Mátyás Étterem Étlapunk
Fűszereink.: Vöröshagyma Fokhagyma Olaszdió Sáfrány Fahéj Bors Gyömbér Ánizs Kapor Szegfűszeg
Húsok: Halaink: Sültjeink: marha, kecske, juh, borjú Roston sültjeink: szarvas, őz, nyúl, kacsa Nyárson készült ételeink: liba, házi- és vadsertés, fácán Specialitásunk: roston készült pávahús, kovászos magyar kenyér Halaink: Roston sült csuka Nyárson készült menyhal Sült angolna Párolt pisztráng A mártás jár a húsokhoz.
Királyné Konyhája : Gazdag fűszerezés Cukrászsütemények Fagylalt
Specialitásaink (Ritkaságaink): Gyümölcsök: Füge Datolya
Szokásaink: Rangok szerint ülnek vendégeink az asztalokhoz. Mindenki egy tálból étkezik, kiveszi a neki tetsző falatot. Kézzel esznek vendégeink, olykor a ruhájukat vagy a kutyát használják szalvétának. Mindenki tányérja mellett természetes a kenyér jelenléte . Zenészek, lantosok énekelnek a vitézek hős tetteiről.
Jó étvágyat!