Biztos jelen, közös jövő!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Molnár András Banki tanácsadó.
Advertisements

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
Márkaépítés – Hitelesség
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
MLBKT Konferenica 2012.
Genertel sajtótájékoztató – az NRC kutatási adatai június 9.
MUNKÁBA ÁLLÁS Nyugdíjpénztárak Biztosítások Start-kártya.
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Dr. Csermely Tibor GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁSI HELYZETKÉP
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Groupama Garancia Biztosító Zrt.
BRANDÉPÍTÉSSEL AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSÉRT Budapest,
Miért fontos? ösztönzi a külgazdasági kapcsolatokat
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
A BIZTOSÍTÁSOK ALAPGONDOLATÁT A KÖZÖS KOCKÁZATVISELÉS JELENTI. A BIZTOSÍTÁSOK KÖZÖS JELLEMZŐJE, HOGY.
BÉT – Kibocsátói Villámprezentációk
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Mi változott 2008 ősze óta? Pénzügyi Kommunikáció Konferencia okt. 21. Karády Mariann TNS Media Intelligence.
A hazai finanszírozási piac jövője, a szükséges cselekvési program a piac kiszámíthatóbb volta érdekében Előadó: Kolossváry Ádám Merkantil Bank Zrt. elnök-vezérigazgató.
2 A biztosítási piac 2013 első félévében 5,15%-ot nőtt (436 milliárdos díjbevétel)..
„Magánpraxis 2013” konferencia, 1. nap, Budapest, január 25. (C) ALGY1.
Avem încredere EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia Egyszerűen a siker felé Befektetési és uniós tanácsadás Romániában Diósi László.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Biztosításgazdaságtan 9. téma
Biztosításgazdaságtan 10. téma
Biztosításgazdaságtan 6. téma
Életbiztosítási Program
VICTORIA-VOLKSBANKEN Biztosítótársaságok
A nem OEP finanszírozott bevételek szervezési rendje és megfelelősége a törvényi előírásoknak Béres György gazdasági igazgató Vezérigazgató Találkozót.
Zökkenő a pályán? A makrogazdasági kiigazítás és a bankszektor fejlődése XIV. Vezérigazgatói Találkozó november Dr. Urbán László, vezérigazgató-helyettes.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
1 Mit lehet biztosítani?. 2 Válassza ki, hogy melyik biztosítás érdekli? Vagyon Utazási Egészség, balesetGépjármű.
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
2010 : KIHÍVÁSOK ÉVE A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN Kisbenedek Péter, MABISZ október 5.
Európa sereghajtói között Magyarországon 2007 óta 0,5%-kal csökkent a GDP-hez viszonyított díjbevétel Az európai átlag harmada, Hollandia és Nagy-Britannia.
Az Aviváról röviden Bartók János elnök-vezérigazgató január 21.
Szükséges Gyakorlati Tudás:
Biztonság és motiváció Biztosítási megoldások a kis és középvállalkozások működésére leselkedő veszélyek ellen © Jogi személyiség Hajas Gábor vállalati.
Szeretné gyermeke álmait valóra váltani? Családi Aranyszárny biztosítással védett megtakarítási program.
A betétbiztosítás.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Vállalkozói vagyonbiztosítások – Szakmai Nap SIGNAL BIZTOSÍTÓ Molnár András.
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,
A bankbetétek védelme, az Országos Betétbiztosítási Alap működése. Egy konkrét eset bemutatása.
Cégautó vásárlás és üzemeltetés a Ford támogatásával
A magyar biztosítási piac helyzete Pandurics Anett MABISZ Konferencia október 14.
Nyugat – dunántúli Igazgatóság Értékesítési Osztály A gépjárművek biztosítása múlt jelen jövő.
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
FÜGGETLENSÉG Készítette: Szabó Gabriella. Nemzetközi szabályozás A Könyvvizsgálók Nemzetközi Szövetsége (IFAC) által kiadott Könyvvizsgálói Etikai Kódex.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
OTP Bank A legjobb pénzügyi szolgáltató vállalkozásának Kiss László
Közvélemény- és piackutatási igazgató
Előadás másolata:

Biztos jelen, közös jövő! 2017.09.27. Biztos jelen, közös jövő! A film a „csapóra” kattintva indítható.

Fókuszban az ügyfelek bizalma 2017.09.27. Fókuszban az ügyfelek bizalma Minden törekvésünket az ügyfelek igényeinek való minél magasabb szintű megfelelés irányítja. „Tudjuk jól, hogy a bizalom ritka kincs, amit ki kell érdemelni. Ha valaki megtisztel minket a bizalmával, akkor mi a Groupama Biztosítónál mindent megteszünk, hogy ezt a bizalmat mindennap megháláljuk és viszonozzuk, mert így lesz a Bizalomból biztonság!” „Bízom abban, hogy minél több ügyfelünk jutalmaz meg bizalmával és biztos vagyok abban, hogy ezt ki tudjuk érdemelni, bizalmukért biztonságot nyújtunk!” Bertrand Woirhaye vezérigazgató 2

A vállalatcsoport és a Groupama Biztosító 2017.09.27. A vállalatcsoport és a Groupama Biztosító 100 éves múlt 12 országra kiterjedő biztosítói tevékenység 16 millió ügyfél 34 000 munkatárs 1,3 millió ügyfél 136 ügyfélszolgálati iroda 1400 fős tanácsadói hálózat 450 alkuszpartner Direkt – online és telefonos – csatornák Ki az a biztosító, akihez majd csatlakozol. A GB a Groupama vállaltcsoport része. 3

A GGB piaci részesedése: 2017.09.27. A GGB piaci részesedése: 2015: 10,54% 2014: 11,21% 2013: 11,12% 2012: 11,03% A GB eredményei. Piaci részesedés 2015. 4

A Groupama Magyazországon 2009. április 1-jén, a Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. 1,2 millió ügyfél stratégiai együttműködés az OTP Bankkal teljes körű biztosítási szolgáltatások 3. legnagyobb biztosító Magyarországon 2012 januárjától fióktelep Szlovákiában

Partnerség Szolgáltatásaink Lakás-takarékpénztár Önkéntes nyugdíjpénztár Önkéntes egészségpénztár Hitel Bankszámla 20 évre szóló együttműködés az OTP Bankkal

A hivatásunk: értékek teremtése és védelme A Groupama Biztosító 2016-ban öt eszközalapjával, valamint gépjárműbiztosításaival nyert díjat a MoneyMoon Awards-on, a kategóriákban megelőzve ezzel minden értékelt hazai működésű biztosítótársaságot. Jellemző célok és igények, amelyekben az emberek segítségére lehetünk mind az általuk létrehozott értékek védelmében, mind értékek teremtésében (megtakarításban). Kérdés lehet: A jelölt milyen értékeit védené? Milyen célra takarékoskodna?

A megszerzett értékek, és az egészség védelme A hivatásunk: értékek teremtése és védelme Önálló élet kezdés Autó vásárlás Lakás-vásárlás Gyermek-vállalás A megszerzett értékek, és az egészség védelme Gyermek taníttatása Vállalkozás indítás Befektetés Nyugdíj kiegészítés Jellemző célok és igények, amelyekben az emberek segítségére lehetünk mind az általuk létrehozott értékek védelmében, mind értékek teremtésében (megtakarításban). Kérdés lehet: A jelölt milyen értékeit védené? Milyen célra takarékoskodna?

Széleskörű termékpaletta 2017.09.27. Széleskörű termékpaletta MAGÁNSZEMÉLYEK VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZETEK Lakás- és társasházbiztosítások Gépjármű-biztosítások: casco és kgfb Élet-, baleset- és nyugdíj- biztosítások Befektetési és megtakarítási életbiztosítások Hitellel kombinált konstrukciók Munkanélküliségi biztosítások Utasbiztosítások Bankkártyához kapcsolódó biztosítások Hajóbiztosítások Társasházbiztosítások Vagyonbiztosítások Általános és szakmai felelősség- biztosítások Egyedi nagyvállalati és intézményi konstrukciók Vezetőknek élet- és baleset- biztosítások Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítások Gépjármű-biztosítások, flotta megoldások Üzleti utasbiztosítások Mezőgazdasági biztosítások Nemzetközi szállítmánybiztosítások Az 1960-as évek elején megkérdezték JFK-t, hogy szerinte melyik az az öt hivatás, amelyik legjobban szolgálja az emberek javát és fejlődését és ezáltal előre viszi a társadalmat is.

KEDVEZMÉNY MINDEN CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSBÓL GKRTE - Groupama együttműködés 50% KEDVEZMÉNY MINDEN CÉGES VAGYONBIZTOSÍTÁSBÓL A GKRTE TAGJAI RÉSZÉRE Átlagot meghaladó kedvezmény az Egyesület tagjai közé tartozó vállalkozások tulajdonosai, munkatársai és családtagjai részére a magántulajdonban lévő vagyontárgyak biztosításának megkötésekor (50% a lakásbiztosítások díjából).

Partnerség 2100 GÖDÖLLŐ SZABADSÁG TÉR 1. ÜZLETI VEZETŐ: NAGY PÉTER

Köszönöm a figyelmet! Ez a jelszavunk: BIZTOS JELEN, KÖZÖS JÖVŐ! Az értékek összefoglaló ábrája.