közé tartozik. Termékeink közé tartoznak: autóvillamossági berendezések, gépjárműülés-, belső felszerelési rendszerek. Kereskedelmi politikánk legfontosabb eleme a kiváló minőség, amely az autóipar egyik legelismertebb beszállítójává tette vállalatunkat. Gyöngyösi telephelyünkre keresünk mielőbbi belépéssel Operátor (betanított szerelő) munkatársakat. Általános feladatok: Megfelelő mennyiségű és minőségű termék előállítása, Az adott munkahelyre vonatkozó gépek kezelésének és a szerelési technológiáknak ismerete, Szabályoknak megfelelő fegyelmezett munkavégzés, A feltöltött anyagok és szerszámok minőségi állapotának ellenőrzése, hibás anyagok azonnali kicseréltetése, A rend és tisztaság általános követelményeinek betartása, Eszköz-, anyag- és vagyonvédelem, ezzel kapcsolatos eltérések jelzése a Művezető felé, Gépek napi karbantartásának és tisztítási feladatainak elvégzése. Pozíció betöltőjével szemben támasztott követelmények: Minimum 8 általános iskolai végzettség, Színtévesztés, színvakság kizáró ok, Megfelelés az alkalmassági vizsgán. Amit ajánlunk: Felvételt követően betanítás, Órabér: br. 1074 Ft/óra , bruttó 281.568 Ft/év cafeteria, br. 96.000 Ft prémium félévente, Vállalati buszjárat. Amennyiben állásajánlatunk felkeltette érdeklődését, magyar nyelvű fényképes önéletrajzát a pozíció nevének megjelölésével kérjük küldje el a hrgyongyos@lear.com e-mail címre, ha szeretne többet megtudni rólunk kérjük látogassa meg honlapunkat (www.lear.com) !