Miért éri meg szolgáltatóként és kereskedőként is a Biyovis üzleti partnerének lenni? Farkas Attila 2016.12.19.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
LOGISZTIKA és a SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Advertisements

Marketingkommunikáció és PR
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Utazás, szabadidő és turizmus csoport Az egészségturizmus éve Oláh László igazgató Stratégiai Termékek Igazgatósága Magyar Fürdőszövetség Közgyűlése.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
RENDELÉS, VEVŐKISZOLGÁLÁS, E - BUSINESS
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Franchise. Franchise: polgárjogi szerződéssel létesített vállalkozási forma, amelyet független vállalkozók hoznak létre. Szereplők: Franchise átadó: piacképes.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Az értékesítési rendszer 9. szeminárium
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Értékesítési csatornák
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
E-beszerzés Bravo csoport.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Közösségi oldalak használata
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. e-BUSINESS FAIR BUSINESS Megbízható elektronikus kereskedő.
Kereskedelmi levelezés
8. Az eladásösztönzés.
Marketing terv.
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Hogyan indítsd el az új Üzleti Partnered!. A Módszer Mit: Eszközt amely követhető és ütemezhető 7 x 3 nap azaz 21 nap alatt képzési rendszer Miként: Személyesen.
2015 | 05 | 28 VÁROSOK KÜLSŐ-BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓJA.
Üzleted tervezése, kiépítése a Maximális jövedelmezőség elérése céljaként Farkas Attila.
Vevőgondozás. A vevőgondozás célja: Képben legyünk és elérhetőek. Magunkra irányítani a figyelmet. Kiáramlást növelni. Aktualitások Megtudni, hogy éppen.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
Biyovis a mi üzletünk.
11. tétel.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Merre tartunk 2017-ben és utána?
A vásárlási döntés folyamata
Merre tartunk 2017-ben és utána?
Előadás másolata:

Miért éri meg szolgáltatóként és kereskedőként is a Biyovis üzleti partnerének lenni? Farkas Attila 2016.12.19.

A Biyovis üzlet előnyei Követi termékeivel-fejlesztéseivel a piaci trendeket ezzel folyamatos előnyt biztosítva partnerei számára a piacon (2016-ban 12 újdonsággal jelent meg a piacon) Komoly fejlesztői, kutatói és logisztikai háttér van a Biyovis partnerei részére. Továbbá…

Minimum 15 előny amiért érdemes Biyovis termékeket ajánlani- eladni valamint vásárolni és amik kiváló érvek a Biyovis Üzleti partnerei számára: 20 év piaci jelen lét Minden termékünk engedéllyel rendelkező termék 95%-os vevői megelégedettség a 2016-os felmérések alapján A vevői állomány 30%-a több mint 10 éve használja és ajánlja termékeinket. 100% termék vissza fizetési garancia Ingyenes szakember tanácsadás a vevők részére Reklamációk nem érik el az 1%-ot. Mindenki hibázhat, de ha mi hibázunk akkor azt beismerjük és azonnal korrigálunk. Természetes alapanyagaink többszörös minőségi ellenőrzésen és klinikai tesztelésen esnek át, ezen felül kimagasló minőségben kerülnek termékeinkbe. Piacon a kategóriájába tartozó termékekhez képest a Biyovis termékei kimagasló hatóanyag tartalommal és mennyiség rendelkeznek. Kiváló ár-érték aránnyal. Ára a kategóriában középesnek tekinthető. Lásd –László Gábor- 2016.10.17. Érvek használata webkonferencia Farkas Attila- 2016.09.12. Érvek és érvelések webkonferencia Farkas Attila- 2016.08.22. Érvelés webkonferencia http://biyoviskarrier.hu/letoltheto-anyagok/szakmai-diavetitesek-ppt/webkonferencia

Üzleti előny Gyors kiszolgálás: Minden 14 óráig beérkezett megrendelést még aznap elindítunk. Az ország bármely pontjára 24- 48 órán belül partnerünk megkapja a megrendelését. Fizethető az áru halasztott fizetéssel és átutalással is. Üzleti partnereink helyet lekoordináljuk a megrendeléseket és kiszállítjuk a vevőik részére a megrendelt árút a megadott címre. De regisztrált vevőik akár önállóan is megrendelhetik az árut. Üzleti partnereink vevői részére külön hűségpontokat biztosítunk a vásárolt áru 2% értékében. Melyet az év bármely szakában beválthat termék vásárláskor. Folyamatos hírlevéllel informáljuk Üzleti partnerünk vevőit az újdonságokról, aktualitásunkról, szakmai információkról. Nyeremény játékokat biztosítunk a vevők részére Havi és szezonális akciókat biztosítunk a vevőknek. Saját ingyenes webáruház biztosítása a vevők kiszolgálásra. Katalógus jelképes értéken (200 ft) Szakmai kiadvány Eubiotika Egyedi BIP rizikófaktor mérési szolgáltatás stb.

Biyovis üzlet mindenki részére Marketing és kompenzációs terv úgy van össze állítva, hogy az megfelelő lehetőségeket tudjon kínálni bárkinek aki a Biyovis termékek ajánlásával vállalkozást szeretne indítani, vállalkozását bővíteni, családja számára megélhetést biztosítani vagy akár csak plusz jövedelemhez jutni. A Biyovis kompenzációs terv 3 nagy részre van felosztva fogyasztók, diszkont vásárlók és üzleti partnerek (alap pozíciók) 3%- 12%-ig – Nincs feltétel rendszer csak a forgalom. Kiknek szól? Kereskedőknek, szolgáltatóknak, vállalkozóknak és azoknak akik nagyobb vevői és vállalkozói szervezetet akarnak felépíteni. 12%- 21%-ig – itt már vannak egyéb feltétel rendszerek is. Azoknak szól akik nagyobb vevői és vállalkozói szervezetet akarnak felépíteni.

Amennyiben szolgáltatásokról vagy kereskedelmi pontokról beszélünk milyen lehetőségeket nyújt a Biyovis kompenzációs terv? Ajánlott kiskereskedelmi és nagykereskedelmi - raktári ár (átlag 20-25% árrés különbözet) Gyöngy bónusz 10% - mint további támogatási kedvezmény 3-6-9-12 % differenciál bónusz, mint forgalom után járó további kedvezmény és jutalék a raktári árból számítva. 5-10 db-os csomag rendszer (25%-os árrés – 10% Gyöngy bónusz - x % kedvezményszint, 5-10 db csomagok kedvezménye min 5-10%) 3%- 92500 -185 000 Ft - árrés 44 000 - 89 000 Ft (kb. 12 - 20 db. 0-24 csomag) 6% - 185 000 - 370 000 Ft - árrés 94 850 - 188 700 Ft (kb. 25 - 50 db. 0-24 csomag) 9% - 370 000 - 925 000 Ft - árrés 199 800 - 498 250 Ft (kb. 50 - 100 db. 0-24 csomag) 12%- 925 000 - 1 850 000 Ft árrés 527 000 Ft - 1 054 000 Ft (kb. 100 - 200 db. 0-24 csomag)

Ezen lehetőségek összesen 45-55% kedvezményt jelentenek. Ez egy kimagasló árrés lehetőség egy Biobolt vagy egy szolgáltató részére is, a hagyományos kereskedelemben a megszokottan alkalmazott rabatt skálán is. Nincs semmilyen kötelezettség a szolgáltató és kereskedő részére. Vannak akik idegenkednek a Biyovis ÜP szerződés megkötése véget. Az oka, hogy sok esetben MLM megközelítéssel keresik fel Őket.

Szolgáltatók és kereskedők Az Üzleti partnerek körében többször megtörténik, hogy szolgáltatói vagy kereskedelmi pontokat is szerződtetnek a Biyovis üzleti partnerei közé. A következő szakmai területeket érdemes megkeresni, akik munkájuk során ajánlani tudják a termékeinket, szolgáltatás kiegészítés vagy bevétel és jövedelem kiegészítés céljából: Kozmetikai szalonok/Kozmetikus és mesterkozmetikus Fogászat/Fogorvosok- fogtechnikusok Orvosi rendelő/Orvosok Masszőrök és csontkovácsok Fodrászat Kisebb drogériák Bioboltok és Biobolt láncok Vendéglátó egységek : szállodák-motelek Wellness és fittness központok Különböző clubok Vannak olyan esetek, hogy ÜP vagy magánszemélyek összefognak, mint egy közösség a nagyobb kedvezmény szint eléréséhez a vásárlás során.

Szolgáltatók, ahol könnyen eladhatóak és ajánlhatóak a termékek Szállodák, motelek, panziók A szoba elfoglalásakor, a vendég megkapja a tájékoztató lapot-szórólapot a szálloda információs anyagaival együtt. Szálló vendégeknek plusz kedvezményként adható a szoba ár mellé a termék. ( pl. itt a Gyöngy Bónusz része ajánlható fel) A szállodának központi üdvözlő csatornája /TV/ feltehető kisebb tájékoztató kép-film. Katalógus és szórólapok a recepción és a hírújságban. B.I.P. szolgáltatás heti egy alkalommal (előre szervezet időpontban, akár a szoba ára is tartalmazhatja/megegyezés kérdése. Miért jó ez neked? Újabb kapcsolat és a szálloda vevő körének címlistája saját csapatod listájává válik. Lokálisan végzed a munkád, de belföldi és nemzetközi szinten is építheted a kapcsolat rendszert.

Szolgáltatók, ahol könnyen eladhatóak és ajánlhatóak a termékek Weboldalukon is feltehető az információ Állapodj meg, hogy kedvezményként vegyenek tőled egészség megőrző csomagot. Adják ezt a szoba árak mellé, azon vendégeknek akik x napnál többet töltenek náluk (ideális csomag a 0-24 csomagjaink: férfi- női csomag, ízületi csomag a Gyógyfürdők közelében vagy külön „családi csomag” melyben található gyerekek részére is termék. Legyen a recepciónál egy vitrin, melyben láthatóak a termékek, ahonnan ki tudják szolgálni az érdeklődőket. Legyenek Üzleti partnerek így 25+10+12 = 47% kedvezményre is szert tehetnek. Minden egyes ilyen megállapodásnál kérd a Biyovis segítségét!

Szolgáltatók, ahol könnyen eladhatóak és ajánlhatóak a termékek Fitness és Wellness központok Több olyan fitness és Wellness központ van, ahol megoldott a TV kivetítés, ide szervezd meg, hogy legyen fent reklámkép olyan Biyovis termékekről, amelyek aktuálisak a sportolók részére ( HG Aktív balzsam, HG Energia krém, Coral+Calcimax, Zöldhéjú kapszula, Magnemax kapszula,LC Vitamin, Flavonoid King… Rizikófaktor mérés B.I.P. szervezése, heti vagy havi 1 alkalommal

Olyan Szolgáltatók ahol könnyen eladhatóak és ajánlhatóak a termékek. Bioboltok Folyamatos BIP szolgáltatás egyedivé teszi a bolt szolgáltatását BIP felmérő, Biyovis és a Biobolt célja is azonos, minél szélesebb körű Biyovis termék skála legyen ajánlva a BIP által és ugyan ezen termék skála legyen jelen a polcokon is. Termékek legyenek látható helyre kihelyezve és az eladók is ismerjék a terméket (Mit , mire használni ? Mik a termék érv elemei ? Mik a piaci előnyei ? Referenciák.) Biyovis támogatása- 5- 10 darabos termék csomagok további kedvezményekkel. Egységes akciók, egységes információk a Biyovis és a szolgáltató hírportáljain ( hírlevelek, weboldal alján link) és + szórólapok az üzletekben melyek a hónap termékét és akcióját kommunikálják. Csomagok 6 hónapra előre ismertek lesznek és 3 hónappal előre igényelhetőek. 2 hónnappal előtte átvehetőek és átlesznek küldve a bejelentkező pontoknak. Miért küldje tovább az információs csomagokat saját cím bázisára? Miért szervezzen BIP felmérést a vevő csoportjának – miért tegye ki a BIP bannert a web oldalára mint állandó szolgáltatás? A fenti stratégiai fejlesztés, egyben támogatja a kereskedők és szolgáltatók munkáját. A BIP munkatársak munkáját. Bioyovis Üzleti partnerek munkáját.

Kapcsolattartás Legalább havonta 1-2 alaklommal keresd fel a partnereidet. Számoljál be milyen újdonságok várhatóak, Milyen új eredmények keletkeztek: vond be őket a közös ötletelésekbe, kérd ki a véleményüket, kérdezd meg folyamatosan mi az amiben segíteni tudnál stb. Ellenőrizd, hogy van-e még szórólap a helyén, megfelelő információkat alkalmaznak vagy közölnek a Biyovis termékekkel kapcsolatosan stb. Havi szinten konzultálj a céggel és az aktív szponzor vonallal és kérd a segítséget és az ötleteteket.

Mit hol találsz ezen típusú Üzleti partnerek részére? Fényképek a weboldalhoz Engedélyek és azok megléte Biyovis karrier (http://biyoviskarrier.hu/ ) OGYEI oldal (https://www.ogyei.gov.hu/nyitooldal/ ) Alkalmazott szövegek, amelyek felkerülhetnek a Biyovis termékek mellé. Kérd a cégtől info@biyovis.hu címen. / mindenki számára biztonságot jelent/ Plakátok melyek kihelyezhetőek a boltokban. http://biyoviskarrier.hu/letoltheto-anyagok/plakat BIP szórólapok + reklám lapok ( BIP időpontok egyeztetéséhez) Reklám TV – kihelyezet szöveg és kis film / Biyovisel egyeztetve) Szakmai cikkek

Összegezés: Biyovis üzleti terve úgy van felépítve, hogy különböző piaci szegmenseknek nyújt lehetőséget. Szolgáltató és kereskedelmi pontokat ne MLM megközelítéssel keresed fel hanem mint egy nagy kereskedő a kiskereskedőt. Emeld ki és mutasd be hogy hány % kedvezményt tud összesen megkapni (ne a Bónuszok megnevezésre összpontosíts és a bónuszok elmagyarázásra) Mutasd be, hogy a kereskedőknek és a szolgáltatóknak a cég milyen rendkívüli kedvezményeket biztosít és szolgáltatásokat. 40 000 ft érték rendelés esetén címre szállítjuk a megrendelt termékeket Termékkel kapcsolatos tanácsadások a Biyovis központ és a terészedről BIP egyedi szolgáltatás Havi tematikájú információs csomag és szórólap. Nagyker csomagok 5-10 db termékek Havi több alkalommal is keresd fel a partnereidet. Részben kapcsolattartás véget részben pedig, hogy rendezd a Biyovis vállalkozásod sorait. Fontos hogy minden a helyén legyen. Ha kereskedelmi és szolgáltató partnereket Hozol be az Üzletbe lehet hogy több terméket adsz el . De csak akkor ha több figyelmet is nyújtasz mint egy hagyományos MLM módszerrel kiépítet vásárlói kör.

Biyovis üzleti csapata egy összehangolt munkával a Magyar piac kiemelt szereplőjévé tud válni. Összehangolt munkával és nagyobb eredményekkel még nagyobb előnyöket tudunk létrehozni a Biyovisben amit elsősorban a ÜP támogatására tudunk felhasználni.

Következő webkonferencia január 2-án a szokásos időpontban 20:00 órakkor Előadók: Farkas Erika és Farkas Attila „ hogyan látjuk a BIYOVIST mint tulajdonosok– célok tervek a 2017 évre és még nagyobb távlatokban”

Köszönjük minden Üzleti partnerünknek, hogy 2016-ban is velünk voltak, köszönjük a hűségüket, lojalitásukat, kitartásukat. Köszönjük azon kiemelt teljesítményüket melyet a Közös Biyovis fejlesztésért tettek. Mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk. Kívánom mindenkinek, hogy 2017-ben még ennél az évnél is sikeresebb évünk legyen. Mi itt leszünk, hogy továbbra is segítsük tudásunk és kepeségeink szerint mindazokat akik a Biyovissel tartanak 2017-ben is.