V. Víz-Hang Fesztivál Rendezvény bemutató

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A mai tízen- és huszonévesek értékeiről A közügyek fogyasztói konferencia február 17. Ságvári Bence.
Advertisements

A könyvtár mint közösségi tér
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Kelet-nyugati Átjáró A világzene és az interkulturális kommunikáció kapcsolata a pécsi Balkán Világzenei Fesztivál vizsgálata alapján Készítette: Halász.
Nagyigmánd október Miért szeret itt élni? • Csendes, nyugodt falusias és családias környezet • Környék legszebb települése • Fejl ő dik.
SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOSOK MOTIVÁCIÓINAK LONGITUDINÁLIS VIZSGÁLATA Kiss Orhidea Edith Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi.
"Tabletek, kispolski, miegymás - Mi is az a Bűvösvölgy?” Média animátor – H95 Bűvösvölgy szeptember Legeza Katalin.
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
Jövő hálózati megoldások – Future Internet
Teleházakban telementorálás •Cél korosztály év •„Virtuális kitekintés” •„ On-line ” képességfejlesztés •Informatika tanárok hiánya a régióban Egyéni.
Mit olvas az utca embere – Mit olvasunk mi?. Bevezetés  Az én személyes kíváncsiságom  Szövegértési kompetencia fejlesztése az 5-8. évfolyamokon (TÁMOP.
Utcai és lakótelepi szociális munka
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
GfK Hungária-Szonda Ipsos Internet Audience Research IV. negyedév időszakban végzett felmérés alapján készült A Magyar Online (Hajdú Online – Szabolcs.
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
 Információs társadalom – a fogalom és ami mögötte van  Másvilág – fiatalok az információs társadalomban  Útikalauz stopposoknak – ifjúsági munka virtuális.
Coke Zero sampling
Online Halász Katalin, Coca-Cola Magyarország, BrandFestival Digital április 29.
A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Nyári AnimeCon 2010 Pécsi Anime Fanclub. Expo Center Pécs Multifunkcionális Kiállítási és Rendezvényközpont.
A rendezvényszervezés feladatai
Dr. Magyar Miklós"JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!" „JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!” „MultiMédia az oktatásban 2007” Nemzetközi Konferencia.
,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben” IX. Országos Konferencia Budapest, február 23–24. Mit esznek a Szigetlakók, és mit gondolnak.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Élet a Ságvári Bence digitális VII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi, szeptember 25. ökoszisztémában kisgyerekként...
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
Hol a határ a pr és a valódi felelősségvállalás között?
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n Június 3. Talentum Játék Dörögdi Fesztivál ‘
„Polgár az Európai Demokráciában OTV” Enpaszmációs jelenségek Csapat: 0. Generáció Előadók:Börcsök Gyula Frank Rudolf Keszthelyi Balázs Sulyok Zoltán.
„ … Hazajött, azt mondta: bocs, de a lejtőn le …” (30Y)
Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila.
Hangalapú, közösségépítő virtuális valóság a gyakorlatban Faragó Péter WebLords.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Látjátok! Ők az ellenfelek…
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
vidékfejlesztési szakmai igazgató Bükk-Térségi LEADER Egyesület
Előadó: Tarcali Katalin
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
Jó lélekkel és készségesen? Engedelmeskedik? Avagy a fegyelmi problémák ellen keressük a megoldást. Összeállította: Kocur Márta st., Lépes Lívia st.
Élet az Ságvári Bence eszközökben VIII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi, szeptember 29. A fiatalok internet- és médiahasználati szokásairól.
 2014-ben 7. alkalommal kerül megrendezésre a Szakma Sztár fesztivál  Elődöntő (írásbeli), előválogató, döntő  Írásbelik 2013-ban országosan közel.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
A polgárőrség: alulról szerveződő, helyi lakosok által létrehozott, az adott település közigazgatási határain belül működő, a helyi közbiztonság javítása.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2007-es összefoglalója.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Erasmus+ program HU01-KA  
VMR.cool 2009 – Felmérés az internetező fiatalokról
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
Szolnoki Tagintézmény
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2006-os összefoglalója
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Balatoni Horgászok Napja 25 éves a BHSZ
A kutatás a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával,
Iskolai informatikai fejlesztés
Jelen-vagy? Drogprevenció-kidolgozott tanterv
Ki mit tud? december óra 330 terem
Erasmus+ program HU01-KA  
Mobilsuli program a Mobkom X Egyesülettel
DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS PAKTUM KONFERENCIA
OLVASÓI ELÉGEDETTSÉGMÉRÉS EREDMÉNYEI, 2014
Előadás másolata:

V. Víz-Hang Fesztivál Rendezvény bemutató Szervezők: A BA’N’DA Egyesület 2017. június 23-25.

VHF koncepció Időpont: Iskola vége, nyár eleje, fesztivál szezon eleje Helyszín: Budaörs Kamaraerdő Célközönség: Fiatalok, fiatal felnőttek15-35 éves korosztály Koncepció: Közösség alkotás, Kapcsolatépítés, Szórakoztatás Célkitűzésünk: Hogy mindez megvalósuljon

Rendezvény koncepciója, célja: Egy olyan egyedülálló rendezvényt szeretnénk létrehozni, amely egyben szórakozási lehetőséget nyújt, valamint lokális szinten a fiatal generáció egyik nagy problémájára megoldást jelenthet. Célkitűzésünk, hogy egy olyan interaktív bázist hozzunk létre, ami a mai elszemélytelenedett emberi kapcsolatokat regenerálja. A „közöségi oldalak” miatt kialakult társadalmi helyzet azt eredményezi, hogy az emberek nagy része virtuálisan éli kapcsolatait. Ez a valódi közösségi élet megromlásához vezet(ett). Szeretnénk teret biztosítani, hogy a látogatók megtapasztalhassák, hogy milyen is az igazi közösségi élet! Ezen a rendezvényen az emberek nem csak ismerősnek jelölik, hanem meg is ismerhetik egymást. A hagyományos fesztivál programkínálat mellett kidolgoztunk egy olyan új módszert, melyben lemodellezzük a virtuális világot és a valóságban mutatjuk be mind azt, ami az emberi kapcsolatokat közelebb hozza egymáshoz. Emellett a fesztiválra látogatókat 4 csapatba osztjuk és a rendezvény ideje alatt egyénijátékokban csapatjátékokban, feladatokban vesznek részt. A csapatpontszámokat a helyszínen kivetítjük ezzel is ösztönözni szeretnénk a látogatókat, hogy aktívan részt vegyenek az összekovácsoló programokon. A csapatszellem révén új kapcsolatok alakulhatnak ki, mélyülhetnek el.

Közvélemény kutatás Mire is vagyunk kíváncsiak? - Szórakozási szokások / Gyakoriság, ráfordítás/ - A megkérdezettek hány %-a az, aki aktívan jár szórakozni, fesztiválokra? - A megkérdezettek hány %-a venne részt közösség építő programokon egy fesztivál keretén belül? - Szeretnek-e ismerkedni kapcsolatépítés szempontjából, más szempontból? - Mi motiválja a látogatókat a részvételben?

Kutatási eredmények a jelen állás szerint Kutatásban résztvevők száma: 582 fő 404 nő, 178 férfi Budaörs és környéki<-> Vidéki kitöltők aránya: 60,1%-39,9% A megkérdezettek 77,3%-a havi rendszerességgel jár szórakozni. Átlagosan 1000-5000 Ft közt költekeznek a legtöbben. Csupán 25 fő nem szeret fesztiválon ismerkedni. Szívesen vesznek részt játékokban, mert szeretnek játszani és a buli része. /77,8%/ Legtöbbeket a csapatszellem, a győzelem és a nyeremény motiválná.

Programterv Színpadi programok, koncertek: 17h-24h - 8-10 koncert, ebből 1-1 „húzó név” ( húzó név pl.: Punnany Massif) - 3-3 „középkategóriás zenekar” (középkategóriás pl. The Biebers) Víz-Hang Beach: 13h-05h - Mobil medencék, tánctér, 12 Dj, party-k, díszlet. Közösség építő programok, játékok: 12h-18h - 10-15 egyéni játék, 3-5 csapatfeleadat, csapatjáték - Nyeremények

Helyszín rajz 1. BA’N’DA Kapu, Bejárat 6. Romkocsma- Chill sarok 2. Színpad, Backstage 7. A Grund / Közösségi tér, banda kuckók/ 3. Medencék /Tengerpart, Tiszapart/ 8. Telekomos Internet Kamion, Daru 4. Tánctér, Dj pult 9. Sátortábor 5. Vízi foci, röplabda 10. Bejárat- Kijárat

Költségvetés Megnevezés: Bruttó Költségek: Színpad, technika: 1 200 000 HUF Beach terasz/hang/djpult/technika/díszlet 500 000 HUF Medencék: 350 000 HUF Díszlet/ kellékek: 700 000 HUF Homok 140 000 HUF Raklap pad 200 000 HUF Molinók 100 000 HUF Növények - HUF Agregátor Kerítés, kordon: 300 000 HUF Mobil Wc-k, kézmosó, zuhanyzó Reklám: 2 000 000 HUF Biztonsági szolg./őrzés védés 1 000 000 HUF Mentő: 150 000 HUF Tűzoltóság: Személyzet, bérezések: Karszallagok, passok, pólók: Catering, útiköltség Műsorvezetés Fotó, Videó Egyéb költség: 800 000 HUF DJ-k tisztelet díj: 720 000 HUF The Biebers 400 000 HUF Cloud9 + Ivan and the Parazol Margaret Izland ITI Söerii és Poolek Brains 1 300 000 HUF Well Hello  Külsős támogatásokból befolyó összeg: - 5 460 000  HUF  Összesen: 10 000 000 HUF

Köszönjük a figyelmet! Bízunk benne, hogy bemutatónk elnyerte az Önök tetszését! További kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal! Paróczi Bence Főszervező, BA’N’DA Egyesület elnök Mobil: 06/30-816-0122 E-mail: parobence@gmail.com 2040 Budaörs Kamaraerdei út 25.